nerden aldınız acaba varsa aldığınız bayinin telefon numarasını öğrenebilirmiyim
Hocam o mesaj ta geçen seneye ait. Sanırım gözünüzden kaçtı. yinede yanıt vereyim. Teknosa.
Hocam merhaba, konuyu baya bi hortlatmış oldum ama ben de bu makineye rastladım ve öğrenci yurduna almak istiyorum. Şu an 500 TL fiyatı. Siz memnun musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: chips
Neyse ben bir kumar oynadım ve ürünü aldım. Şansıma yorum çıkmadı ama teşekkürler..
hocam makinanın geçtiğimiz zaman zarfında ki performansından memnunmusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Fütursuz01
quote:
Orijinalden alıntı: chips
Neyse ben bir kumar oynadım ve ürünü aldım. Şansıma yorum çıkmadı ama teşekkürler..
hocam makinanın geçtiğimiz zaman zarfında ki performansından memnunmusunuz?
Ufak tefek konular dışında memnunuz. Mesela filtresi daha iyi olabilirdi. Bu filtre sistemi ile kondensere çok fazla toz kaçıyor. Ses orta seviyede. B sınıfı olduğu için elektriğe haliyle yansıyor. Ama o dönemde çok iyi fiyata aldık ve ne kadar harcarsa harcasın en fazla 1500-2000 tl lik makine almış gibi oluruz diye düşündük. Ki yıllara böldüğünüzde mesela 10 yıl deseniz daha uygun fiyata mal olmuş oluyor. Bildiğim kadarı ile şimdi A sınıfı dışında kurutucu yok. Sonuç: Tavsiye edebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme