Şimdi Ara

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adnanoktarr nickli arkadaşı ciddiye almayınız. Bundan birkaç hafta önce de forum yöneticileri kendisine 2 haftalık ban atmıştı zaten. Tez zamanda tekrardan banlana ne diyelim. Bir tane olumlu yorumu olmamıştır su Türkçe Yamalar bölümünde kendisinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 2 Ekim 2018; 17:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KederliLahmacun

Bu adnanoktarr nickli arkadaşı ciddiye almayınız. Bundan birkaç hafta önce de forum yöneticileri kendisine 2 haftalık ban atmıştı zaten. Tez zamanda tekrardan banlana ne diyelim. Bir tane olumlu yorumu olmamıştır su Türkçe Yamalar bölümünde kendisinin.
    Hocam bu tür insanlar yüzünden insan yaptığı işten nefret ediyor valla. Neyse sabır diyip işimize devam edeceğiz

• Aynen öyle halinizi anlayabiliyorum. Bu arkadaş yok yere özel bir uğraş gösteriyor kötü yorum yapmaya. Engelleyin geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KederliLahmacun

Aynen öyle halinizi anlayabiliyorum. Bu arkadaş yok yere özel bir uğraş gösteriyor kötü yorum yapmaya. Engelleyin geçin.
    Aynen öyle yaptım ve yolumuza devam ediyoruz

• Bi deneyelim dedim ama oyun harbiden iyi İngilizce istiyormuş. Kolay gelsin sizlere de tekrardan. Ben oyuna biraz daha bakacağım yama çıkarsa zaten daha rahat anlayarak oynayabilirim. Orta düzey ingilizcem var ama bazı yerler zorluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralarda herkes ailevi sorunlar yaşıyor galiba. Çevirdiğiniz kaç tane yama varsa çeviren herkesin ailevi sorunları var değişik...
  • Internetten bir yerden indirip denedim ama sanırım sadece steam sürümüne yama yapılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirac2

Bu aralarda herkes ailevi sorunlar yaşıyor galiba. Çevirdiğiniz kaç tane yama varsa çeviren herkesin ailevi sorunları var değişik...
    Eğer sözüme inanmıyorsanız özelden kanıtları atabilirim. Ya da bizi beklemek yerine ingilizce oynayabilirsiniz. Bir burada gönklümüzden geldiği için yardımda bulunuyoruz. Ciddi sorunlay yaşıyor olmamız çok büyük bir şanssızlık. Beklemede kalın çok kısa bir sürede çalışmalara yeniden başyacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: prolotus37

Internetten bir yerden indirip denedim ama sanırım sadece steam sürümüne yama yapılabiliyor
    Şuan için steam versiyonu için çalışlıyoruz. Diğerleri hakkında bir fikrim yok
  • Bunlardan bir cacık olmaz. Yok ailevi yok sınav yok o şu bu. Yav umutlandırmayın milleti. Yapamıyorsanız niye bulaşıyorsunuz bu işe? Al ben dahil çoğu kişi böle canınızı sıkar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Bunlardan bir cacık olmaz. Yok ailevi yok sınav yok o şu bu. Yav umutlandırmayın milleti. Yapamıyorsanız niye bulaşıyorsunuz bu işe? Al ben dahil çoğu kişi böle canınızı sıkar işte
    Bekleme o zaman. Sen ingilizce oynamaya devam et. Kimse seni zorlanıyor.

Biz yama 1 haftaya bitecek demedik. Bir yama yapmak kolay değil. Yıllarca süren yamalar bile oluyor

• Adam sanki çalışanından hesap soruyor. uyuz oluyorum bu tiplere. Boşver sen böyle tipleri. Bunlardan hep çıkıyor bi yerlerden. Sana da kolay gelsin çeviri çalışmanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

Adam sanki çalışanından hesap soruyor. uyuz oluyorum bu tiplere. Boşver sen böyle tipleri. Bunlardan hep çıkıyor bi yerlerden. Sana da kolay gelsin çeviri çalışmanda.
    Teşekkür ederim hocam.

Evet farkındayız çok yavaşladık hatta neredeyse durduk ancak cidden şuanda yapabileceğimiz farklı bir şey yok. Biz de en kısa sürede bitirmek istiyoruz ancak böyle saçma sapan yorumlar geldikçe insan sinir oluyor
  • boyle bir oyun icin yama yapıldıgına sukur etmeyip tatava yapıyolar :D yazık
  • Dil dosyalarını bana mail olarak atarsanız çeviriye devam edebilirim
  • Ne zamandır ses yok gelişmeler var mı? birde sanırım kompüter delisi isimli arkadaş çevirmeye devam etmek istiyor ona cevap verdiniz mi yoksa burdan mı devam edecek çeviri?
  • Çeviri devam ediyormu acaba?
  • Yamanın durumunu bende merak etmeye başladım. Haddime değil ama şunu söylemek isterim. Bizi bekletmektense, konuya çeviriye yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atmışlar, hani onlarla iletişime geçip yamayı o şekilde sürdürseniz olmaz mı? Daha çabuk ilerleme katetseniz?
  • Konu.silinsin bence. Daha.bu ceviri.bitmeden wd final sezonu cevirmeye calisiyolar. Bosuna beklemeyin yine acemi rasgele milleti umutlandirip kaybolan tipik 15 ya? grubu iste

• cidden en başta bende ümitliydim de o kadar yardım etmek isteyene bile yanıt vermiyosunuz milleti boşuna ümitlendiriyosunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.