Şimdi Ara

Hotmail Telefon Numaramı İstiyor?..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotmail hesabıma giriş yapmak için parolamı girdikten sonra aşağıdaki sayfa ile karşılaşıyorum.
    varmı böyle bir şey, msn cep telefonu ile bağlantı kuruyormu. hesabıma girmek istediğim zaman aşağıdaki yazı çıkıyor karşıma. konuyu msn ve türevleri başlıına açtım ama ne cevap verebilen var nede bilgisi olan anlaşılan bir ses çıkmadı oradan.

Hesabınız engellendi
    Bunu neden görüyorsunuz?
    Birisi hesabınızı kullanarak çok sayıda gereksiz ileti (veya Windows Live Hizmeti Kullanım Koşulları).
    Hesabınızı geri almanıza yardım edeceğiz.
    Ne yapmanız gerekiyor?
    Bir doğrulama kodu gönderebileceğimiz bir cep telefonu numarası vermenizi isteyeceğiz ve bu telefon numarasını gelecekte kullanmak üzere Windows Live profilinize ekleyeceğiz. Kodu girdikten sonra parolanızı değiştirip oturum açabilirsiniz.
    Hesap ayarlarınızı sıfırladık
    Müşteriler buraya genellikle, hesaplarına başka birileri erişebiliyor olduğunda ve bilgileri dışında bu hesapları istenmeyen posta göndermek üzere kullanıyor olduğunda gelirler. Sizi ve kişilerinizi korumak için, tüm Hotmail otomatik yanıtlarını veya sahip olabileceğiniz bağlantılı hesapları kaldırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 6 Eylül 2011; 9:31:58 >

• ben daha önce duymadım. ama bağlantın https bağlantı ise, favicon kısmında güvenilir bağlantılarda gözüken favicon varsa girmende bir sakınca görmüyorum. ayrıca bu konuyu neden teknik yardıma değilde konu dışı özele açtın onuda anlamadım.
  • cevap için teşekkür. https bağlantı ve favicon kısmı microsoft undu. telefon numaramı yazdım. mesaj ile bir kod geldi. eski parola yerine yenisini yazarak hesabımı açtım.

teknik konular genelde donanım üzerine, msn ve türevlerine açmıştım orda da cevaplayan çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.