Şimdi Ara

işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
26.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oooo kardeş sevdim bunu benim gibi araba hastası için çok şiyi bişi..
  • @Darkchild: daha dün aldım SX1 imi :D, burdayız bundan sora..

aslen msn için tasarlanmışlar ama olsun.. bize de gider (200x200 genelde...

işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı..

favorim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowOPS -- 1 Nisan 2005, 14:48:08 >

• ooo çaki güzelmiş..

böle devam ama ekrana oturan bişiler olursa daha iyi olur..

ilk sayfada nasıl yapacağını anlatıyorum zaten..
  • benim düldüller..

• beyler harikasınız.. tam ekran wallpaper süper bi olay ama bende o program yok :(
    kim yardımcı olabilir Sx1 kardeşliği adına ?
  • ...arkadaşlar bende 3-4 güne kadar S X 1 alıyorum.ikinci el de tam fiyat verebilir misiniz?
  • emeği gecen herkese teşekkürü borç bilirim
  • up

arkadaşlar önizelemlerde resimler bulanık görünüyo ama tıklarsanız bvaya kaliteli olduunu görürsünüz..

*arkadaşlar 1.sayfanın başında belitttiğim gibi 176*200 pixelde wallpaperlar yapabilirsiniz kendinixze hatta bunu windows daki paint de bile yapabilirsiniz..

ama tam ekran wallpaper olayı için ufak bişiler yapmak gerekiyo onu başkalarına sorun .. benim finaller bitsin ayrı bi başlık açıp.. tam ekran wallpaper yapmayı anlatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Haziran 2005, 20:41:03 >
  • dostlar ben bu tür orogramların keylerini veya crackli programlarını istiyorum. Sizinr oluyorum 15 gün sonra uygulama kapatıldı diyor hiçbir işe yaramıyor... wallpaperchanger, sprofiles, flexcampro, Eticamcorder, Resco viewer, yewmarque daha ne varsa dostlar lütfen...
  • resimleri 176x132 yada 180x134 şeklinde yeniden boyutlandırmak için photoshop, paintshop..vb programlara sahip olmayanlar microsoft office 2003 programı, office araçları içinde yer alan ms office picture manager programını da kullnabilir

başlat>tüm programlar>microsoft office>kısayol microsoft office araçları>microsoft office picture manager>resmi seçtikten sonra>resimleri düzenle>yeniden boyutlandır>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Temmuz 2005, 16:11:56 >
  • Şu tam sayfa Wallpaper olayına ne oldu bi gelişme var mı??
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Walandyl

Şu tam sayfa Wallpaper olayına ne oldu bi gelişme var mı??

O gelişme aylardır var . ResimleriSX1 ekranına uygun hale getiren program da var .Ancak yeni yazılım yüklemeniz lazım .300 küsür sayfalık SX1 topiğinde noktasına kadar anlatılıyo....
  • darkcild bi soru:
    ben skin editorle araüz yapacam smartlaucher de kullanmak için
    ara yüz için hangi boyutlarda foto kullanıyoz

işallah yeterince acıktır sorum
  • 176*210 pixel
  • quote:

7 ay önce Sx1 topiğinde çözdük hort kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Tamam da 300 sayfanın hepsini okuyacak vakit bulamadım, senin kadar boş vakti olan adam diilim be hort kardeş...

Sorun şu, 59. sayfada olayı gördüm ama aklımda sorular var mesela telefonun firmware versiyon bilgisini nerden görüyoruz? Telefonu alalı 1-2 hafta oldu artık değişiklik ihtiyacı hissetmeye başladım. Ekteki gibi bi resim koymak istiyorum ama hem bütünlüğü olan resim yok hemde nasıl yapıcam bilmiyorum. Sayfa kaçta anlatılıyo acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: Walandyl

Tamam da 300 sayfanın hepsini okuyacak vakit bulamadım, senin kadar boş vakti olan adam diilim be hort kardeş...

Sorun şu, 59. sayfada olayı gördüm ama aklımda sorular var mesela telefonun firmware versiyon bilgisini nerden görüyoruz? Telefonu alalı 1-2 hafta oldu artık değişiklik ihtiyacı hissetmeye başladım. Ekteki gibi bi resim koymak istiyorum ama hem bütünlüğü olan resim yok hemde nasıl yapıcam bilmiyorum. Sayfa kaçta anlatılıyo acaba?

Bu gibi sorular için SX1 topiği var orda sor......

• Güzel diyosun da bu forumun başlığı işte SX! iniz için wallpaperlar! ve nasıl yapıldığı.... Buraya yazmam ve buradan sormam da gayet normal... Bişey yazmak için niye cevap yazıyosunuz anlamıyorum ki??? Soruya cevap verebiliyosan konuş yoksa sükut et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Walandyl

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Adama yeminini bozduracaksınız vallahi.SX1 topiği kilitlenmişmi?Cevap yazılamıyormu?Sana kimse sayfalarca yazıyı oku dedimi?Sorun varsa orda sor deniyor.İlla topiği kilitleteceksiniz...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.