gmail'ımda bekliyorum tavuk gibi mail gelmesini. Millet direk ps3 üzerinden değiştirebilmiş şifreyi.
mail gelene kadar ben yeni hesap actim playstationdan giriyorum şimdi psn girdi .) bence sizde öyle yapın
geldi bana mail arkadaslar darisi basiniza hadi hayirlisi. 15dk sürdü toplamda. ülke almanya
bana da mail geldi ancak bu sefer de maildeli link açılmıyor
1 saat önce dedim. ama mail gelmedi hala
şifreyi playstation üzerinden değiştirdim
Mail gelmedi bana da,o da yetmezmis gibi Server hatasi veriyor PS3`den yeni mail istedigimiz zaman.. Sanirim asiri derecede bir yogunluk söz konusu,ne kadar cok seveni varmis PSN`nin..
ya mail gelmedi maymun olduk. of sony of
Benim beş ayrı hesabım var japon hesabı hariç hepsinin şifrelerini yeniledim. Normal log in yapmayı denediğinizde şifrenizin değişmesi gerektiğini ve bir şifre girmenizi istiyor. Giriyorsunuz bir dakika bile geçmeden bağlanıyor. Mail gelmedi ama gerekmedi de. Yalnız şöyle bir durum olabilir, PSN durumunu takip ettiğimiz konuda ve başka birkaç konuda da bahsedilmişti hatta yanlış hatırlamıyorsam konsolüssü adında internet üzerinden yayın yapan bir sitedeki haberde de dinlemiştim, güvenlik nedeni ile PSN hesapları sadece ilk oluşturuldukları Playstation 3 cihazı üzerinden direkt olarak açılarak şifre değişimi yapılacaktı. Bunun dışında kalanlar yani cihazları satanlar vs mail yoluyla yeni şifre gireceklerdi. Bu ne kadar doğru bilemiyorum ama birkaç yerde söylenmişti, belki bununla alakalı olabilir. Tabi bu doğru olmaya da bilir. Burada şifre değişimi PS3 üzerinden otomatik olarak gelmeyen arkadaşların hesapları başka makinalarda mı oluşturuldu? Yoksa başka bir sorun mu var acaba.
psn gene uçtu
mail bekleyen arkadaslar;
SteveReynolds Steve Reynolds @ @x3MusicJunkiee Its an issue with hotmail.. they are throttling our emails to hotmail users. They are coming through, just slowly :(