Şimdi Ara

Hotmail iphone sorunu çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
13.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotmail açın-Seçenekler-altta Diğer Seçenekleri tıkla- en sağ alt barda"hesap" diye bir yer var ona girin ve Ülke/Bölgeler var

hemen karşınızda oradan "kayıtlı bilgiler"e girin ve oradan değiştirin... Kanada yapın şehir olarak ingiliz kolonisi seçtim sonra saat ayarlarınıda ingiliz

kolonisi seçin.sonra iphonede hotmail uzantılı kullanıcı adı ve şifre gir sonra mailler telefonda .eğer çalışmazsa dili ingilizce yapın bağlanın sonra tekrar

türkçe yaparsınız(alıntıdır).becerebilen olduysa yada yardım isteyen cvp yazsın .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O.K buraya da taşıyalım faydalansın arkadaşlar... (SS ler bana aittir.)

Hotmail-Seçenekler-Diğer Seçenekler- en sağ altta "hesap" diye bir yer var ona girin ve Ülke/Bölgeler var hemen karşınızda oradan "kayıtlı bilgiler"e girin ve oradan değiştirin...( Ben "Kanada" yaptım). iPhone a sadece hotmail.com uzantılı mailinizi ve şifrenizi girin...
    Dikkat bu ülke olayı"Live.com" dan da değişiyormuş gibi gözüküyor orası değil hata yapanlar burada yapıyor...

PC den Hotmailden logout olun ve tekrar login yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 14 Şubat 2009; 13:54:28 >

• yalnız şehir ve saat ayarlarını seçin yoksa olmuyor.
  • bnde olmuyor kanada yi sectim bolge ve saat dilimi sectim cikip yeniden girdim ama yine calismiyor bnm mailim almanyadan alinma acaba o yuzdenmi yani hotmail.de
  • olabilir iphone dilini inglizce yap tekrar dene istersen.
  • ztn iphone u ing kullaniyorum enterasan bir durum bazi kiselerde oluyor bazilarinda omuyor
  • sorunu cozdum yeni bi hesap actim iphone onu girdm kabul etti snra hesabi duzenleden kendi kullanci adi ve sifremi girdim hotmail.de nedense kendi otomatik almiyor
  • ya bende save diyince "the user name or password for "pop3.live.com" is incorrect" diyor. kendi adım veya şifremle bi alakası yok her seferinde bu hatayı alıyorum
  • bi arkadas sormustu orda yanıtlamıstım ben bunu .Sadece ulkemı degıstırmeme ragmen kullanıyorum suan
    tek kotu tarafı iphone dan baktıgınız maıllere hotmail okundu olarak gormuyor.bilgisayardan girdiginizde hala okunmamıs olarak goruyorsunuz buda sınırlerını bıraz bozuor
  • benim adresim co.uk uzantılı hiçbir müdaheleye gerek kalmadan açtım . bölge değiştirince olması gerek .
  • Cok iyi Ne denedıysem olmuyor
  • Bende şifre veya kullanıcı adı hatası veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Bende şifre veya kullanıcı adı hatası veriyor

Bende de bu şekilde hata veriyor
  • bende de sifre hatali gibi bir hata veriyordu.
    cihazın dilini ingilizce yaptım, yeniden email ayarlarını girdim halloldu.
    suan tum emaillerimi aldım.
    bu iş super oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: problemboy

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Bende şifre veya kullanıcı adı hatası veriyor

Bende de bu şekilde hata veriyor

ya walla bunu yazdıktan 1 dk sonra öylesine reload ettim iphonedan maili bu sefer oldu ??
    tek yaptığım hotmail hesabının ayarlarında "Outgoing mail server" - SMTP altında smtp.live.com'u "On" yapmaktı
    giden mail ayarıyla bi ilgisi olmamalı, tesadüf herhalde
  • bendede the user name or password for "pop3.live.com" is incorrect" hatası çıkıyor
  • Bende de aynen öyleydi, şimdi düzeldi
    Önce burada arkadaşların dediklerini yaptım
    Bir de Settings>Accounts>Hotmail>Outgoing mail server" - SMTP altında smtp.live.com'u "On" yaptım
    Bu sonuncunun alakası yok ama sonuçta düzelmiş oldu
  • arkadaslar onelikle sunu soyleyeyım yukarda verılen bılgıler dogru.En basta bende de kullanıcı adı sifresi yanlıs diyordu.Denilenleri yaptım bir de i phone dılımı ingilizce yaptım.Sonra İphone da hazır olan hesabımı sildim ve aynı hotmail hesabımı tekrardan oluşturdum ve oldu siz de bir boyle deneyin...
  • Arkadaslar ben de hotmail hesabimi iPhone`uma ekLedim. Ancak bir sorum olacak: Gmail hesabimdaki gibi taslaklar ya da kendi olusturdugm klasorleri goremiyorum. Yanlizca Cop kutusu ve inbox olarak gorunuyor. Halbuki hotmail hesabimda gonderilmisler ve ayrica icerisinde 150ye yakin mail sakladigim ayrica bir klasorum var. Bunu halletmenin bir yolu var mi?
  • oldu oldu oldu :) yazdıklarını okudum..Şimdi oldu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.