Şimdi Ara

Passat B8 Manuel 1-2 ve Geri Vitese Geçmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün başıma gelen bir olay hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. 2015 B8 Passat 1.4 TSI Manuel Vites aracımda bir problem baş gösterdi. Daha önce hiçbir belirti göstermemesine ve çok rahat geçmesine rağmen bir anda 1. 2. ve geri vitese geçmemeye başladı ve bu vitesler duvar gibi. 3-4-5 ve 6.vitese hiçbir problem olmadan rahatça geçiyor.

Olayı yaşamadan önceki kullanımlarımda takılma, kavrama, takırtı, silkeleme gibi sorunlar yaşamadım, gayet normal şekilde geçiyordu.

Kaputu açıp vites ayırma mekanizmasından da kontrol ettiğimde 1-2 ve geri vitese geçmiyor, 3-4-5 ve 6.vitese geçiyor.

Aracım da daha 50.000 km'de.

Bu konuda tecrübe yaşayan, bilgisi olan varsa desteklerini bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• vites senkromeç problemi olabilir, her halükarda sizin çözebileceğiniz bir problem olmadığı için servise gideceksiniz mecbur, o da çekiciyle olacaktır çünkü 3.viteste kalkmak için yarım debriyaj yapacağınız için baskı balatayı da pert edebilirsiniz. Kiralık linea araçta başıma geldi oradan biliyorum.

• Her konuda makine mühendisi olduğunu söyleyen bir Vag hayranı arkadaşımız var o belki yardımcı olabilir.

@daswagen
  • DSG: "manuel sana noluyor aq ben dururken"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.