Bildirim
Hotmail şifresi çalmak çok mu kolay
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok hocam o tiplerin çoğu hacker die geçinio ama gizli sorun basitse ordan giriolar benimkini de almıştı gizli sorumdan girmiş gizli soruna dikkat edersen bence adam çok usta diilse bişi yapamaz -
Hep kullanıcının dikkatsizliği ya da dalgınlığı. Diğer emailler fazla olmadığı için onlar çalınsa bile dikkati çekmiyor. Yalnız gmailler de fazla onu niye kimse alamıyor? -
İyi o zaman. Zaten hiçbir zaman gizli soru mizli soru doldurmam. Sağolasın. -
herkes en sevdiği hayvan sorusuna köpek felan yazıyo tuttuğu takımı yazıyo zaten kaç takım var bi kaç sallamada tutar kolay sorular sorun ca bulunur bunu yapmak için çok iyi bi hacker olmak gerekmez -
merhaba arkadasim bu olay kullaniciya gore degisir sifreni dogum tarihini filan yaziorsan :) yada gizli sorun tuttugum takim ise :) heralde kolaydir cozmek yapman gereken sifreni ve gizli sorunu hem harf hem rakam yapmak olasiligi arttirmis olursun boylece kolay gelsin -
tek acıklaması var.acemilerin msn yi yogun kullanıyor olması.kimse alınganlik yapmasin.ondan sora gönder bi fake mail veya trojan.bilmeyince bilenlere yapısırlar.guya bi bilen onlara hackerlik ogretecektir.en cok calınanlarda ava giderken avlananlar olur.ondan sora o bilen; herseyi bilen olur.gelip burda aglarlar sorada yok nasıl onun mailini alırım beni tehdit etti.yok msn calındı gecmişlerinide anlatmazlar.durup dururken ellerinden alınmıs zannederler.5 yıldır aynı msn kullanıyorum.bir cok hackerle kavgaliyim.neden bana bişey yapamiyolar.
2 sene once tutturmuslar bizim siteye geleceksin.yoksa kafeni göcertiriz falan gibi muhabbetler.hiç bişey yapamadilar.
ONERİM ŞU>
1 hiç bilmedigin maillere ;kızlara ;sana menfaat saglayacak yollar var diyenlere;hackerlik ogretecem diyenlere inanmaz ve onları direk listenden silersen
2 her aldıgın dosyayı virus tarama ile alırsan hiç bir sey olmaz
özellikle bir kızla konusuyorum sandıgınızda ;cogunlukla bu tur insanları buluyosunuz.sesini duymadan ondan gelen her seyi bi şekilde almayın
-
quote:
Orjinalden alıntı: pcforum
Gmail neden çalınamıyor sorusunun cevaı yada Yahoo neden çalınamıyor sorusunun cevabı gizli sorunun çok zor olması. Doğum tarihi , cinsiyet , posta kodu gibi ek özellikler istemesi.
Kesinlikle doğru bir tespit, ayrıca keylogger türevi programlarda mail adresini ve şifresini elde etmekte kullanılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X