Arkadaşlar 45 günden beri hotmailime hiçbir mail gelmiyor. Normalde reklam meklam günde en az ontane mail gelirdi. geçen ay tatile gitmiştim 10 gün filan mailime bakamamıştım. Geldiğimde hesabımı kontrol ettim New(0) yazıyordu şok oldum. Yeniden aktive edin filanda yazmıyor normal inbox ım açılıyor ve eski maillerim duruyor kapasiteninde yüzde 20 si dolu. Kafayı yiyicem yardımcı olursanız sevinirim.
gönderen yoksa ??
Redno arkadaşım yazdığım gibi reklamlar filan gelirdi en azından. Mynet adresimden kendime mail atıyorum oda gelmiyor. Neyse artık mynet kullanırız olmayacak böyle...
eveet benim zorunlu uzmanlık alanım..eger hotmailinize mail gelmiyorsa bilinki aynı mail adresini bir başkasına daha vermiş ve mailler bu en son alınan mailin kullanıcısına gidiyor..siz gönderebiliyorsunuz ama alamıyorsunuz bu yüzden..istediğiniz kadar update yapsanızda eski hesap üzerinden bu işlemi yaptığınız için düzelmiyor..bu şekilde benim müzeye kaldırdığım biriki mail adresim var..üstüne bir bardak suyu afiyetle içmenizi tavsiye ederim.eger bir gün adresinize mail gelirse!!!!bilinki son alan kişi bu hesabı azad etmiştir [bgstr]
hotmail i boşverin . bedava istiyorsanız mynet yada yahoo dan alın