Şimdi Ara

Leon 1.2 TSI Manuel'den DSG'ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz gibi bende Leon 1.2 TSI Manuel var aracımdan çok memnunum 2015 Temmuz'da sıfır almıştım ancak beklediğimden çok km yapıyorum 8 ayda 20.000'e geldi ve manuel yoruyor satıp sıfır DSG'lisini almak istiyorum. Sizce değer mi ? Bir de araçta vdf kredisi var bu kredinin yeni aldığım araca aktarılması gibi bir şansım var mı ? Son olarak Leon 1.2 TSI DSG için fiyat teklifi alan var mı en son kaça bırakıyorlar şu an ?
    Şimdiden teşekkürler

• Performanslı,ekonomik ve sorunsuz bir şanzıman. Beklemeniz hata.
  • Patlamaya hazır bomba. Ne zaman patlayacagı belli degil. Bence maceraya gerek yok. Hele de aynı model araba tekrar alınacak sadece sanzıman icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik elzemse alınır tabi hocam. Ha ben değişik tatlar aradığımdan 1.2 thp allure otomatik pug alırdı. Ha leon da olur şimdiki aracınızın rengi neyse değişirsiniz. Farklılık iyidir :)

• 2.el olmadığı için problem yok hocam.Ama Yaptığınız km fazla 1-2 Senede bir kavrama yeme ihtimaliniz var.Diğer yandan garantiden karşılanacağı için belkide 70-80.000 km cebinizden para çıkmayacak.Bence alınır.Kredi olayı olmaz büyük ihtimal önce tamamen kapatmanız gerek diye biliyorum.
  • Sürekli şehir dışı km yapıyorsanız Dsg sorun yaratmaz Dsg şehir içinde sürekli vites değiştirmekten sınır ve yanar ama şehir dışı hemen hemen hep aynı viteste gidileceğei için sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

Sürekli şehir dışı km yapıyorsanız Dsg sorun yaratmaz Dsg şehir içinde sürekli vites değiştirmekten sınır ve yanar ama şehir dışı hemen hemen hep aynı viteste gidileceğei için sorun olmaz

Sürekli şehir dışı değil hocam ama yarı yarıya diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Aracın tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırırım onun sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kredi işi olmazsa sıkıntı. Aslında kredi çektiğim, aracı vereceğim ve yeni aracı alacağım yerlerin hepsi (vdf, dod, seat) aynı yere ait olduğu için halledebilirler diye düşünüyorum ama kesin olmaz mı diyorsunuz hocam ?
  • Bence farklı bir arac alın başka bir aracta kullanmış olursun dsg leon da ayni aracın otomatiğine geciceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bence farklı bir arac alın başka bir aracta kullanmış olursun dsg leon da ayni aracın otomatiğine geciceksiniz

Önerileriniz varsa açığım hocam 60-62 civarlarına.

• I30 güzel bir seçenek olabilir elite donanım + crdi iyi bir kombinasyon olur motor ve şanzıman zaten çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

I30 güzel bir seçenek olabilir elite donanım + crdi iyi bir kombinasyon olur motor ve şanzıman zaten çok iyi

Hocam güzel seçenek de dizel otomatiği 93.000 lira ben en fazla 62-63 verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Aracın tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırırım onun sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kredi işi olmazsa sıkıntı. Aslında kredi çektiğim, aracı vereceğim ve yeni aracı alacağım yerlerin hepsi (vdf, dod, seat) aynı yere ait olduğu için halledebilirler diye düşünüyorum ama kesin olmaz mı diyorsunuz hocam ?

Detaylı araştırın o işi hocam kesin birşey dememyeyim yanlış bilgilendirme olmasın.Bütçe elverirse Golf 1.2 Tsi/Dsg'de düşünün.Hem farklı bir araç kullanmış olursunuz.Hemde Fazla km yapıyorsunuz dolayısıyla araç içerisinde oldukça fazla zaman geçiriyorsunuz Kalite,işçilik vs leon'a göre daha iyi olduğu için egonuzu okşar daha mutlu kullanırsınız

• 2013 2014 modelleri 60 civarına alınabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Detaylı araştırın o işi hocam kesin birşey dememyeyim yanlış bilgilendirme olmasın.Bütçe elverirse Golf 1.2 Tsi/Dsg'de düşünün.Hem farklı bir araç kullanmış olursunuz.Hemde Fazla km yapıyorsunuz dolayısıyla araç içerisinde oldukça fazla zaman geçiriyorsunuz Kalite,işçilik vs leon'a göre daha iyi olduğu için egonuzu okşar daha mutlu kullanırsınız

Sağolun hocam.
    Ama 76-77.000 lira vermem mümkün değil zaten o fiyatlara çıksam Leon 1.4 150 FR DSG alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Sağolun hocam.
    Ama 76-77.000 lira vermem mümkün değil zaten o fiyatlara çıksam Leon 1.4 150 FR DSG alırım

O Fiyatlarda evet Leon FR Çok iyi ama Mıdlıne plus 1.2 Tsi/Dsg golf'ü 69-70'e alabilirsiniz.Ama tabi donanım pek kıt Style leon'da olmayan Arka kol dayama bile var ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Patlamaya hazır bomba. Ne zaman patlayacagı belli degil. Bence maceraya gerek yok. Hele de aynı model araba tekrar alınacak sadece sanzıman icin.

Arkadas artık şu kopyala yapistir mesajları bırakın. Adam belki garantiyi uzatacak. Uzatmasa bile iyi niyet garantisini giriyor.
    O da olmazsa mahkeme değişim kararı veriyor.

Konuyu açan Arkadas forumu okuyan birisi. Haberi vardır dsg 'nin ne olduğundan.

Nissan xtrail otomatik sanzimanlari 2014-2014 sorun var. Hiç konusu geçmiyor. Çünkü üç beş tane satıyor. Bir yılda onbinlerce dsg li araç sayılıyor. %1 arıza orani olsa bile büyük rakam oluyor.

Emisyon skandalı patlak dsg dediniz durdunuz. Sonuç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AC549C12 -- 13 Mart 2016; 1:02:08 >
  • Dizel otomatiğe geçecek olsanız mantıklı olurdu.

Onun dışında değiştirmeyen bence

• quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

Dizel otomatiğe geçecek olsanız mantıklı olurdu.

Onun dışında değiştirmeyen bence

Dizel otomatiğe geçmek isterdim ama bu fiyatlara ancak B segmenti alınıyor hatta onun da boşu alınıyor hocam ne yazık ki.
  • Dsg belasına fazladan dünya para bağlayacağınıza astra 1.4t bakın,dizel otomatik citroenler peugeotlar yikiliyor ortalik 2. elde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.