Arkadaşlar Hotmail ile ilgili kucuk bi yardım istemem gerekiyor sizden. Konu su: Mesela Elimde bi e-mail var, ve ben bu mailin sahibinin kişisel bilgilerine ulaşmak istiyorum. Adı - soyadı vs. Bunları ogrenebileceğim bir yol varmı? Yardımcı olursanız cok makbule gecer. İyi çalışmalar diliyorum, SAYGILAR!!..
yapacağın tek şey msn ye ekleyip Sağ tıklayıp Profil görüntüle Demek ordaki bilgileri ne ise o çıkar onun dışında bişey çıkmaz onun dışındada bişey yok. dikkat edersen burası Teknik Servis Yazılım bölümü değil...
Kardes Baska bir yol oldugunu dusunuyorum. Ayrıca Msn'de ise profil aciklamasi gostermiyor.. Duyarli arkadaslarimiz sayesinde sanirim bu konunun da ustesinden geliriz.Ayrıca bir cok kisinin isine yarayacak bisey bu.. SAYGILAR!..
Güzel kardeşim Hayır Başka Yolu yok bu konuda ciddiyim :) sayfa üzerinde çok çalışmışımdır. eski sürümde kişi arama vardı ordan bilgi yazarak msn adresini buluyordun ama o serviside kaldırdılar.
işletim sistemin neydi.bunu yazmassan nasıl bi teknik yardım bekliyozun
işletim sistemim XP Pro SP2 :))
quote:
Orjinalden alıntı: r00t_system
yapacağın tek şey msn ye ekleyip Sağ tıklayıp Profil görüntüle Demek ordaki bilgileri ne ise o çıkar onun dışında bişey çıkmaz onun dışındada bişey yok. dikkat edersen burası Teknik Servis Yazılım bölümü değil...
Kryptonite kardeş kusura bakma darılma gücenme yok burada söylenecek şey degil bu kusura bakma başkalarının kişisel bilgilerini nasıl desem yanı çalıyorsun o yüzden bu hiç hoş bi şey degil ha hırsızlık yapmışsın ha bilgilerini almışsın ikiside aynı yola cıkıyor o yüzden sana hayatta başarılar dilerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme