Şimdi Ara

Hotmail,gmail,msn vb sorun için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn ye girerken Hata kodu:80048820 kodlu sorunu verıyor
    sorun gıder deyınce sorun gozukmuyor internettekı cogu cozumu denedım saat ayarları fılan yıne olmadı yalnız guvenlık duvarı sorun cıkartıyor olabılırde diyorlar
    guvenlık duvarını kapadım yıne gırmedi
    Aynı zamanda hotmail ve gmail posta kutularımada bakamıyorum açılmıyor.
    Daha once Usb modem
    kullanıyordum bozulmasından dolayı ethernete geçtikten sonra msn hiç giremedim
    1 haftadır

yardımlarınızı bekliyorum Arkadaşlar..

• Msn'i kapattıktan sonra görev yöneticisine girip işlemler sekmesinden çalışan tüm messenger.exe'leri sonlandırın.Sonra tekrar açın.Sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 24 Temmuz 2007; 1:48:19 >
  • saolasın ama bunları yapınca hotmail gmail bunlarada girebilicemmi pek bi alaka görmedim ama :S
  • bilgisayarında kurulu olan spyware programından kaynaklanıyordur programı kaldır tekrar dene guvenlik duvarı ayarlarınıda sıfırla bence!!! basıma gelmişti benimde !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykode -- 24 Temmuz 2007; 12:41:44 >
  • dostum iyi güzel diyonda usb modem varken giriyordu ethetnet modeme geçtikten sonra bu sorunlar oluştu?
  • modeme rest attınmı peki ?? bastan ayarladıktan sonra dediklerimi yapmayı deneyebilirsin !!!
  • 80048820
    monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki
    başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
    girip enterlıyoruz işlem tamam..
  • MSN dosyaları arada sırada XP ile çakışır
    Sonunda da hata verir
    MSN den çıkış yapıp 3 - 5 dk aralıklarla deneme yapın olacaktır
  • çözüldümü? çözüldüyse nası çözüldü diğer ark lar için faydalı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.