Şimdi Ara

House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
28
Favori
48.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsini toptan izlicektim ama dayanamıyıp 2x01 bölümü izledim kalite fışkırıyor. yani bu diziyi izlemeyen hata eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 23 Şubat 2014; 16:47:00 >
  • ikinci bölümü bugün izledim.
    frank underwood çoştukça çoşuyor
  • 2x13 ü dün gece izledim , ne yazssam spoiler olucak dayanamıyorum Şu kadar söyliyeyim : Gelmiş geçmiş en iyi dizi sezon finallerinden birisi , yönetmenin çekim tekniği ve F.U karakteri beynimize 'kazınıyor' desem yeridir herlade.Dizi için söylenicek bir şey yok zaten! Mükemmel bir drama.Benim için : Breaking Bad ile beraber zirvede olan bir yapım.Üçüncü sezon onayınıda aldığını bildiğim için heyecan ile beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

2x13 ü dün gece izledim , ne yazssam spoiler olucak dayanamıyorum Şu kadar söyliyeyim : Gelmiş geçmiş en iyi dizi sezon finallerinden birisi , yönetmenin çekim tekniği ve F.U karakteri beynimize 'kazınıyor' desem yeridir herlade.Dizi için söylenicek bir şey yok zaten! Mükemmel bir drama.Benim için : Breaking Bad ile beraber zirvede olan bir yapım.Üçüncü sezon onayınıda aldığını bildiğim için heyecan ile beklemedeyim.

Hocam altyazı çıkmadı daha ingilizcen var diye havamı atıyon şaka bi yana biz izleyene kadar sakın bişey söyleme

• Estaha Zor tutuyorum kendimi ama mükemmel bir final bekliyor bizleri o kadar söyliyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Estaha Zor tutuyorum kendimi ama mükemmel bir final bekliyor bizleri o kadar söyliyeyim

hocam gaza getirme izleyenleri
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    Özellik ile son 10 sn (Fotoğraf ve video ile ciddi uğraşan birisi olarak yazıyorum) dahice! ok sustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 24 Şubat 2014; 18:18:54 >
  • 6. Bölümün altyazısı çıkmış arkadaşlar 7 nin daha önce çıkmıştı zaten.
  • Eskisini de izledim de Kevin Spacey yeni uyarlamada farkını ortaya koyuyor ,bu kadar özenli ,ayakları yere basan dizi bulmak zor son günlerde , günümüz taht oyunlarının mükemmel karşılığı bence izleyin izlettirin .

Türkiye deki siyasetin son durumuna bakınca diziden almamız gereken derslerde var sanki

Buda ince çok ince
    House of Cards (2013-2018) | 6. Sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 2 Mart 2014; 14:41:23 >

• İzlememek için kendimi zor tutuyorum. Tüm altyazılar çıksın haftasonu 2 gecede izlemeyi düşünüyorum. Böyle diyosunuz çok iyi harika diye insan duramıyor
  • Elbette cok iyiydi fakat gerek ilk bolumdeki enterasan olay olsun gerek kalan bolumlerdeki birkac tercih gerceklikten uzaklastirdi acikcasi. Bu kadar agresif bir senaryoyu beklemiyordum belki de. Tum bunlara ragmen cok ust duzey bir dizi elbette ona kusku yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar az yorum olması beni şaşırttı.2 günde 8 bölüm izledim harika bir dizi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İzlememek için kendimi zor tutuyorum. Tüm altyazılar çıksın haftasonu 2 gecede izlemeyi düşünüyorum. Böyle diyosunuz çok iyi harika diye insan duramıyor

Aman bekle bak ben hataya düştüm keko gibi altyazı bekliyorum 8. bölümün Toplu izle herşey hazır olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İzlememek için kendimi zor tutuyorum. Tüm altyazılar çıksın haftasonu 2 gecede izlemeyi düşünüyorum. Böyle diyosunuz çok iyi harika diye insan duramıyor

Aman bekle bak ben hataya düştüm keko gibi altyazı bekliyorum 8. bölümün Toplu izle herşey hazır olsun

7 bölümün altyazını da ekledim beklemedeyim. Bekliyorum. Bekleyeceğim.

• 8.Bölümün altyazısı çıktı. Az önce izledim bölümü
    Savaş iyice kzııştı bel altı vurdu Tusk. Lanagin mi ne kızılderili çok atar yapıyo Frank Reyize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 4 Mart 2014; 0:56:04 >
  • Beyler çok methediyorlar başlasam mı diye düşünüyorum sizlerin fikirleri önemli benim için
  • Dizinin şuana kadar bütün bölümleri var bir ara başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Beyler çok methediyorlar başlasam mı diye düşünüyorum sizlerin fikirleri önemli benim için

1 saniye bile kaybetmeyin başlamak için. O derece :)
  • İlk sezonun ilk bölümünü izledim. 1 yıldır diziyi izlemeyi ertelediğime pişman oldum.

-Kevin Spacey çok güzel oynamış. Kameraya dönerek bir şeyler anlattığı sahneler hoş olmuş.

Yakın zamanda ilk sezonu bitiririm.
  • 9.Bölümün altyazısı çıktı şimdi izledim. İlk sahne ve son sahe çok ince ve güzel olmuş. Şimdi onlar düşünsün diye bağırıcam sanırım bi sonraki bölüm

Bu arada dizinin sountracklerini malum ortamlardan edindim. Dinlerken içine gömülüysunuz resmen bi kaç örnek vereyim

Frank reyizin ellerindeki kanı hiç farketmemiştim kızmayın sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 4 Mart 2014; 22:25:52 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.