Şimdi Ara

işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
26.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla güzel wallpaperlar varsa iyi olur kardeş,, memnun olruz..

daha eklemeye devam edicem..
  • wallpapers goes on!!

• goes on..

• goes on n on!!

arkadaşlar şu topiği üstte tutun ya geri kaçıyo hep..

• beyler işte sx1 e tam ekran walper yapmayı anlatıyom

1- önce sx1 sikin makri indirioz pc ye kuruyosunuz
    2-power hex i nidiroz pc ye kuruyosunuz
    3-wildsikins sis bunu tele kuruyosunuz
    2- 176 x220 pixel lık resimler yaratıyosunuz acdece den veya paint shop gibi programlara converted ediyoz telefonun ekranın boyutuna göre walper yaratıyoz
    3- 15 ve 12 de gecerliymiş bu olay ama siz fw 15 e patch yapın
    4 -fw 15 winswupu açın seriial config den usb onlıy dioz
    5- power hexi açıoz file\open \process i tıklıoz ondan sonra select process es penceresinden sx1 ile ilgili dosayayı secip open process es i tıklıoz ondan sonra find and replace tılklıyıcaz tıklıyınca search and replace pencersi gelecek unicodeyi işaretliecez ve entire range işeretli olacak search nin yanına su adresi yazıyoz z:\systems\data\ediPic.mbm yazıoz ve search dioz ve search results penceresinde 4 tane sonuç bulunacak bu sonuçar teker teker ustune tıkllayıp z leri shift+e tuşuna basarak e yapacaz bu olayı bulunan 4 sonuca tekrarlayın ve sakın kaydet demeyin kaydetmeden cıkın o kendisi açık olan winswupa yazar kendini
    5-açık bıraktığınız winswup u kurun
    6-sikin makerle tema oluşturun istediğiniz resimleri
    7sikin maker 3 dosya oıluşturacak 1.edipic.mbm 2.skin 3. backgroundimage.mbm dosyaları olusacak
    bu dosyalardan edipic.mbm yi e:\systems\data\ ya atın
    skinz de e:\systems\aps\wildisikinz\içine atın
    backgroundimage.mbm yi de e\nokia\images içine atın ve arka paln olarak secin
    4-telefonu yeniden başlatın
    5-hayırlı olsun
    6 fw ye pattc yapınca telefonun uz garınti dışı aklcaktır bunu yapmak kışıın arzusuna kalmış bı olaydır sorumluluk yukleyen kişiye aittir

saygılarımla

• çok sağolasın kardeş herkes bunu arıyodu.. çok saol harbiden

ama..

1- önce sx1 sikin makri indirioz pc ye kuruyosunuz
    2-power hex i nidiroz pc ye kuruyosunuz
    3-wildsikins sis bunu tele kuruyosunuz

bu sıraladıklarınında linkini verirsen çok iyi olur hem benim için hemde başkaları için inan ben bunları nerden indiriceğimi bilmiyorum
  • önemli deil Darkchild ama link leri hatırlamıyom en yakın zamnda linkleri vericem sabredin
  • bu yukardaki resimleri direk atınca tam ekran olmuyomu_?
  • malesef kardeş fw patch yapmadan mumkun deil sadece arka plan olur

saygıalrımla
  • Darkchild dostum eyer isterseniz ben yolıyım size kusura bakmayın ama nerden indirdiğimi bi turlu hatırlıyamadım indirdikten sonra 2 kere format attım eser bile kalmadı linklerden isteyen varsa msn den yolıyım

ceza_serkan@hotmail.com

saygılarımla
  • arkadaşlar bu topic i düşürmeylim darkchild arkadaşımız o kadar emek vermiş bence çok güzel bi topic elerine sağlık darchild

saygılarımla
  • oooo ayıp ettin böyle güzel telefon ve sizin gibi ateşli SX1 ciler oldukça ben çok şey yaparım..

• güzel güzel
  • bu tam ekran olayını çözen varmı. telefonuna kuran birileri...
  • war kardes, sx1ciler altina baksan gormus olabilirdin 59. sayfaya koymustum resmi

• arkadaşlar bu programları banada atarmısınız (tahasozer@hotmail.com) bir eğer geriye dönüş yapmak istersek bu tam ekran olayını nasıl yok edeceğiz?
  • bence biriniz sx1 graffiti yapabilirse iyi olur bende sx1 yok ama idealimdeki tel. ben elimle sx1 graf. çizip koyabilirim isterseniz..
  • arkadaş yapabilirsen neden olmasın şu dünyada kalıcı bi eserin olur:p
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.