Şimdi Ara

Hotmail Hakkında Yardım Lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hotmail ile ilgili kucuk bi yardım istemem gerekiyor sizden. Konu su: Mesela Elimde bi e-mail var, ve ben bu mailin sahibinin kişisel bilgilerine ulaşmak istiyorum. Adı - soyadı vs. Bunları ogrenebileceğim bir yol varmı? Yardımcı olursanız cok makbule gecer. İyi çalışmalar diliyorum, SAYGILAR!!..

• yapacağın tek şey msn ye ekleyip Sağ tıklayıp Profil görüntüle Demek ordaki bilgileri ne ise o çıkar onun dışında bişey çıkmaz onun dışındada bişey yok. dikkat edersen burası Teknik Servis Yazılım bölümü değil...
  • Kardes Baska bir yol oldugunu dusunuyorum. Ayrıca Msn'de ise profil aciklamasi gostermiyor.. Duyarli arkadaslarimiz sayesinde sanirim bu konunun da ustesinden geliriz.Ayrıca bir cok kisinin isine yarayacak bisey bu.. SAYGILAR!..
  • Güzel kardeşim Hayır Başka Yolu yok bu konuda ciddiyim :) sayfa üzerinde çok çalışmışımdır. eski sürümde kişi arama vardı ordan bilgi yazarak msn adresini buluyordun ama o serviside kaldırdılar.
  • işletim sistemin neydi.bunu yazmassan nasıl bi teknik yardım bekliyozun
  • işletim sistemim XP Pro SP2 :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: r00t_system

yapacağın tek şey msn ye ekleyip Sağ tıklayıp Profil görüntüle Demek ordaki bilgileri ne ise o çıkar onun dışında bişey çıkmaz onun dışındada bişey yok. dikkat edersen burası Teknik Servis Yazılım bölümü değil...

+1
    bende başka yol bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kryptonite kardeş kusura bakma darılma gücenme yok burada söylenecek şey degil bu kusura bakma başkalarının kişisel bilgilerini nasıl desem yanı çalıyorsun o yüzden bu hiç hoş bi şey degil ha hırsızlık yapmışsın ha bilgilerini almışsın ikiside aynı yola cıkıyor o yüzden sana hayatta başarılar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.