Şimdi Ara

psn mail gelmiyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem düzelmiş olabilir,aktivasyon maili gelmeyenler şimdi yeniden istesinler arkadaşlar
  • bende hala mail yok aynı şekilde arkadaşımda da 2 gün önce istedim dün istedim bugun parola sıfırlamayı denedim hala gelen giden yok bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

ilki 30 saat önce olmak üzere daha önce 2 sefer mail istemiştim gelmemişti ama şimdi yeniden pc üzerinden isteyince anında mail geldi arkadaşlar..

Denendi onaylandı
  • Yok abi yüz kere denedim simdi mail falan gelmedi.. Size nasil aninda geldi anlamadim..
  • istedim şimdi 2 kere yine gelmedi. benimkinin uzantısı live.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

istedim şimdi 2 kere yine gelmedi. benimkinin uzantısı live.

Benimki de hotmail.com.tr

Yomrağı yedim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

istedim şimdi 2 kere yine gelmedi. benimkinin uzantısı live.

Haci onu birakta imzan güzelmis,hangi süper zeka(!) söylemis onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

ben psn den güncellemelerin dışında hiç bir şey ne indirdim ne parayla aldım
    ben ps3 üzerinden şifremi değiştirdim bazı arkadaşlarım hala mail bekliyor
  • nası değiştirdin ps3 üzerinden cantosman
  • arkadaşlar hotmail hesabıma mail geldi en sonunda
  • Mailler gelmeye başladı, 30 saattir bekliyodum, biraz önce tekrar yeni şifre istedim, mail anında geldi
  • beyler benim @live.com

bu yüzden gelmiyor olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardTiger

beyler benim @live.com

bu yüzden gelmiyor olabilirmi

benimkide
  • beyler forgot password dedim bu sefer error vermedi yolladılar ama mail gelmedi ya 24 saat dahamı bekliyecem yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 17 Mayıs 2011; 15:18:56 >
  • hotmail.com uzantılı mail adresi için 5 kere denedim ama tık yok
  • dün saat 1 gibi yolladım şuan saat kaç hala yok :S bu kadar saçma iş olurmu yahu bunedir böle ya..
  • US VE UK hesaplarımın şifresini PSN üzerinden değiştirdim login oldum online oldum. Mail falan istemedi.
    Hesaplarım 4 yıllık belki ondandır
  • Bana mail öğle saatlerinde geldi.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 5 Şubat 2018; 8:58:35 >
  • pcden istek gönderince geliyor demişsiniz ama öyle bi dünya yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.