Şimdi Ara

House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
28
Favori
48.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi bitti. Enfes, harika, muhteşem. Diyeceklerim bu kadar.

Frank. Sen ne çakalsın!
  • İlk sezonu yeni bitirdim izlediğim en kalite dizilerden biriydi
  • 2.sezon ne zaman gelecekti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

2.sezon ne zaman gelecekti?

Yanlış hatırlamıyorsam, şubat ayı sonuna doğruydu yeni sezon. Tam tarihi şu anda unuttum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sonlarda neler olduğunu yarım yamalak hatırlıyorum, tekrar izleyecek fırsatım da yok. Özet geçebilecek olan var mı acaba? (hatırlanması gereken noktalar)
  • quote:

2.sezonun 13 bölümü de 14 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak. Dikkat ! 2.sezonun tüm bölümleri aynı gün çıkacak, tıpkı 1.sezonda olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

2.sezonun 13 bölümü de 14 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak. Dikkat ! 2.sezonun tüm bölümleri aynı gün çıkacak, tıpkı 1.sezonda olduğu gibi.

???

ilk sezonu bittikten sonra izlemiştim. yani bu dizinin bölümleri tek tek çıkmadı mı ?
    açığa kavuşturursan kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

quote:

???

ilk sezonu bittikten sonra izlemiştim. yani bu dizinin bölümleri tek tek çıkmadı mı ?
    açığa kavuşturursan kardeş

Dizinin sezonlarını bir günde toplu halde yayınlıyorlar. Yani 13 bölüm birden sunulacak.

• Akcura kullanıcısına yanıt
    ilginçmiş ya :) neyse bizim için daha iyi olamaz herhalde. tek sıkıntı altyazı . çok konuşma geçen bi senaryosu var. dizimag çevirmenleri sağlamdı hız konusunda ..
  • quote:

ilginçmiş ya :) neyse bizim için daha iyi olamaz herhalde. tek sıkıntı altyazı . çok konuşma geçen bi senaryosu var. dizimag çevirmenleri sağlamdı hız konusunda ..

Netflix internet üzerinden üyelikli ve ücretli sistem olduğu için, her hafta yayınlayıp reklam almalarına gerek olmuyor.

Yayınlandığında İngilizce altyazı çıkacaktır. Aslında önce bir İngilizce altyazı ile izlemek, sonra bir de Türkçe altyazı ile izlemek güzel olur. Hayatımda ilk defa bir dizinin bölümlerini tekrar izledim. Özellikle 1.sezonun ilk 2 bölümünü 1.sezonu bitirdikten sonra tekrar izleyince, aslında o 2 bölümde nasıl sezon boyunca işlenecek konulara hazırlık yapıldığı görülüyor. İkinci kez izlediğimde, kesinlikle ilk izlediğimden daha etkileyici oldu, olayları bilmeme rağmen...

• quote:

quote:

Netflix internet üzerinden üyelikli ve ücretli sistem olduğu için, her hafta yayınlayıp reklam almalarına gerek olmuyor.

Yayınlandığında İngilizce altyazı çıkacaktır. Aslında önce bir İngilizce altyazı ile izlemek, sonra bir de Türkçe altyazı ile izlemek güzel olur. Hayatımda ilk defa bir dizinin bölümlerini tekrar izledim. Özellikle 1.sezonun ilk 2 bölümünü 1.sezonu bitirdikten sonra tekrar izleyince, aslında o 2 bölümde nasıl sezon boyunca işlenecek konulara hazırlık yapıldığı görülüyor. İkinci kez izlediğimde, kesinlikle ilk izlediğimden daha etkileyici oldu, olayları bilmeme rağmen...

orta seviye bilen için zor dediğin. hele ki bu dizide. baya hızlı konuşmalar ve sağlam diyaloglar var.

ama ilk türkçe izleyip sonra ing altyazı benim tarzdır. aynen iki kere izlenebilecek dizlerden buda

• Dizilerin yılbaşı arasını boş değerlendirdiği ve fırsattan istifade kenarda kalmış dizileri izleyebildiğim bu zamanlarda şans verdiğim bir dizi olan House of Cards 8. bölümüne düşündüğümden hızlı bir şekilde ilerledim. Ağır ama aksak olmayan, her bölüm üstüne koyan, sağlam bir kurgu olduğu belli, oyuncuların iyi seçildiği ve kimsenin sırıtmadığı güzel bir yapım sunulmuş önümüze. Maalesef indirdiğim sürüme altyazı uydurmak için harcadığım senkron sorunu olmasa çok daha zevk alabilirdim. Kalan 7 bölümde de sürpriz çıkmayacağı ve nefis bir final ile sezonu kapatacağımıza inancım sağlam, izleyip göreceğiz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 6 Ocak 2014; 19:22:19 >
  • House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon
  • 2.sezon çıkmadan bitiririm umarım 1.sezonu.
    Siyasi dizileri ve laklaklı dizileri sevmesemde dizi kaliteli yav
  • Gençler kimseden ses seda yok

Ben 1. sezonu çok önceden indirmiştim altyazıda sıkıntı vardı.Şuan noldu altyazı düzeldi mi bilgisi olan var mı?Ona göre 2. sezon başlamadan ilk sezonu bitireyim.Altyazıyı indirip izleyenler bu konuda bilgi verirlerse sevinirim
  • Diziye yeni başladım. Şuan ilk bölümünü izliyorum 10'uncu dakikadayım. Dizide aksiyon var mı? Çatışmalar,adam öldürmeler falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 18 Ocak 2014; 20:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Diziye yeni başladım. Şuan ilk bölümünü izliyorum 10'uncu dakikadayım. Dizide aksiyon var mı? Çatışmalar,adam öldürmeler falan ?

siyasi dizi bu. öyle aksiyon sahneleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Diziye yeni başladım. Şuan ilk bölümünü izliyorum 10'uncu dakikadayım. Dizide aksiyon var mı? Çatışmalar,adam öldürmeler falan ?

Politik oyunlar, entrikalar üzerine kurulu bi dizi. Aksiyon falan yok ama ilk bölümden bağlıyor dizi izleyiciyi kendine.
  • ne oldu dizi devam etmiyormu acaba?

çok iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.