arkadaşlar bilgisayarımda bu programı kullanıyorum. 2018'e kadar kulllanım sürem var. düne kadar bir sorun yoktu. dün google'da bi şey aradığımda bile beni anchorfree video vs gibi bi adrese yönlendiriyor ve sayfa görüntülenemiyor uyarısı çıkıyor. girmek istediğim sitelere giremiyorum. genel bi sorun mudur benle ilgili bişey midir bilgiisi olan var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: edis10
arkadaşlar bilgisayarımda bu programı kullanıyorum. 2018'e kadar kulllanım sürem var. düne kadar bir sorun yoktu. dün google'da bi şey aradığımda bile beni anchorfree video vs gibi bi adrese yönlendiriyor ve sayfa görüntülenemiyor uyarısı çıkıyor. girmek istediğim sitelere giremiyorum. genel bi sorun mudur benle ilgili bişey midir bilgiisi olan var mı acaba?
bende aynı sorunu yaşıyorum..yokmu bir bilen..
hala sorun devam ediyor. bu siteye bile girmeme izin vermiyor.
yazsana sorunu nasıl çözdüğünü hemen çözüldü diyip kaçın siz
sorunu nasıl çözdüğümü bilsem yazıcam çok şey denedim birinde oldu ama hangisinde bilmiyorum sonradan kaldırdım zaten. çözüm yolunu bilmiyorum yani. ücretsiz sürümü yükledim daha sonradan kullanma amaçlı. işe yarar bi şey yok yani. uzun zamandır da kullanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme