Şimdi Ara

Hotmail'den Outlook'a Geçiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum sanırım hepinizin sorunu olacak yada ben abartıyorum..
    şimdi hotmail den outlook a geçiş yapılıyor artık. bunu bilmeyen yoktur.

Yani Kısaca hotmail kullanan bir kişi aaaa@hotmail.com uzantısıyla outlook'a geçiş yaparak, hotmail değilde outlook kullanıyormuş gibi oluyoruz.
    Gelen outlook mailinde ise hotmail oalrak kullanmaya devam edebilirsiniz yada outlook adında yeni bir e-posta labilirsiniz diyor.

buraya kadar tamam.

şimdi ben yeni bir outlook hesabı almasam aaaa@hotmail.com olarak devam etsem, bir başkasıda gelip aynı isimle aaaa@outlook.com hesabı alsa bu karmaşıklık nasıl çözülecek.

outlooka geçerken deniliyorki outlook'u hem hotmail hemde outlook olarak kullanabilirsiniz. başkası benim adımda aynı maili alırsa ne oalcak?
    ben hotmail olarak kullanmak isiyorum. ama outlook olarakta benim mailimin aynısını alınmasını istemiyorum.

çok karmakarışık bir durum var..

• Eğer kimse de hotmail mail adresinin aynısının outlook.com da olmasını istemiyorsan, elini çabuk tutup outlook.com mail adresini de al..
  • Hesap ayarları kısmından 2.bir kullanıcı alabilirsin. Sadece isim adını almanıza olanak tanır.Atıyorum aaa@hotmail.com dan atılan maillerde size ulaşır aaa@outlook.com dan atılan maillerde. Ve istediğiniz zaman kaldırabilir kaldırdığınız gün yine istemeniz dahilinde isim adını alabilirsiniz.Sıfırdan bir outlook.com uzantısından farkı aldığınız isimle mailinizi açamazsınız.Dahada ayrıntılı anlatmak gerekirsewww.xxx.com alan adı olan bir siteye aynı zamandawww.xxx.net ten de ulaşabiliyor olmak gibidir.En azından isminizin alan adını almış gibi olursunuz.Kimse de o mail adresini alamaz. Bir mail atarken kimden kısmına tıklarsanız outlook uzantılı mail adresinizi de seçme olanağı tanır ve yine birine mail adresi verirken ister outlook uzantılı olanı ister hotmail uzantılı maili verin her ikisine atılan mail de tek elden tarafınıza ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

Hesap ayarları kısmından 2.bir kullanıcı alabilirsin. Sadece isim adını almanıza olanak tanır.Atıyorum aaa@hotmail.com dan atılan maillerde size ulaşır aaa@outlook.com dan atılan maillerde. Ve istediğiniz zaman kaldırabilir kaldırdığınız gün yine istemeniz dahilinde isim adını alabilirsiniz.Sıfırdan bir outlook.com uzantısından farkı aldığınız isimle mailinizi açamazsınız.Dahada ayrıntılı anlatmak gerekirsewww.xxx.com alan adı olan bir siteye aynı zamandawww.xxx.net ten de ulaşabiliyor olmak gibidir.En azından isminizin alan adını almış gibi olursunuz.Kimse de o mail adresini alamaz. Bir mail atarken kimden kısmına tıklarsanız outlook uzantılı mail adresinizi de seçme olanağı tanır ve yine birine mail adresi verirken ister outlook uzantılı olanı ister hotmail uzantılı maili verin her ikisine atılan mail de tek elden tarafınıza ulaşır.

peki dostum bi soruda benden, ben smdi xx.hotmail.com hesabım varken aynı sekilde xx.outlook.com hesabımıda aldım yanlızentegret etme olayını yapamadım yani hotmaile attıgım bi msjımı outlook da goremiyorum bu bulut denen yontemle bi alakası varmı bunun? tesekkurler,

• quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Hesap ayarları kısmından 2.bir kullanıcı alabilirsin. Sadece isim adını almanıza olanak tanır.Atıyorum aaa@hotmail.com dan atılan maillerde size ulaşır aaa@outlook.com dan atılan maillerde. Ve istediğiniz zaman kaldırabilir kaldırdığınız gün yine istemeniz dahilinde isim adını alabilirsiniz.Sıfırdan bir outlook.com uzantısından farkı aldığınız isimle mailinizi açamazsınız.Dahada ayrıntılı anlatmak gerekirsewww.xxx.com alan adı olan bir siteye aynı zamandawww.xxx.net ten de ulaşabiliyor olmak gibidir.En azından isminizin alan adını almış gibi olursunuz.Kimse de o mail adresini alamaz. Bir mail atarken kimden kısmına tıklarsanız outlook uzantılı mail adresinizi de seçme olanağı tanır ve yine birine mail adresi verirken ister outlook uzantılı olanı ister hotmail uzantılı maili verin her ikisine atılan mail de tek elden tarafınıza ulaşır.

peki dostum bi soruda benden, ben smdi xx.hotmail.com hesabım varken aynı sekilde xx.outlook.com hesabımıda aldım yanlızentegret etme olayını yapamadım yani hotmaile attıgım bi msjımı outlook da goremiyorum bu bulut denen yontemle bi alakası varmı bunun? tesekkurler,

Aynı uzantıyı aldım derken eğer yeni bir hesap alır gibi hotmailden aldıysanız bu şekilde çalışmaz. Ona ancak mail yönlendirmesi yapabilirsiniz ki açıkcası pek sevmediğim şeydir o. Eğer mailiniz var iken hesap ayarları kısmından 2.bir alan adı alsaydınız entegre çalışırdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Aynı uzantıyı aldım derken eğer yeni bir hesap alır gibi hotmailden aldıysanız bu şekilde çalışmaz. Ona ancak mail yönlendirmesi yapabilirsiniz ki açıkcası pek sevmediğim şeydir o. Eğer mailiniz var iken hesap ayarları kısmından 2.bir alan adı alsaydınız entegre çalışırdı.

olay şimdi soyle,
    1.ayrıca bir outlook hesabı actım
    2.hesap ekle secenegi vardı ordan bir hesap ekle birlestir gibi bisi yaptı msanırı mtam anlamadım olayı hotmail hesabımıda ona ekledim,
    3.outllook u actıgım zaman icindeki hesap sekmesinden hem hot. a hem out. a gecis yapabiliyorum,
    4.ama outlooka atılmıs bi mail im hot. da hot. a atılmıs bir mail im out. da gorunmuyor,
    hersey normal mi buraya kadar?

• Siz farklı bir işlem yapmışsınız. İki farklı mailinizi aynı hesaptan açmak için birleştirme yapmışsınız. Bu yaptığınız işlem diğer mail kutunuzu görebilmek için hesabınızdan çıkış yapıp diğer hesabınızı açmak yerine tek butondan açmak için yapılan bir uygulama. Şöyle özetleyim;

Seçenekler - Diğer Seçenekler - Hesap ayrıntıları- ,(Sol tarafta) Bildirimler- Diğer e-posta adresleri kısmına geldiğinizde oradan dilediğiniz adresi ekleyebilirsiniz. Yani sıfırdan bir e-mail almak yerine alan adı alırsınız ve istediğiniz kişilere o maili verirsiniz. Hepsi aynı hesabınıza gelir fakat o aldığınız mail ile ayrıca oturum ve msn açamazsınız.

Ekran screeni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gmail ve not senkronizasyonu
    11 yıl önce açıldı
    A'Dan Z'ye FRONTPAGE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz farklı bir işlem yapmışsınız. İki farklı mailinizi aynı hesaptan açmak için birleştirme yapmışsınız. Bu yaptığınız işlem diğer mail kutunuzu görebilmek için hesabınızdan çıkış yapıp diğer hesabınızı açmak yerine tek butondan açmak için yapılan bir uygulama. Şöyle özetleyim;

Seçenekler - Diğer Seçenekler - Hesap ayrıntıları- ,(Sol tarafta) Bildirimler- Diğer e-posta adresleri kısmına geldiğinizde oradan dilediğiniz adresi ekleyebilirsiniz. Yani sıfırdan bir e-mail almak yerine alan adı alırsınız ve istediğiniz kişilere o maili verirsiniz. Hepsi aynı hesabınıza gelir fakat o aldığınız mail ile ayrıca oturum ve msn açamazsınız.

Ekran screeni

ama simdi soyle bisey var, hotmail i outlook uzerinden bi sure daha kullanabilicekmisiz sanırım. hotmail in kapanması gibi bi olasılık varmı.

• Bildigim kadari ile zaten hotmail kapanmayacak arayuzu outlook un yeni temasi seklinde olacak. Mevcut mailleri kapatamazlar ama bundan sonraki süreclerde hotmail uzantisi almayi kapatirlar. Hesap ayarlari kismindan ben outlook arayuzune gectim ama pek isinamadim geri dondum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettigim ve ogrenmek istedigim olay surdaki cume usta aslında, diger eposta derken kastettigi nedir acaba,
    tesekkurler,

• Diğer e-posta adreslerinden kastı eğer farklı bir hesabınız var ise (yahoo-gmail-yandex,başka bir hotmail hesabı) gibi bu adreslere gelen mailinizi istediğiniz mail adresine yönlendirmek. Ama bu durumda sadece gelen mailleri size aktarır. Örn verecek olursak. aaa@gmail.com uzantılı mail adresinizi hotmail.com adresinize yönlendirdiniz. Gmail hesabınıza atılan mailler hotmail uzantılı mailinize ulaştırılır ama gmail hesabınızdan bir mail atabilmek için hotmail uzantılı maili kullanamazsınız gmaili açmanız gerekir gibi
  • quote:

Diğer e-posta adreslerinden kastı eğer farklı bir hesabınız var ise (yahoo-gmail-yandex,başka bir hotmail hesabı) gibi bu adreslere gelen mailinizi istediğiniz mail adresine yönlendirmek. Ama bu durumda sadece gelen mailleri size aktarır. Örn verecek olursak. aaa@gmail.com uzantılı mail adresinizi hotmail.com adresinize yönlendirdiniz. Gmail hesabınıza atılan mailler hotmail uzantılı mailinize ulaştırılır ama gmail hesabınızdan bir mail atabilmek için hotmail uzantılı maili kullanamazsınız gmaili açmanız gerekir gibi

ilgine teşekkür ederim.
  • Rica ederim yararlı olabildiysem ne mutlu bana.
  • quote:

Rica ederim yararlı olabildiysem ne mutlu bana.

herşeyi tam anlamıyla anlatmışsınız. bende hallettim olayı tekrar teşekkürler
  • Rica ederim.
  • benim de bu konuyla ilgili bir sorum var
    şimdi hotmail den hesap açarken o isim kullanıldığı için açamadım xxxoutlook.com şeklinde aynı adla açtım bende kimse açmamış,
    peki xxxhotmail.com lu kişiyle bir karışıklık olur mu ortak hesaba falan çevirme olasılığı var mı
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.