Şimdi Ara

house m.d başlanır mı? güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şu 180 bölüm beni korkuttu.Bide üzerine çok tıbbi terimli bir diziye benziyor.Ve bölümler çoğunlukla birbirinden bağımsız galiba.Tv'de bir kaç kere denk geldim ve mantık şu hasta gelir incelenir yanlış tedavi yapılır,house gelir yanlış yapıyorsunuz şöyle yapın der ve sorun çözülür.Hep böyle mi devam ediyor anlamadım ben?Bide sürekli hastanede geçiyor herhalde dizi sıkılmıyor musunuz?

• Bölümler farklı olmasına rağmen sıkıcı değil öyle seyirciyi ayıp bayan bir dizi değil her bölümü zevkli. Farklı bölümlerin dışında ana odak kısımlarda var, karakterlerin hayatı vesaire. Karakterlere alıştıktan sonra diziden daha fazla zevk alırsın. Sadece Hugh Laurie'nin oyunculuğu için bile izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Mart 2017; 1:8:1 >
  • Hocam en kaba taslak tabiri sizin dediğiniz gibi dr. house tedavi edilemeyen veya hastalığı bulunamayan kişileri tedavi ediyor bunu öyle hemen kolayda yapamıyor her zaman ve genellikle hastalığı ilginç veya zor teşhis edilen kişileri özellikle kendi tedavi etmek istiyor bu süreçte dizide çok akıcı bir şekilde anlatılıyor ve dr house un birazda aykırı ve kibirli karakteri psikolojisi ruh hali falan diziye bağlıyor sizi yani dizi kesinlikle hiç sıkmıyor tıbba ve hastane ortamına birazda merakınız varsa bal kaymak gibi dizi diğer sorunuz olan terimler ile ilgilide ağır tıbbi terimler yoktu diye hatırlıyorum dizide az çok anlayabiliyorsunuz yani ne olup bittiğini çokkk önceden izliyordum diziyi 5. Mi 6.mi ne sezonda bırakmıştım iş güçten, yanlış anlatmamışımdır umarım diziyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastane dizisi oldugundan hastanede geciyor. Sikan kisimlar az bence. Genelde olay teshis koymak oldugu icin pek ameliyat kismiyla ilgilenmiyor. Esas teshis koyulana kadar ameliyata girenler oluyor tabi ama sonda "hasta x olmus tedavisi y, hadi ben eve gidiyorum" tarzi bitiyor.

House disinda diger karakterler de gayet basarili. Bir tek son sezonunda epey kisi ayrilinca yerleri dolmamis bence.

Arada bir gelen klinik sahneleri cok eglenceli bence.

Ayrica House karakteri Sherlock Holmes ilham alinarak yaratilmis. Sherlock Holmesin suc cozmesini, insan iliskilerini falan seviyorsan bunu da seversin.
  • Ben ilk bölümlerde beğenmiştim ama fazlasıyla terim içermesi bir yerden sonra sıkmıştı beni, 10.bölümden sonra bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.