Şimdi Ara

işte SX1 iniz için wallpaperlar!! ve nasıl yapıldığı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
26.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoRsT -- 7 Mart 2005, 6:51:44 >

• Aslında daha atardım ama zipini atarım daha iyi
  • ben elimle yapar koyarım yarın buraya.. ama küçültmk falan size kalabilir belki.. yapmaya çalışırm genede..
  • iyi de bunların bazıları dikine onları nasıl wallpapaer yapmayı düşünüyosun...
  • bizimde corbada tuzumuz olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

http://www.germancarfans.com/photos.cfm/photoid/3041013.001/pageview/photo/photo/1009/page/1/size/regular/mercedes/1.html

bu adresteki arabayı yapabilir misiniz wallpaper?

kendin yapabilirsin. ama 1. sayfadaki msjımı okuyarakk.. onları yap çok kolay..
  • Arkadaşlar sx1 için tema programı falan varsa yardımcı olabilirmisiniz. Ayrıca ben siyah renkli olanını aldım gece görünüşü süper oluyor. walpaper için de kendi sitemde bir alan ayırdım ama sadece movies klasörüne resimleri attım. (176x220)

www.elektrik-elektronik.cjb.net
  • Bunlar da benden

• zaten kendi progrmaı bunu yaralıyor neden acd photo shop falan ugrasalımkiii..orda wallpaer seceneginde otamatik olarak pixeli ayarlıyor...
  • arkadaslar ben sx1 i bugun aldımda resimleri dsya yoneticinden acıyorum ama ordan actıgım zaman duvar kagıdı yap secenegi fln cıkmıyo 6600 daki gibi galeri gibi biyer varmı telde ben bulamadımda
  • arkadaslar sx1 sx1 diyonuz aldım ama ..Bu telefonun zil sesini duymak imkansız..Foruma göz attım benimki sw 12 güncellersek ses artamı nerden güncellicez..
  • fw 15 e geçersen çok rahat duyarsın hatta melodi olarak wav kullanırsan cebinden çıkarınca çıkan sese millet ve sen oha!! çekersiniz..

serviste bedavaya yükletebilirsin garantiliyse..

bu arada böle şeyleri SX1ciler topiğine yaz bundan sonra OK?
  • beyler isteyenler msne gelsin istediği programı veriim istediği kadar sx1 için wallpaper şaka yapmıorum bu arşivi yapana kadar 2 ay ugrastım gercekten! msnim girginsdk@gmail.com GÜNDE 7-8 SAAT MSNDEYİM AKŞAM 8-10 ARASI HER GÜN KESİN ACIK MSNİM

UNUTMAYIN Kİ BİLGİ PAYLAŞILDIĞI SÜRECE KUTSALDIR!!!
  • ya internette hiç patchlenmiş halinde fw yok mu yada yapan biri bi yere upload edemes mi illa bis mi patchliycess
  • abi sizin sx1 lerde ne kadar yer kaplıyo bu wallpaperlar bendekinde fazla gbi 50 60 kb falan oluyo
  • up yapalım şunu..
  • devam ediyoruz.. az az ama

• bu da benim ekran koruyucum..
    MMC alınca bende skin olaylarına giricem...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.