Şimdi Ara

hotspot shield'ın yaptığı işi direk modemde uygulayabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetim oldukça sıkıntılı. Bölgesel bir problem mevcut. Telefonlardan tut tabletlere kadar hiç bir yerden neredeyse çoğu yurtdışı kaynaklı sitelere girilmiyor. 6 aydır ttnet ile konusuyoruz problem düzelmiyor. Port değişti bir sürü modem kullandık felan nafile. Fakat hotspot shield ile problem yok gibi. Modeme hotspot shield'ın yaptığı işi yaptırabilir miyiz? Proxy ayarlanabiliyor mu acaba? modemim airties.

• Mtu ayarlama yaptınız mi hiç
    Hot spot mevcut internetinizi yavaşlatır.Çok mantıklı gelmedi.Yok diyorsanıza illaki proxynizi değiştirin bakalım.
    Mesala şunu yazın
    81.0.104.90 8080
    Bakaım fark var mı?
    Nasıl değiştireceğinizi bilmiyorsanız internette bulabilirsinzi.
    Genel olarak iexplorerden internet ayarları ağ ayarlarından yapılır.
  • Hocam dediğiniz yöntemi sadece tek bilgiayarda uygulayabiliriz. Ben modeme uygulayıp evdeki tüm cihazlarda başka ayar yapmadan kullanmam gerekiyor. İnternet acayip berbat faceye bile girmiyor
  • Hele sen bi dene,Olursa router alır dns girersin..
  • Hocam ie'den denedim biraz yavaş olsada problemsiz kullanıyor gibiyim.
    @onur01651
  • Senin çözümün sadece ttnet, iii*** ler proxini ayarlasınlar...
    Soyle yapsınlar...
  • hocam ttneti 6 aydır arıyorum bir b*k yaptıkları yok bu arada yıldızdı cıktı anlayamadım
    @onur01651
  • meesajın anlaşıldı.yapacak bişi yok.Ancak onlar çözer çünkü durumun proxi ile alaklaı.İptal eetir ya ta btkya sikayet et.Btkya edilen şikjayetler genelde işe yarıyor.
  • az önce aradım fix muhabet arıza kaydı alalım dediler aldılar sonra birtane konusmayı beceremeyen birisi aradı yok öyle birşey sağlam senin internetin bilgisayardan problem cart curt diyor btk ya şikayet edelim bakalım birşey çıkacağını sanmıyorum
  • vpn client olarak calısabilen bir router a ihtiyacın var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.