Şimdi Ara

işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
26.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar SX1 için kendim wallpaper yaptım bunları sizinle paylaşmak istedim sizde kendinize böyle wallpapaer yapmak istiyosanız ACD see,Photoshop,Paintshoppro.. gibi programlarla yapabilirsiniz..

sevdiğiniz yada telin ekranında güzel görünür diye düşündüğünüz resimleri yada wallpaperları SX1 e göre yapabilirsiniz.. ben ACD see de yaptım genelde "Resize" (yeniden boyutlandır) diye bişi oluyo oraya giriyosunuz ordan ayarlardan 176*132 (bu 180*134de olabilir) botuylarında olsun diye ayarlıyosunuz ve OK yada resize diyosunuz o SX1 in ekranına göre ayarlıyo daha sonra bunu küçülttüğümüz resimleri telefonu PCye bağlayıp aıtoyoruz..

Telin hafızasına yüklemk için...

Siemens SX1\Nokia\Images klasörünün içine

MMC ye yüklemek için..

Siemens SX1\MultiMediaCard (E:)\images

bölümüne atıyoruz sonra telden bunları arka plan olarak ayarla deyip wallpapaer yapıyoruz..

işte resimler.. umarım beğenirsiniz.. bu arada hangilerini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 30 Ekim 2004, 1:39:35 >

• devam ediyoruz..

• continue..

• devam..

• eywallah Darkchild
    güzel wallpaperlar devamını bekliyoruz
  • size photoshop linki vereyim 8.0 Cs indirirsiniz..aynı işlemi bende yapıyorum ama bu linkteki trial version cd keyide var ama girmeyi bir türlü beceremedim tam linki veremicem vaktim yok..alın size mükemmel bir site son çıkan programlar oyunlar vs...

www.katz.ws
  • bu sitedende video klip indirebilirsiniz
    http://donna3dgames.com/ngagevideofreemusicdownloads.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın Darkchild..
    BMW'ler baya güzel olmuş.
    Devamı gelecek di mi?
  • bi cep bi araba sevdası. ikisi yanyana. aralarında araç aparatı
  • Guzel wallpaper lar
  • biraz BMW manyağıyımdırda ferrari,porsche vs. pek iplemiyorum

devamını yarın gitiriyim OK? madem bu kadar çok istediniz.. gerçi ben bunları özel seçmiştim en güzelleri diye ama.. yarın bikaç şey daha eklerim.. siz sağolun..
  • Arkadaşlar; ultramp3 programı kısa bi kullanımdan sonra kişisel lisans kodu istiyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim.
    Bilgisi olan lütfen paylaşsın.
    Saygılar.....
  • du benbi cdden bakiim cracki varsa yada tam sürümü yollarım sana ok
  • eyvallah ya darkchild.
    yardım edersen sewinirim.
    bekliorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

du benbi cdden bakiim cracki varsa yada tam sürümü yollarım sana ok
  • helal sana darkchild, güzel çalışma, ellerine sağlık
  • bu da benden siz degerli sx1 kullanicilarina hediye bir calisma

• esiksbir tesekkurler..

Elinizdeki wallpaper lari paylasirsaniz sevinirim.. Guzel wallpaper sıkıntısı cekiyorumda
  • rica ederim ama ben wallpaperları pohotoshoptan sıkıldıgım zaman baştan yaratıyorum yani grafik calışıyorum istediğiniz özel bir şey varsa söyleyin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • evet arkadaşlar herkes elindeki güzel wallpaperları buraya upload etsin paylaşalım.. dediğim gibi resimişleme programlarıyla PCnizdeki desktop wallpapaerlarını gerekirse çevirin..
  • ya Darkchild ben hala ultramp3 ün full ünü veya crackini bulamadım...
    sen bulabildin mi? Yardımcı olursan sewinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.