Şimdi Ara

hotpoint 96499-uhf 7522 7 cekmeceli nofrost derin dondurucu karlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba , uhf 7522 deein dondurucu aldim. urunu servis -18 deeeceye ayarladi. kullanmayacagimizda fieini cekip temizleyip kuruladik. 3-4 gun sonra kullanmak icin fisini taktim. 3-4 saat sonra urunleri koymak icin yaklaşık 30-45 saniye kapak açık kaldı. urunleri yeelwstirince kirmizi uyari isigi yanmaya basladi. musteri hizmerlerini aradik. servis sizi yanlis bilgilendirmiş, -22 veya - 24 e ayarlaminiz lqzim. bu sekilde uyari veemez dedi. -22 ye aldik. 4-5 saat sonra cekmece kapaklarinin üstüne parmağınızla sürttugunuzde elinize ince bir kar tabakasi geliyordu ve kontrol panelinin alt tarafinda damlaciklar oluşmuş ve donmuştu.
    icinde az sayida olan urunu tekrar buzdolabinin derin dondurucusuna yerlestirdik. fişini cektik. içindekiler eriyince butun vekmeceleei ve icini guzelce kuruladik. tekrar fişini takip -18 e ayarlayip calistirdik.ilk calismada yine kirmizi uyari isigi yandi ve bip sesi ile uyari verdi.yaklasik olarak kirmizi isik 1 saat kadar yandi. ayni urunleri 3-4 saat sonra yine koyduk. urunleri koyarken cekmecelerin uzerinde nemlenme vardi fakat karlanma yoktu. urunleri koyduktan 3-4 saat sonra yine ayni karlanma olusmaya başlamıştı. ust tarafta yine damlaciklar vardi. musteri hizmetlerinden servis istedik.kapak cok acilip kapanirsa karlanma yapar dediler ama ben illada servis istedim.
    simdi bu ürünü kullanan arkadaslar,
    1- sizin urunde cekmecelerde karlanma ve kapaklarda nemlenme ayrica ustte su donmuş damlaciklari olusumu oluyormu ?
    2- urune her urun koyuldugunda yada ilk calistirmalarda kirmizi ışık uyarisi oluyor mu?
    3-urunde ic aydinlatma varmi ? bizimkinde yok ama kullanim kilavuzunda var diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün servis geldi ve nofrost derin donduruculardq bu kadar karlanmanin normal opdugunu soyledi. fotograf asagida.

sizdede varmi bu kadar karlanma/buzlanma.

hotpoint 96499-uhf 7522   7 cekmeceli nofrost derin dondurucu karlanma

• Eğer cihazın iç duvarlarında eski buzdolaplarında veya dondurma dolaplarında olduğu gibi kütle şeklinde karlanma yoksa normal sayılabilir. Bu arada cihaz hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, mağazada inceleyip çok beğendiğim bir ürün. Özellikle kapı kalınlığı çok başarılı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathanouz

bugün servis geldi ve nofrost derin donduruculardq bu kadar karlanmanin normal opdugunu soyledi. fotograf asagida.

sizdede varmi bu kadar karlanma/buzlanma.

Bu kadar karlanma bence de normal benim No-Frost buzdolabımda da karlanma bu seviyede çekmecelerde hafif karlanma var. Bunu kafaya takmadım çünkü - derecelerdeki soğukta oluşan çok normal bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arçelik no frost dondurucu kullanıyorum. Nemli havalarda kapağı uzun süre açık tutunca sizdeki gibi çekmecelerde karlanma oluyor ama bir müddet sonra kayboluyor. Aynı durum buzdolabımın dondurucusunda da oluyor.
  • Hocam dondurucunuz hayırlı olsun. Ben de araştırma yapıyorum. 7522 yi inceledim hoşuma gitti. Sizden rica etsem üst taraftaki dijital bölümün fotosunu çekip buraya yükler misiniz? O dijital bölümde GREEN yazısı var mı yok mu merak ediyorum. Bir de iç aydınlatma var mı yok mu?

Son olarak nereden kaça aldınız ürünü?

• ust tarafta green İsareti G yazan bir uyari isigi var.

aydinlatma yok, serviste yok dedi. varsada bizde calismiyor.

derin dondurucu kullanan yada bu konunun ustalarına birşey sormak istiyorum. biliyosunuz bu dolabin 24 saatte dondurabilme kapasitesi 32 kg.icinde baska hic birsey olmayan bu dolaba 40-50 kg et koyarsan ne olur. dondurma suresimi uzar yoksa hata verip islemi yapmaz mi ? yada kompresör e yük binip arızaya mı neden olur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ust tarafta green İsareti G yazan bir uyari isigi var.

aydinlatma yok, serviste yok dedi. varsada bizde calismiyor.

derin dondurucu kullanan yada bu konunun ustalarına birşey sormak istiyorum. biliyosunuz bu dolabin 24 saatte dondurabilme kapasitesi 32 kg.icinde baska hic birsey olmayan bu dolaba 40-50 kg et koyarsan ne olur. dondurma suresimi uzar yoksa hata verip islemi yapmaz mi ? yada kompresör e yük binip arızaya mı neden olur mu ?

Dondurucu lambasını - derecelerdeki ısı genleşmesinden dolayı ampül patlar diye koymadıklarını düşünüyorum.

Derin dondurucu açısından hiç bir olumsuz etkisi olmaz ama derin dondurucu yeni kurulunca mesela yeni çalıştırdığınız zaman birden gıda takviyesi yapmayın yoksa derin dondurucunun içi soğuyana kadar etleriniz eriyebilir .

32 kg 24 saatte 32 kg gıdayı dondurma süresidir. Sadece soğutma süresi uzayabilir.

Zaten tüm çekmeceleri tamamen doldurduğunuz zaman içindeki gıda en az 50-60 kg olacaktır. Gönül rahatlığıyla doldurabilirsiniz ama doldurmadan bir süre önce süper dondurma özelliği varsa onu açın veya en soğuk dereceye ayarlayın doldurduktan 12-24 saat sonra -18 derece yapabilirsiniz.

Kompresöre yük bindirmezsiniz bundan dolayı korkmayın, yoksa derin dondurucunun anlamı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 27 Temmuz 2018; 22:22:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Hocam dondurucunuz hayırlı olsun. Ben de araştırma yapıyorum. 7522 yi inceledim hoşuma gitti. Sizden rica etsem üst taraftaki dijital bölümün fotosunu çekip buraya yükler misiniz? O dijital bölümde GREEN yazısı var mı yok mu merak ediyorum. Bir de iç aydınlatma var mı yok mu?

Son olarak nereden kaça aldınız ürünü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathanouz -- 27 Temmuz 2018; 22:32:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Sanırım ürünün 2 çeşit üretimi gerçekleşmiş. Ben daha önceden kullanım kılavuzunu incelediğimde şimdikinden daha farklıydı. Şimdi gördüğüm kadarıyla Green Intelligence ifadesi yok. Bu ifade Bauknecht markalı ürünlerde bulunur. Ayrıca hatırladığım kadarıyla kullanım paneli Türkçeydi. Ürünün üretim yeri neresi kontrol eder misiniz? Belki üretim yeri de değişmiş olabilir.

• dediginiz ifade GI yazan bolum degilmi ?

GI calistirdigimizdan beridir yaniyor. resimde yandigi belli olmuyor.

• quote:

dediginiz ifade GI yazan bolum degilmi ?

GI calistirdigimizdan beridir yaniyor. resimde yandigi belli olmuyor.
    Aynen, o kısımdan bahsediyorum. Aynı kısım Bauknecht markalı ürünlerde de revize edilmiş. Çok önemli değil, ürün teknik olarak aynı zaten.
  • murathanouz M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam fotoğraf için. Ürünü nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 27 Temmuz 2018; 23:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Teşekkür ederim hocam fotoğraf için. Ürünü nerden ve kaça aldınız mahsuru yoksa.
    Kusura bakmayın, yeni cevap verebiliyorum.

Cevahir de bulunan hotpoint bayisinden 2250 TL ye aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.