Şimdi Ara

Hotpoint Ariston Beyaz Eşya... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
75.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

quote:

Orijinalden alıntı: lodost

Ufak bir detayı atlamışsınız yalnız. 5 yıl önce 2500 tlye alınmış cihazlardan bahsediyoruz:) Bugüne göre değerlendirirsek tabi ki bedava..

Low 5 yıl olmuş hakatten hiç tarihe bakmıyorum konu kilit boşa yorum yapmışım..

Hocam gece gece çok güldüm Allah ta seni güldürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrhb benim beyaz esyam ariston ama hic memnun degilim cook sorun yasadim ilgilenen olmuyorur hepai ariza verdi kimse ilgilenmedi hepsini attim kurtuldum samsung aldim icim cok rahat allah bildiği gibi yapsın bunları insanları dolandırmaktan başka yaptıkları hic birsey yok lanet olsun keske almasaydım haram zehir zıkkım olsun herkeze söylüyorum kesinlikle bulaşmayım ariaton hic ama hic iyi bir firma değil paranızı cöpe atmayın yazık günah

• Arkadaşlar bende ariston kullandım ama hic memnun değilim sakın ama sakin ariston almayin ilgilenmiyolar paranızı cöpe atarsiniz yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: emre123h

Arkadaşlar bende ariston kullandım ama hic memnun değilim sakın ama sakin ariston almayin ilgilenmiyolar paranızı cöpe atarsiniz yapmayin

Hocam keşke almadan önce biraz araştırma yapsaydın net ortamında her marka ve modelleri ile ilgili pek çok yorumlar ve forumlar mevcut..Benimde emektar arçelik çamaşır makinam artık tıklayınca kendisini emekliye ayırdım ikinci el bir makina alıp geçecektim fakat 2. el alacağım makinada ileride sorun çıkartıp saç baş yoldurtmasından sa biraz piyasa araştırması yaptım forumları gezindim duygusal matematiğimi de yaptım ve Hoover 10 kg kapasiteli 1200 devir ayarlanabilen çamaşır makinasını 2 yıl garantili olarak 9 taksitle aldım geçtim iyikide almışım aynı kapasitedeki gerek samsung gerekse diğer kalitedeki diğer markalardan hem daha ucuz hemde adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar alalı 7-8 ay oldu tıkır tıkır çalışıyor en ufak bir sorunla karşılaşmadım şu zamana kadar tabi beyaz eşya ve elektronik birazda şans işi..Aristonlar 5 para etmez resmen çöp.onuda araştırdım hatta gittim bir kaç mağazada inceledim hooverin yanına bile yaklaşamaz dış kasaları dahi kağıt gibi malzeme kalitesi çok düşük ucuza imal edicem diye en dandik 2.3. sınıf malzemeleri kullanıyorlar hele TR ye gelenler resmen ölü ürünler

• Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    aldığın ürünün linkini atabilir misin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sculptor

aldığın ürünün linkini atabilir misin hocam

ben buradan almıştım
    http://www.hepsiburada.com/hoover-vt-1012-a-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-pm-mthoovvt1012

burada da var
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145835/hoover-vt-1012-d12-a--10-kg-1200-devir-camasir-makinesi.aspx

işin tuhaf yanı şimdi dikkat ettim aristonlar daha pahalı :) vestelde montajlanıyor..

• merhaba bende bugün Hotpoint-Ariston 86176 MWHA 2824 B Mikrodalga Fırın - spariş verdim. 399.TL.
    Bakalım nasıl çıkacak. her marka hakkında kötü yorum var. genelde insanlar iyi yorumlar için klavyeyi alıp yazmaya başlamaz.
    bu ürünü kullanan varsa yorum yapabilirmi.

http://www.istereyon.com/Hotpoint-Ariston-86176-MWHA-2824-B-Mikrodalga-Firin_222345.html#0
    hotpointlerin neye dayanarak dandik olduğunu düşündüğünü anlayamadım kardeşim. marka adı ariston iken bi çamaşır makinesini almıştık tanıdıklar, akrabalar falan dünya para verip beko Arçelik bosch alırken onların makinelere göre epey uygun fiyata hem de. 13-15 sene tık demeden kullandık. bu bahsettiğim tanıdık ve akraba tayfası çamaşırlarını mahvolmuş alırken bizimki ne renk grileştirme ne soldurma ne de yıpratma yapıyordu üstelik. birkaç ay önce bozuldu gittik yine hotpoint aldık. yine memnunuz. aynı şekilde 5-6 sene önce bulaşık makinemizi de hotpoint-ariston aldık. onda da bulaşıklar pırıl pırıl çıkıyor. diğer markalar çizerken kirli bırakırken deterjan beğenmezken bizde yine sorun yok. şu an buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi almam gerek. bu sebeplerle muhtemelen hotpoint alacağım. belki buzdolabı farklı bi marka olabilir ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennes

hotpointlerin neye dayanarak dandik olduğunu düşündüğünü anlayamadım kardeşim. marka adı ariston iken bi çamaşır makinesini almıştık tanıdıklar, akrabalar falan dünya para verip beko Arçelik bosch alırken onların makinelere göre epey uygun fiyata hem de. 13-15 sene tık demeden kullandık. bu bahsettiğim tanıdık ve akraba tayfası çamaşırlarını mahvolmuş alırken bizimki ne renk grileştirme ne soldurma ne de yıpratma yapıyordu üstelik. birkaç ay önce bozuldu gittik yine hotpoint aldık. yine memnunuz. aynı şekilde 5-6 sene önce bulaşık makinemizi de hotpoint-ariston aldık. onda da bulaşıklar pırıl pırıl çıkıyor. diğer markalar çizerken kirli bırakırken deterjan beğenmezken bizde yine sorun yok. şu an buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi almam gerek. bu sebeplerle muhtemelen hotpoint alacağım. belki buzdolabı farklı bi marka olabilir ama...

öncelikle belirteyim hava atma veya gösteriş yapmak gibi veya klavye kalabalığı yapıp mesajım bulunsun diyen tiplerden değilim hiç te haz etmem öyle tipleri
    Neye dayanarak dandik olduğu konusuna ise;
    1-Elektronik teknisyeniyim Arçelik beko servisinde yıllarca çalıştım
    2-Beyaz eşya servislerinde çalışan tanıdık çevrelerim var pek çok markanın servis ve montajını yapıyorlar
    3-Aristonlar italyandır ingiliz ortak üretimleride vardır fakat TR de montajlanıp satışa sunulan modelleride vardır Sorun TR de montajlanmaları ve üretilmeleri değil TR ye düşük seviye china parçalar getirtilip ucuza mal edilmesinde kısaca TR de üretilen modeller alt seviye aristonlar bu sebepten ötürü arıza yapma olasılığı en yüksek markalar arasında yer alıyor..
    4- elimden 1 adet buzdolabı 1 adet te çamaşır makinesi geçti ikiside 3 yılı geçmeden dağılmaya sorunlar çıkartmaya başladı.Keza çevremde bu markayı alanlarında pek çoğu memnun değiller..
    Şunuda belirteyim TR de pek çok ünlü markanın montajını yapan yine ünlü TR markaları var bunlardan en önemlileri Arçelik ve Vesteldir bu iki markanın fabrikalarında Bosch,siemens,panasonic,hitachi,samsung,jvc gibi pek çok ünlü markanın ürünleri Montajlanıp satışa sunulmaktadır kısaca TR de üretilen her yabancı veya Türk malı ürün kötüdür diye bir düşünce aklınıza gelmesin..sorun markalarda değil markaların üretim maliyetlerini düşürmeye çalışıp kaliteden ödün veren zihniyetlerden kaynaklanıyor..Bunu da en kolay yol olarak çinli üreticilerle sağlıyorlar..Çin ürünleri de aslında kötü değildir fakat adamlar ne kadar para o kadar çok köfte mantığıyla her bütçeye uygun ürün ve parça üretiminde şu an dünyayı sallamış durumdalar her bütçeye göre 1.2.3. kalite parça ve ürünleri vardır umarım anlatabilmişimdir..

sizi çok iyi anladım. ben de kardeşimdeki samsung bulaşık makinesi ve akrabalarımdaki Arçelik çamaşır ve bulaşık makinelerinin berbat olmasından ve beko buzdolabımızın 4-5 sene olmadan bozulmasından ve hotpoint çamaşır ve bulaşık makinelerimizin her ikisinden de çok memnun olmamızdan böyle bir kanaate varmıştım... peki bana bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı için bi marka öneriniz var mı?
  • hocam buzdolabım beko no frost 460 lt kapasiteli çift kapılı 4 yıllık makine ve şu ana kadar hiç sorun çıkartmadı bulaşık makinem eski model bosch daha servis yüzü görmedi 8-9 yıllık yeni modelleri pek tutulmuyor nedendir bilemiyorum,çamaşır makinem ise 1 yılı doldurdu hoover 10 kg 1200 devir şu ana kadar hiç bir olumsuzluğu ile karşılaşmadım..
  • https://www.hepsiburada.com/hotpoint-ariston-enxtmh-19222-1-f-tk-a-504-lt-nofrost-buzdolabi-p-MTHOTENXTMH19222

merhaba arkadaşlar bu modeli kullanan varmı nasıl öneriyormusunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.