Şimdi Ara

Hotpoint Ariston Beyaz Eşya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
75.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nowanda

sarfiyat değerini güncelleyeyim.bugün yaptığım 24 saatlik ölçüme göre 3.58 kwh harcamış. yıllık değer 1300 kwh
    quote:

haklısın. A+ buzdolabları yılda 350 Kw harcıyor. 1200-350=850 Kw yıllık karım olur. bu da yıllık 250 TL yapar.
    1800 TL'ye A++ bir buzdolabı alsam 7 yılda kendini amorti ediyor.
    yani bu buzdolabını 7 yıl daha kullanırsam, boş yere son model bir dolap parasını elektriğe yatırmış olacağım.

Buzdolabının tek başına harcama ölçümünü nasıl yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

sarfiyat değerini güncelleyeyim.bugün yaptığım 24 saatlik ölçüme göre 3.58 kwh harcamış. yıllık değer 1300 kwh
    quote:

haklısın. A+ buzdolabları yılda 350 Kw harcıyor. 1200-350=850 Kw yıllık karım olur. bu da yıllık 250 TL yapar.
    1800 TL'ye A++ bir buzdolabı alsam 7 yılda kendini amorti ediyor.
    yani bu buzdolabını 7 yıl daha kullanırsam, boş yere son model bir dolap parasını elektriğe yatırmış olacağım.

tchibo'dan bu cihazı almıştım.elektrik sarfiyatı ile pek çok değeri ölçüp kaydedebiliyor.
    KWH CİNSİNDEN ENERJİ TÜKETİMİ ÖLÇÜMÜ + WATTMETRE + +VOLTMETRE+AMPERMETRE+HERZMETRE+GÜÇ KATSAYISI+TÜKETİM TUTARI+TARİFE SEÇİMi vs,vs.

Hotpoint Ariston Beyaz Eşya...

• Güzel bir ürüne benziyor.

gittigidiyor.com'da 79 TL'ye var. Daha uygun fiyata bulursam alırım.
  • fiyatı aslında 30 tl civarında. GG'de bu fiyat civarında bulunabiliyor bazen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

tchibo'dan bu cihazı almıştım.elektrik sarfiyatı ile pek çok değeri ölçüp kaydedebiliyor.
    KWH CİNSİNDEN ENERJİ TÜKETİMİ ÖLÇÜMÜ + WATTMETRE + +VOLTMETRE+AMPERMETRE+HERZMETRE+GÜÇ KATSAYISI+TÜKETİM TUTARI+TARİFE SEÇİMi vs,vs.

Belki yeri değil ama cihazı görünce hoşuma gitti, bende üretimdeki bütün makinaların elektirk tüketimlerini ölçmek istiyordum, bu cihazın trifaze olanı var mıdır acaba, 40-50 KW lık makinalarda kullanabileceğim?

• tchibo'dan bu cihazı almıştım.elektrik sarfiyatı ile pek çok değeri ölçüp kaydedebiliyor.

arkadsaşlar tchibo da aleti bulamadım. link verebilirmisin?
    yada gitti gigiyorrda var diyen arkadaşlar ben bu aletten arıyordum ve şimdi gördüm.
    biri link verirse sevinirim. yada cihazın tam adınız yazarsanında ben arar bulurum internetten.

• @nowanda

Pm attım hocam pm kutunuza bakarsanız sevinirim
  • http://urun.gittigidiyor.com/Elektrik-Tuketimi-Olcum-ve-Tasarruf-Cihazi-ALMAN_W0QQidZZ32764538
    bu linkte var ama pahalı. ben 29 tl ye almıştım GG'den. buna yakın bir fiyattan bulabilirseniz alın.
  • @nowanda

Yanıtınız için teşekkürler
  • BENDE Hotpoint-Ariston E2BYH 19223 F O3(TK) BuzdolabıNI KULLANIYORUM YANİ HOTPOİNTİN SON SİSTEMLERİNDEN BİRİ OLAN AKTİF OKSİJEN YANİ SEBZELERİ CANLI TUTUYORMUŞ..SEBZELERİ CANLI TUTUYO EVET AMA KENDİNİ CANLI TUTAMIYOR BEN YENİ EVLİYİM 6 AY OLDU VE ALTI AYDIR BUZDOLABINDAN SANKİ İÇİNDEN BİŞEYLER DÜŞÜYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU SERVİSE SÖYLEDİGİMDE PLASTİKLER GENİŞLİYOR DENİLDİ ŞİMDİ İSE BUZDOLABI SANKİ İÇNDE İNŞAAT YAPILIYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU DA SÖYLEDİĞİMİZDE FİŞİ BİR GÜN ÇEKMEMİZ SÖYLENDİ ŞİMDİ 6 AY OLMUŞ ALINANI VE BUZDOLABINDA BU ŞEKİLDE SIKINTILAR VAR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUMMM ÇOK PİŞMANIMMMMMMM.....:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif0567

BENDE Hotpoint-Ariston E2BYH 19223 F O3(TK) BuzdolabıNI KULLANIYORUM YANİ HOTPOİNTİN SON SİSTEMLERİNDEN BİRİ OLAN AKTİF OKSİJEN YANİ SEBZELERİ CANLI TUTUYORMUŞ..SEBZELERİ CANLI TUTUYO EVET AMA KENDİNİ CANLI TUTAMIYOR BEN YENİ EVLİYİM 6 AY OLDU VE ALTI AYDIR BUZDOLABINDAN SANKİ İÇİNDEN BİŞEYLER DÜŞÜYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU SERVİSE SÖYLEDİGİMDE PLASTİKLER GENİŞLİYOR DENİLDİ ŞİMDİ İSE BUZDOLABI SANKİ İÇNDE İNŞAAT YAPILIYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU DA SÖYLEDİĞİMİZDE FİŞİ BİR GÜN ÇEKMEMİZ SÖYLENDİ ŞİMDİ 6 AY OLMUŞ ALINANI VE BUZDOLABINDA BU ŞEKİLDE SIKINTILAR VAR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUMMM ÇOK PİŞMANIMMMMMMM.....:(

ne güzel işte belki buzdolabınız raf olarak kaçak raf çıkmak isteyecektir ama siz imar müdürlüğüne şikayet ediniz

şaka bir yana üründen memnun kalmamanız normal başka bir servis daha çağırın belki iyi biri çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: elif0567

BENDE Hotpoint-Ariston E2BYH 19223 F O3(TK) BuzdolabıNI KULLANIYORUM YANİ HOTPOİNTİN SON SİSTEMLERİNDEN BİRİ OLAN AKTİF OKSİJEN YANİ SEBZELERİ CANLI TUTUYORMUŞ..SEBZELERİ CANLI TUTUYO EVET AMA KENDİNİ CANLI TUTAMIYOR BEN YENİ EVLİYİM 6 AY OLDU VE ALTI AYDIR BUZDOLABINDAN SANKİ İÇİNDEN BİŞEYLER DÜŞÜYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU SERVİSE SÖYLEDİGİMDE PLASTİKLER GENİŞLİYOR DENİLDİ ŞİMDİ İSE BUZDOLABI SANKİ İÇNDE İNŞAAT YAPILIYORMUŞ GİBİ SESLER GELİYOR BUNU DA SÖYLEDİĞİMİZDE FİŞİ BİR GÜN ÇEKMEMİZ SÖYLENDİ ŞİMDİ 6 AY OLMUŞ ALINANI VE BUZDOLABINDA BU ŞEKİLDE SIKINTILAR VAR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUMMM ÇOK PİŞMANIMMMMMMM.....:(

Aaaa olur mu hiç öyle şey. Bu dolap 43dB ile süper sessizmişşşş

Ariston da Bosch'un no frostları gibi buz kırma sesi yapıyor. Kullanan herkes bilir.

Hele bir de birkaç sene içinde fanın sesi de artacak. O zaman eğlenceyi görün.

• Katılım zamanı: 30 Mart 2013
    2. el mesaj sayısı: 0
    Son mesaj tarihi: 4 gün önce, 21:18
    Son giriş tarihi: 4 gün önce, 21:12

Mesajın fake olduğu okadar belliki ama fanboyluk yapmaya çok heveslisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Katılım zamanı: 30 Mart 2013

Kendileri çalıp kendileri oynuyor artık fake açarken profil bilgilerini kapalı yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 1 mesajlık memnuniyetler olunca gerçek, olmayınca hemen fake.
    Böyle boş şeylerle genelde başkaları uğraşıyor. Madem fake olduğunu düşünüyorsunuz, üyeliği şikayet edin. IP çakışması varsa kapatırlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Zaten 1 mesajlık memnuniyetler olunca gerçek, olmayınca hemen fake.
    Böyle boş şeylerle genelde başkaları uğraşıyor. Madem fake olduğunu düşünüyorsunuz, üyeliği şikayet edin. IP çakışması varsa kapatırlar zaten.

ben niye şikayet edeyim isteyen girer yazar çıkar ama uydurma olduğu besbelli çok ciddiye almışsın belliki zor durumdasın , eğer 1 mesajlık methiye düzen varsa sen de ona yazarsın dün üye olmuşsun bugün övüyorsun hayırdır diye.

6 ay önce aldığın buzdolabı ses çıkarıyorsa ararsın servisi ertesi gün gelir yapar 2 kere oldumu da iade istersin alırsın paranı, 2 sene sonra fan sesi gelirse fanını motorunu nesi gerekiyorsa onu değiştirirler bana lazım olmadı ama olursa da 1 yıl daha var inşallah gerekmez kimseye de gerekmesin burada zil takıp oynamam senin gibi bir forumdaşımın ürünü bozulursa.

• quote:

Zaten 1 mesajlık memnuniyetler olunca gerçek, olmayınca hemen fake.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

1500TL'ye buzdolabı alıp 10-15 sene kullanmak da var, 1700'e buzdolabı alıp 7 senede çöpe atmak da

ailemde bütün ürünler ariston 7 yıldır kullanıyorlar 1 kez servis geldi oda çamasır makinasının plastik aksamını degisti yıpranmıs baskada bir sıkıntımız olmadı bende evimin tamamını aristondn aldım ve hiç bir sıkıntım olmadanda kullanıyorum.
    Bu arada genelde Önerdiginiz Ürünlerden sadece dolap fiyatına yakın aristondn kendime Siyah takım olarak 8 kiloluk oçm 12 program Bulaşık Ve kombi Buz dolabu oldum bilgilerinize.

bütün satıcıların evinde sattıkları mallar hep var,

sana

yav heeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeee he

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Orijinalden alıntı: enemy

Katılım zamanı: 30 Mart 2013

Kendileri çalıp kendileri oynuyor artık fake açarken profil bilgilerini kapalı yaparlar.

yavu he he he he
  • Ya arkadaşlar bulaşık makinası aldım ama fırça işareti çıkınca yıkamada çok ses çıkartıyor normal ki acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.