Şimdi Ara

Hotmail iphone sorunu çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
13.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotmailin push mail özelliği var mı? Bende push mail olmuyor.
  • ya birinizde doğru dürüst anlatmamış arkadaşlar ayarları giriyoruz iphonda fakat açılmıyor
  • Arkadaşım daha nasıl doğru düzgün olabilirki?? En yukarıda kare kara anlatılmış. Beceremiyorsan artık senin beceriksizliğin. Yapılabilecek birşey yok. Ya da servise götürebilirsin telefonu açmıyor diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enix_34

Arkadaşım daha nasıl doğru düzgün olabilirki?? En yukarıda kare kara anlatılmış. Beceremiyorsan artık senin beceriksizliğin. Yapılabilecek birşey yok. Ya da servise götürebilirsin telefonu açmıyor diye.

sorun telefonda değil hotmailde... bende çok denedim ama eski hotmail adresimle açamadım bi türlü.. yeni adreside kimse bilmediği için gmaille devam ediyorum...
  • Yukarıdakileri deneyince olması gerekiyor. Olmadıysa hesaptan çık tekrar dene bakalım.
  • süper vallaha harika bende çalışıyor ve hiçbir sorun yok

tek sorun tr harfler in yerini soru işaretleri almış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 3 Mart 2009; 22:04:49 >
  • aynen millete yazarken turkce karakter kullanmayın denmezki =)
    peki bisey sorucam kullanan arkadaşlara ;
    benim kişi kontaklarımın e-mail'leri hotmail'de outlook'ta değil , bunları nasıl iphone'a aktarabilirim?
  • Şimdilik mümkün değil diye biliyorum.
  • ama itunes'da sync edilecekler kısmında içinde windowslive olarak seçebleceğimiz tik'le işaretliyebileceğimiz bi yerde var...şimdi itunes yok bu kullandığım bilg.da akşam bakarım tam sölerim..
    bence olması lazımm ama nasıl?

quote:

Şimdilik mümkün değil diye biliyorum.
  • ayfon 2g 16 gb jailbreak 2.2 kullanıcısıyım...

sırasıyla yaptıklarım

---ayfonun dilini ingilizce yaptım...
    ---setting
    ---mail contacts calender
    ---add account...
    ---other...
    ---name : bişe yaz
    adress hotmail adresini yaz (ornek@hotmail.com)
    password şifreni yaz
    --- description kısmına mail adresin otomatikman yazılacak
    ---save...
    ---bekliyorsunuz...
    ---ekrana cannot send mail uyarısı geliyor ...
    ---ok...
    ---save...
    ---save...

ana menüye dön...

maillerine gir ...

ve karşında hotmail...

bende böyle oldu...

ama sadece inbox
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaaaan

ama itunes'da sync edilecekler kısmında içinde windowslive olarak seçebleceğimiz tik'le işaretliyebileceğimiz bi yerde var...şimdi itunes yok bu kullandığım bilg.da akşam bakarım tam sölerim..
    bence olması lazımm ama nasıl?

quote:

Şimdilik mümkün değil diye biliyorum.

MiGTool programıyla mümkün. Ben yaptım ve oldu.
  • bende bütün maillerime ulaşabiliyorum ama türkçe karakterler görünmüyor.bi ayarı varmı görmek için
  • direk yaptım, çalıştı
    2.2 kullanıyorum
  • bende konuyu baştan aşağıya okudum ama bir anlam veremedim,bende türkcellden 3g 8gb bir cihaz aldım eve geldim,aktive ettim ve ayarlarını yapmaya başladım,tabi mail hesabımıda tanımladım ve sorunsuz mail alıp gönderebiliyorum,hatta ayarlardan 15 dk. diye bir seçenek vardı onuda işretledim,sürekli mailler sorunsuz düşüyo cihaza.2 tane hotmail hesabım var,ikisinide tanımladım,ikisindende geliyo mailler.2.2.1 versiyon
  • artık pop3 desteği var ama sadece gelen kutusu görünüyor hotmailde... en stabil çalışan yine gmail....
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

artık pop3 desteği var ama sadece gelen kutusu görünüyor hotmailde... en stabil çalışan yine gmail....

Evet, malesef şu an için sadece gelen kutusu görünüyor.
  • push notification özelliği var mı yok mu mailde.. Ben bu özelliğin açılabildiği bir ayar göremedim
  • 2 hotmail hesabını eklemeye çalıştım. Bir tanesini sorunsuz olarak ekledi, diğerini ise ne yaptıysam eklemedi. Sorunsuz olarak eklediğim adreste ülke United States olarak kayıtlıymış sonradan farkettim.
    Forumdaki bu yazıyı buldum, denilenleri yaptm, dili değiştirdim, ülkeyi değiştirdim vs ama ne yaptıysam olmadı.

Bilgisayardan şifreyi değiştirdim ve hotmailden logout oldum ve oldu.....

Teşekkürler.....
  • ellerine sağlık işimi gördü çok şükür
  • İlla Mail uygulamasını kullanacaksınız diye bir şey yok.

Jb yapanlar için;

Installous programından mBox Mail diye aratın, yükleyin, kurun.

Hem okuduğunuz mailler b.sayardan girdiğinizde de okundu olarak görünüyor. Inbox, Junk, sent vs. hepsine ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.