Şimdi Ara

hotmail i me bakamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim msn uzerınde suan da 32 tane yenı gelen mesaj var ben bunlara uc dort gundur gıremıyorum explorer de sayfa acılıyor gorunuyor ama acılmıyor yanı hotmail sayfama gıremıyorum neden olabılır acaba bılgısı olan varmı.. diğer web sayfalarında sorun yaşamıyorum...kafayı yiycem acil yardım lutfen hotmaildeki hesabıma hiçbir şekilde giremiyorum..

• sp2 kurulu mu değilse onu kur ya da istersen
    istersen mozillayı dene o açar kesinlikle ki başıma geldiği için denedim açıyor
    bunların haricinde ie de araçlar internet seçenekleri gelişmiş ve güvenlik sekmelerini varsayılan düzeye getir derim
  • dostum tesekkurler mozillayı bir deneyim
  • Dostum helal olsun sen bu işi biliyorsun mozilla işe yaradı bir şey daha sorcam ... şimdi ben msn de gelen kutusuna tıkladıgımda internet explorer da acılıyor bende adresi kopyalayıp mozilla ya yapıştırıyorum bunu ayarlamak mumkunmu dırek mozilla da acılsa :)
  • bir ara bu forumdan bir arkadaş bi öneri de bulunmuştu bu konu hakkında ama tam hatırlamıyom ama benim bildiğim açılmıyor msn ie den başka bir programla daha doğrusu microsoft anlaşmalı olduğu kurumla çalışıyor çünkü bu yüzden rakip firmalarla işbirliğine girmez bu yüzden açılmıyor diye biliyorum
  • İnternet Explorer da Hotmail'e girmek icin En azından Windows XP 'ne Sevice Pack1 Yuklemen lazim.

ya da belki birkac update den sonra giriliyo olabilir. ama bence En azından Servis Yaması 1 'i bilgisayarına yukle.

FireFox Gecerli Web TArayicisi oldugu halde MSN Messenger dan Eposta Ma git deyince genede Explorer ile aciliyo sayfa cunku adamlar oyle ayarlamislar.

yani Eposta butonuna basildiginda internet explorer 'i calistir, internet explorer da su sayfayı acsın diye komut yazmıslar..
    yapacak sanırım pek birsey yok..
  • ya bende de aynı sorun var nasıl cozulcek bı yardımcı olsanız..ılle mozillayı yuklemeden cozulmuyo mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pff bende cafeden giriyorum nete
    benimde aynı sorunum war ve cafede mozilla yok
    deep freeze oldugu içinde yukleyemiyorum baska bir çözüm önerisi olan?
  • herkese slm kardeslerim herkes hotmailden yakınıyor yok aamadım yapamadım acılmıyor bir iki gün falan geçin bunları size su sayfayı vereyim girin ve hotmaili msn den hotmHotmaildeki sorun gitti güncelleme yaptim sayfasını verebilirim bu arada teşekkür ederim.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&displaylang=
  • arkadaslar hotmailini aylarc yada bekleyerek acanlar artık son msn den bile acılıyor yazdıgım adrese girin ve hemen dowland edin setup exe
    yükledikden sonra tekrar baslatın xp de olumlu oldu hotmaili sorunsuz hemen sak diye acıyor gösüzürüz
    Allah a emanet... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&displaylang=

• firewall yükleyin gecer.
  • kesinlike firefox kulklanın sorunu halledin aynısı benimde başıma geldi explorer i çok kullanmıyorum firefoxun açmadığına kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 16 Temmuz 2005, 0:40:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.