Şimdi Ara

hotmailimin şifresini değiştirdiler:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır sahib olduğum hotmail hesabımın şifresi değişmiş.Değistirmiş galiba birileri.Çok eskiden aldığımdan sorunun cevabına yazdığımı hatırlayamıyorum.Nolcak şimdi gittimi yıllık hesabım

• kardeş burda üyelik istiyor kayıt olmak isteyincede üyelikler uzun süreliğine kapalıdır diyor
  • www.hotmailimigerial.tk
  • burayı bi deneyelim bakalım
  • bunları denemeyiniz..
    kim ki bunlar..
    deneyen var mı..
    güvenilirler mi..
    bütün bunlar çelişki mi..
  • valla iş işten geçti bakalım napcaz
  • böyle e-mailler programlar çok var. ben güvenmiyorum. o e-mail kendilerine ait bence ve baya da bir şifre topluyorlardır keyloggerlarla. p2pnize hotmail hack yazıp aratın, süper isimli inandırıcı birçok 'server' çıkacak. kimseye şifremi göndermem.. ama doğru da olabilir. ben çok paranoyağım.
  • umutsuzluğa kapılma nette biraz ararsan hotmail geri almayı başarırısın kolay gelsin
  • nette bi yer buldum aslında ama "contact MSN Hotmail Customer Support" linki olan yeri bulamıyorum msnin sayfasında.Burdan parolayı resetleyebiliyormuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_racula

nette bi yer buldum aslında ama "contact MSN Hotmail Customer Support" linki olan yeri bulamıyorum msnin sayfasında.Burdan parolayı resetleyebiliyormuşuz

CUSTOMER SERVICES

tıkla bakalım bulursun belki burda.. reset password yazıyor
  • http://www.webee.co.jp/southpaw/0210/bbs/messages/3298.html burda nasıl resetleneceği yazıyor ama Now here is the catch kısmından sonraki adım olmuyor bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_racula -- 12 Eylül 2005, 20:54:09 >
  • biliyorsanız yardımlarınızı esirgemeyin
  • tıkla bakalım bulursun belki burda.. reset password yazıyor görmüyon mu kardeş hotmail servisini arıyodun. contact burda

CUSTOMER SERVICES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halifax -- 12 Eylül 2005, 20:57:47 >
  • sen verdiğim linke girmedin heralde dediin yerdekinden girince direk parolamı unttum kısmına giriyor dediğim yeri bi okuyun
  • linke tıklayınca

Customer Support

View issues or help, reset your password, report issues, or contact us.

* Reset your password

* View online help

* Report a security issueExternal Link

* Close your account

* Contact usExternal Link

bunlar yazan bi site giriyor güvenlikli. resim çekmiyim şimdi. senin forumlarda bulduklarına niye bakayım ben. alanı biliyosan cracklettir. forum baya da iyiler. yok hackletmem diyosun, hotmaile başvur eyw.
  • ...

• bununla ilgili bir yazım olmuştu arkadaş arama yaparsan bulursun
  • ne isterler milet birbirinin hotmailinden çalana da
  • gizli sorunu cevaplamışlardır.değiştirmişlerdir şifreyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.