Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston buzdolabının ışıkları yanıp sönüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
110.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanma klavuzunu bulamadım. Sitesinden benzer modelin klavuzuna baktım fakat arıza giderme kisminda bununla ilgili bilgi bulamadım. Kendi kılavuzunda bu sorunla ilgili birşeyler yazıyordu diye hatırlıyorum. Teknik destek hattını aradım. Abilik gubidik şeyler var. Yok öneri görüşmüş yok kampanyaymis. Sizce neden olabilir bu sorun ?

Resim:
    Dropbox
    Dropbox - Error
    http://db.tt/3mJV3RYz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hotpoint-Ariston Buzdolabı Işıklarının Yanıp Sönmesi Sorunu

Hotpoint-Ariston buzdolabın ışıkları yanıp sönüyorsa, bu birkaç farklı sorunun işareti olabilir. Buzdolabı modelinize bağlı olarak, yanıp sönen ışıklar şunları gösterebilir:

• Yüksek sıcaklık: Buzdolabının sıcaklığı çok yüksekse, ışıklar seni uyarmak için yanıp sönebilir. Bu sorunu gidermek için buzdolabının kapağını kapat ve yiyecekleri çıkar. Buzdolabının sıcaklığı düştüğünde, ışıklar da normal şekilde yanmaya başlamalıdır.
    • Kapı arızası: Buzdolabı kapısı düzgün bir şekilde kapanmıyorsa, ışıklar seni uyarmak için yanıp sönebilir. Bu sorunu gidermek için kapı contalarını kontrol et ve herhangi bir hasar veya gevşeklik olup olmadığını gör. Gerekirse contaları değiştir veya sık.
    • Elektronik sorun: Bazı durumlarda, yanıp sönen ışıklar buzdolabının elektronik kısmındaki bir sorunun işareti olabilir. Bu sorunu gidermek için buzdolabını kapat ve birkaç dakika sonra tekrar aç. Işıklar hala yanıp sönüyorsa, kalifiye bir teknisyene başvurman gerekebilir.

Arıza Işıklarının Yanması

Hotpoint-Ariston buzdolabın arıza ışıkları yanıp sönüyorsa, bu genellikle daha ciddi bir sorunun işaretidir. Arıza ışıkları, buzdolabının aşağıdakiler gibi sorunları olduğunda yanabilir:

• Soğutma sistemi arızası: Buzdolabının soğutma sistemi düzgün çalışmıyorsa, arıza ışıkları yanıp sönebilir. Bu sorunu gidermek için kalifiye bir teknisyene başvurman gerekebilir.
    • Buz çözme sistemi arızası: Buzdolabının buz çözme sistemi düzgün çalışmıyorsa, arıza ışıkları yanıp sönebilir. Bu sorunu gidermek için buzdolabını defrost etmeyi dene veya kalifiye bir teknisyene başvur.

Hotpoint-Ariston buzdolabın ışıkları yanıp sönüyorsa, sorunu teşhis etmeye çalışmak ve yukarıdaki önerileri uygulamak önemlidir. Sorun devam ederse, kalifiye bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Kullanma klavuzunu bulamadım. Sitesinden benzer modelin klavuzuna baktım fakat arıza giderme kisminda bununla ilgili bilgi bulamadım. Kendi kılavuzunda bu sorunla ilgili birşeyler yazıyordu diye hatırlıyorum. Teknik destek hattını aradım. Abilik gubidik şeyler var. Yok öneri görüşmüş yok kampanyaymis. Sizce neden olabilir bu sorun ?

Resim:
    Dropbox
    Dropbox - Error

Hocam ayar düğmeleri off konumuna getirip yeniden ayarlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

Kullanma klavuzunu bulamadım. Sitesinden benzer modelin klavuzuna baktım fakat arıza giderme kisminda bununla ilgili bilgi bulamadım. Kendi kılavuzunda bu sorunla ilgili birşeyler yazıyordu diye hatırlıyorum. Teknik destek hattını aradım. Abilik gubidik şeyler var. Yok öneri görüşmüş yok kampanyaymis. Sizce neden olabilir bu sorun ?

Resim:
    Dropbox
    Dropbox - Error

Peki kardeşim deniyorum

• quote:

quote:

quote:

Resim:
    Dropbox
    Dropbox - Error

Peki kardeşim deniyorum

düzeldi mi hocam ?

• elektrik kesintisi oldu sanırım bi sure ürün size uyarı veriyor yiyecekleri dikkatli tüketin çözülüp tekrar donmus olabilirler bu durumda gıdaların bakterilenmesine sebep olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Resim:
    Dropbox
    Dropbox - Error

Peki kardeşim deniyorum

düzeldi mi hocam ?

Hayır kardeşim hala yanıp sönüyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

elektrik kesintisi oldu sanırım bi sure ürün size uyarı veriyor yiyecekleri dikkatli tüketin çözülüp tekrar donmus olabilirler bu durumda gıdaların bakterilenmesine sebep olur.

Ama cuma günü çalıştırdım dolabı. Çalıştığı andan beri devam ediyor

• iki ışığın yanıp sönmesi sıcaklığınolması gerekenden daha yükseğe çıkması nedeniyle oluyor yazıyor kitapçıkta bende daha önce taşındığımda olmuştu , klavuzdan bu şekilde çözmüştüm önce fişi çektim taktım düğzelmedi sonra iki ayarıda sıfıra düşürüp yeniden artırmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iki ışığın yanıp sönmesi sıcaklığınolması gerekenden daha yükseğe çıkması nedeniyle oluyor yazıyor kitapçıkta bende daha önce taşındığımda olmuştu , klavuzdan bu şekilde çözmüştüm önce fişi çektim taktım düğzelmedi sonra iki ayarıda sıfıra düşürüp yeniden artırmıştım.

o klavuzu açıp bakmanız yeter, çok teşekkür ederim
    fişi çıkartıp takmadım onuda deniyeyim belki değişir
  • Fişle Ugrasmana Gerek Yok dostum Dolabın 2 Ayar Tuşunuda Kapalı konuma getir Işıklar Tamamen Sönene kadar bekle Yaklasık 20 - 30 Sn KAdar içindeki lambada Sönüyor sonra sadece Yeşil ışık yanık kalır Daha sonra istedigin ayara tekrar getirip normal sekilde kullanmaya devam edebilirsin.
  • mrhblar bende taşındıktan sonra böyle bir problemle karşılaştım dediğinizi yaptım ayarları off konumuna getirdim ama ışık lar yine sönüp açılıyor 5 dakika kadar bekledim ...dolabı kontrol ettim fakat açık hiçbir kapısı yok acaba diyorum taşınırken içindeki aydınlatma ışığının ampulün biri söndü onu çıkardım yerine taksam sorun çözülür mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallotal

mrhblar bende taşındıktan sonra böyle bir problemle karşılaştım dediğinizi yaptım ayarları off konumuna getirdim ama ışık lar yine sönüp açılıyor 5 dakika kadar bekledim ...dolabı kontrol ettim fakat açık hiçbir kapısı yok acaba diyorum taşınırken içindeki aydınlatma ışığının ampulün biri söndü onu çıkardım yerine taksam sorun çözülür mü

Aydınlatma lambasıyla alakası yok bakteri ihtimaline karsı uyarı veriyor ürün.

Fişle Ugrasmana Gerek Yok dostum Dolabın 2 Ayar Tuşunuda Kapalı konuma getir Işıklar Tamamen Sönene kadar bekle Yaklasık 20 - 30 Sn KAdar (Daha uzunda Sürebilir) içindeki lambada Sönüyor sonra sadece Yeşil ışık yanık kalır Daha sonra istedigin ayara tekrar getirip normal sekilde kullanmaya devam edebilirsin.

• Yine aynı sorunla ilgili arama yaparken kendi konumu buldum, çözüme ulaştım. Vay Arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yine aynı sorunla ilgili arama yaparken kendi konumu buldum, çözüme ulaştım. Vay Arkadaş

Loney Bey bende konunuza ulaştım ve İndesit marka dolabımda deneyeceğim.Sonucu bildiririm,ucuza migrostan 500 tl ye almıştım.Hot point-indesit aynı fabrikadan çıkıyor galiba,teşhis aynı

Edit : düzeldi loney Bey sağolun,varolun...yalnız bu dolaplar dandik geldi arçelik,beko gibi değil.Yok hijyen bölümü,tazelik bölümü falan yalan.Koyuyom domatesi,salatalığı küflenip bozuluyor kısa sürede.Beko da falan böyle olmuyormuş.Tek iyi yanı soğutması ve üstten kapak olması,bizimki bu.

Hotpoint-Ariston buzdolabının ışıkları yanıp sönüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 3 Haziran 2016; 23:49:38 >

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    nasil duzeltiniz? valide fisi cekmeden yikamis dolabi iki isik da yanip sonuyormus... normal sogutmaya devam ediyormus... off duruma getirip beklemis, fisi cekmis ama duzelme yok isiklar yanmaya devam ediyormus maalesef,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Fişle Ugrasmana Gerek Yok dostum Dolabın 2 Ayar Tuşunuda Kapalı konuma getir Işıklar Tamamen Sönene kadar bekle Yaklasık 20 - 30 Sn KAdar içindeki lambada Sönüyor sonra sadece Yeşil ışık yanık kalır Daha sonra istedigin ayara tekrar getirip normal sekilde kullanmaya devam edebilirsin.
    Hay Allah razı olsun kardeşim. 3 gündür okuldaki Hotpoint Ariston buzdolabı bip bip sesiyle kafamızı utuluyordu. Uzun süreli elektrik kesintisinden sonra olmuştu. Sayende sesi kesebildik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.