PASSAT B8 MANUEL VİTESE GEÇMİYOR!
Merhaba, dün başıma gelen bir olay hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. 2015 B8 Passat 1.4 TSI Manuel Vites aracımda bir problem baş gösterdi. Daha önce hiçbir belirti göstermemesine ve çok rahat geçmesine rağmen bir anda 1. 2. ve geri vitese geçmemeye başladı ve bu vitesler duvar gibi. 3-4-5 ve 6.vitese hiçbir problem olmadan rahatça geçiyor.
Olayı yaşamadan önceki kullanımlarımda takılma, kavrama, takırtı, silkeleme gibi sorunlar yaşamadım, gayet normal şekilde geçiyordu.
Kaputu açıp vites ayırma mekanizmasından da kontrol ettiğimde 1-2 ve geri vitese geçmiyor, 3-4-5 ve 6.vitese geçiyor.
Aracım da daha 50.000 km'de.
Bu konuda tecrübe yaşayan, bilgisi olan varsa desteklerini bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Passat B8 Manuel 1-2 ve Geri Vitese Geçmiyor!
Merhaba, dün başıma gelen bir olay hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. 2015 B8 Passat 1.4 TSI Manuel Vites aracımda bir problem baş gösterdi. Daha önce hiçbir belirti göstermemesine ve çok rahat geçmesine rağmen bir anda 1. 2. ve geri vitese geçmemeye başladı ve bu vitesler duvar gibi. 3-4-5 ve 6.vitese hiçbir problem olmadan rahatça geçiyor.
Olayı yaşamadan önceki kullanımlarımda takılma, kavrama, takırtı, silkeleme gibi sorunlar yaşamadım, gayet normal şekilde geçiyordu.
Kaputu açıp vites ayırma mekanizmasından da kontrol ettiğimde 1-2 ve geri vitese geçmiyor, 3-4-5 ve 6.vitese geçiyor.
Aracım da daha 50.000 km'de.
Bu konuda tecrübe yaşayan, bilgisi olan varsa desteklerini bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Silinebilir
|
Darboğaz mı yaşıyorum
|
Kasayı balkona koymak ?
|
Araç çalışmıyor.
|
Call Of Duty YARDIM
|
Trafik CEZASI TEBLİĞİ HAKKINDA (RADAR CEZASI)
|
Sizce Sistem NASIL ?
|
PSU KALDIRIR MI ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 436
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 8.769 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware