Şimdi Ara

psn mail gelmiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn gitti
  • Single'a devam yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Single'a devam yine.

Ya MEDAL OF HONOR DAN SIKILDIM BC2 OYNAYIM DEDİM.çIKMAZ olaydım !!!
  • Şifre değiştirilince gönderilen güvenlik maili bile gelmedi,Gmail de iyice sapıttı.
  • arkadslar herkes birşey yazıtyor farkındayım ama arada bir cvp yazan cıkar belkı bende yazayım-) güncelleme gelmıs yapıyorum suan mail flan yok ama şifre degıstrmeyı makıne uzerınden guncelleme sonundamı yapıcam acaba?
  • arkadaslar ben yeni ps3 aldim simdi direk psn üyelik aldim orda fazla birsey istemedi email onaylama gibi birsey yada güncellerken sifre degistirme gibi birsey . normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 16 Mayıs 2011; 0:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan4046

arkadslar herkes birşey yazıtyor farkındayım ama arada bir cvp yazan cıkar belkı bende yazayım-) güncelleme gelmıs yapıyorum suan mail flan yok ama şifre degıstrmeyı makıne uzerınden guncelleme sonundamı yapıcam acaba?

Güncelleme sırasında ya da sonunda birşey sormuyor. Herşey tamamlandığında sign in yapmayı denediğinde şifre değiştirmen gerektiğini söylüyor ve yeni şifre istiyor ancak şuanda psn olmadığı için bunu yapamazsın. Geldiği anda denersen dediğim şekilde işlem gerçekleşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triops

quote:

Orijinalden alıntı: hakan4046

arkadslar herkes birşey yazıtyor farkındayım ama arada bir cvp yazan cıkar belkı bende yazayım-) güncelleme gelmıs yapıyorum suan mail flan yok ama şifre degıstrmeyı makıne uzerınden guncelleme sonundamı yapıcam acaba?

Güncelleme sırasında ya da sonunda birşey sormuyor. Herşey tamamlandığında sign in yapmayı denediğinde şifre değiştirmen gerektiğini söylüyor ve yeni şifre istiyor ancak şuanda psn olmadığı için bunu yapamazsın. Geldiği anda denersen dediğim şekilde işlem gerçekleşecektir.

teşekkurler beklıyorum o zaman yklemesını suan sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Şifre değiştirilince gönderilen güvenlik maili bile gelmedi,Gmail de iyice sapıttı.

G-mail ile alakalı değildir o. PSN serverlerinde yüklenme olmuştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

mail bekleyen arkadaslar;

SteveReynolds Steve Reynolds
    @
    @x3MusicJunkiee Its an issue with hotmail.. they are throttling our emails to hotmail users. They are coming through, just slowly :(

İlginç!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGC3603

mail bekleyen arkadaslar;

SteveReynolds Steve Reynolds
    @
    @x3MusicJunkiee Its an issue with hotmail.. they are throttling our emails to hotmail users. They are coming through, just slowly :(

micro$oft ta elinden geleni yapıyor bu konu hakkında sony'nin maillerini yavaşlatarak

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordakin -- 16 Mayıs 2011; 19:16:54 >
  • mikrosoftuna da msnine de hotmailine de................
  •  psn mail gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PcTan

psn mail gelmiyor

aynen benim sorunumda bu
  • Hotmail hesabınıza gelmiyorsa mail büyük ihtimalle komplo var Hotmail microsoftun...Microsoft komplo yapıyor olabilir
  • 2 tane gmail adresim var psn de ikisinede sifre hemen geldi ..
  • 5 tane PSN hesabım var. (TR, US, UK, HK, JAP) 3'ünde şifremi PS3 üzerinden değiştirdim (Asya bölgede bakım bitmemiş). 3 hesabımın hiçbirine mail gönderilmeden PS3 üzerinden şifrem değişti. Bu mail gönderilme olayında kriter nedir anlayabilmiş değilim.
  • Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 16 Mayıs 2011; 21:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.