Şimdi Ara

psn mail gelmiyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
8.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tHaLha

Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

mynette anında yolladı
  • quote:

Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

Ama eski şifreyi unuttuysak mail şart
  • off sony offf
  • microsoft tam cakal cıktı xbox almıcaz kardeşim işte zorlama playstation varken xbox da neymiş :S
  • benimde gelmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcTan

quote:

mynette anında yolladı

söyledikleriniz mantıkli
  • Daha önce başka bir başlığa yazmıştım burayada yazma gereği hissetdim

Eski şifresi kayıtlı olan arkadaşlar size direk şifre tanımlama ekranı geldi. Eğer şifreniz kayıtlı olmasaydı eski şifrenizi girecektiniz ondan sonra şifre tanımlama ekranı gelecekti. Ancak;

1-) Yeni ps3 alan ve daha önce psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    2-) PS3 ü olsa bile psstoredan hiç içerik indirmemiş olan
    3-) Psn şifresini unutan

Bu 3 kuraldan biriyle bile karşı karşıyaysanız kesinlikle mail adresinizi ve doğum tarihinizi soruyor. Ondan sonra mailine gelen aktivasyon linkiyle işlemleri yapıyorsunuz.

Aslında buraya kadar büyütülecek bir sorun yok asıl sorun rakip firma microsoftun hotmailin de
    Hotmail haricinde tüm mail adreslerine anında aktivasyon maili gelmiş fakat hotmail olanlara 20 saatte bile gelen olmuş

Ben işlem yapalı 13-14 saat oldu. Sony mailiniz gönderildi demişti ama ne gelen kutumda ne spam kutumda mail görünmüyor. Psn hesabına zamanında hotmailini tanımlayan ve yukarıdaki şartlardan en az birini yaşayan herkes aynı sorunla karşı karşıya

Karektersiz microsoftun bu gıcıklığını unutmayacağız. Elbet bir gün elimize düşer
    amerikanın kendinden akıllı ve çalışkan Japon milletine ikinci kez nükleer bomba atmaya yüzü yok ancak böyle vuruyorlar ama bir gün amerikan firmaları Japon firmalarının önünde diz çökecekler ve Japon milletinin köpeği olacaklar ama biz görürmüyüz bilmiyorum.

Yukarıdaki 3 olumsuzlukdan hiç biriyle karşı karşıya kalmayan veya kalsada psn ye hotmail dışında maili tanımlı olanlar yeni şifrelerini anında tanımladırlar. Şuan online nın tadını çıkarıyorlar.
  • UK ve TR PSN şifrelerini site üzerinden degiştirdim. US psn maili hotmail oldundanmı nedir gelmedi .
  • merhaba bendede aynı sorun UK hemen değiştirdim gmaildi US değiştiremedim ps3 tende değiştiremiyorum server hatası veriyor mailden olduğundan eminmisiniz ? peki aranızda hem US olup hem hotmail olup maili gelen varmı acaba ? kendimden şüphelenmeye başladım acaba bendemi bir sorun var diye
  • gmail tabanlı kullanıcıların hemen hemen hepsinin "bana anında mail geldi" söylemlerinden dolayı bu olayda artık ciddi ciddi microsoftun gıcıklık yaptığına inanmaya başladım
  • 24 saati geçti hala hotmailime gelen yok
    Hotmail sony maillerinin hepsini bloke mi etti naaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

24 saati geçti hala hotmailime gelen yok
    Hotmail sony maillerinin hepsini bloke mi etti naaptı

aynen benimde nerdeyse 30 saat oldu hotmailime hala gelen giden yok,bad company oynadığım hesabıma giremiyorum..
  • Benimki de 30 saati gecti hala gelmedi.. SONY müsteri servislerini aradim kimse cikmadi "bekleyin,bekleyin.." .. Tek birsey diyorum ALLAH BELANI VERSIN MICROSOFT..!!
  • ağlıyacam resmen ya nerde bu mail . sony yi aramayın telefonla microsofu arayın
  • Sony i hackleyenlere para bile vermiştir bu şerefsizler
  • 1 tane mail yollayacaklar sadece
  • Mickorsoftun şer olduğunu bu sabah mail ime baktığımda anladım, adamlar resmen süzmüş maili.
    5 defa psn den şifre talebinde bulundum, aktivasyon için normalde 5 tane gelmesi lazımdı 1 tane gelmiş ve güncelledim çok şükür.
    Hotmail harici diğer maillere yahoo ya felan hemen geliyor mail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülayimsert -- 17 Mayıs 2011; 14:20:58 >
  • ilki 30 saat önce olmak üzere daha önce 2 sefer mail istemiştim gelmemişti ama şimdi yeniden pc üzerinden isteyince anında mail geldi arkadaşlar..
  • PC den şimdi istedim anında geldi Hotmaile sizde öyle yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordakin -- 17 Mayıs 2011; 13:24:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.