allah razi olsun super oldu bu ya bide PUSH OZELLIGINI ACTIM her 10 dkkadabir mailler sms gibi cebimde hotmailsiz olmuyordu yaaa ;)
süper bişey arkadaşlar teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: problemboy
Bende de aynen öyleydi, şimdi düzeldi Önce burada arkadaşların dediklerini yaptım Bir de Settings>Accounts>Hotmail>Outgoing mail server" - SMTP altında smtp.live.com'u "On" yaptım Bu sonuncunun alakası yok ama sonuçta düzelmiş oldu
accountu kaydetmeye izin vermiyor bu işlemi de yapamıyorum öyle olunca
çok komik ya bu başlığı okuduktan sonra iphone u açtım hotmail hesabımı tanımladım ne hotmailden birşey yaptım nede iphone ayarlarından atır çatır geliyor mailler.
arkadasım mümkün değil...100 milyon insan icinden bir senin hotmailini mi tanıdı iPHone.Sen üye olurken yabancı bir ülke kaydı ile üye olmus olmalısın...
arkadaslar ilk denememde olmadı sonra wifi yı kapattım (TR ip algılar falan diye düşündüm )da yaptım oldu fakat bu sefer de evde kendim her zaman baglandığım wifi'ya baglanamıyorum aynı problemi yaşayan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: thekalender
arkadaslar ilk denememde olmadı sonra wifi yı kapattım (TR ip algılar falan diye düşündüm )da yaptım oldu fakat bu sefer de evde kendim her zaman baglandığım wifi'ya baglanamıyorum aynı problemi yaşayan oldu mu?
modemi reboot ettim telefonu da restart ettim düzeldi
ARkadaşLar merhaba 2.2.1 ile mi oldu ne oldu bilmiyorum ama artık oluyor. Other Accounts tan kaydedilebiliyor artık. Ülkeler bölgeler Amerika / Florida olarak kullanıyordum senelerdir. Bu yazıyı okuyunca tekrar denedim ve oldu. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
arkadaslar maili kaydederken gelen posta ve giden posta sunucusu kısımlarına neler yazmamız gerekecek.. ben hala kullanamadım :(
madem çözüldü tamamıyla anlatsanıza arkadaslar.. birtek mail ve sifre yazmayla bitmiyoki olay.. orada gelen posta sunucusu ve giden posta sunucusu kısımlarına ne yazacağız_?_?_?_?_?
Gelen Mail Server (Incoming Mail Server) Sunucu ismi (host name) : pop3.live.com kullanici adi ve sifre kendi sifre ve kullanici adiniz.
Giden Mail Server (Outgoing Mail Server) smtp.live.com (bunu acik/on hale getiriyoruz)
Gelen giden server , dil , sifre bütün ayarları herkesın anlattığıgıbı yaptım ,AOL mail imi catır catır kullanıyorum hotmail i begenmedı gıttı benım tel olmuyor... kullanıcı adı sıfre hatası dıyor bende sen öyle dıyorsan doğrudur dıyorum
evet çalışıyor şu an sorun yok
DENEMEDİĞİM ÜLKE VE ZAMAN DİLİMİ KALMADI Bİ TÜRLÜ ÇALIŞMIYOR... DEVAMLI POP3.LİVE.COM ŞİFRE YANLIŞ HATASI VERİYOR....
hazır olan hotmail hesabını sil tekrar oluştur iPHone da bende oyle yapınca oldu..
arkadaslar su işi idaha detaylı anlatabilecek olan varmı.. iphone kayıt işlemi sırasını yani ve sadece hotmailmi oluyor windowslive hesap uzantısıda oluyormu
En yukarı bakarsan detaylı biçimde anlatılmış. Kare kare görüntülerini koymuş arkadaşlar. Dahasını istersen işyerime gel yardımcı olayım. :)
hotmail ayarlardan ülkenizi kanada olarak değiştirmeniz ve herhangi bir şehir seçip kaydetmeniz yeterli. dil felan değiştirmenizede gerek yok. bunu yaptıktan sonra iphone girip diğer kısmından hotmailinizi eklemeniz yeterli oluyor. şu anda ben yaptım ve hotmailimde biriken mailleri silmekle uğraşıyorum. yani çok güzel çalışıyor
evet çalışıyor sorunsuz ancak sadece inbox,send ve trash klasörleri mevcut junk yada kendi oluşturduğumuz klasörler gözükmüyor bunun bi çaresi varmıdır.
Benim de ayri bir klasor olusturup kaydettigim 100den fazla mesajim var ama o klasoru goremiyorum.