Şimdi Ara

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet öyle dedik fakat sizleri fazla bekletmek istemedik. Zaten bazı karakterler şaşırdığımız kadar kısaydı. "Ashley" karakteri bizi epeyce yoracak onu belirtmek isterim. İlk önce kısa süren karakterleri bitiriyoruz. Ve ss koyma kısmına gelirsek tabiki neden olmasın fakat şimdi pek müsait değilim o yüzden konu açamam. Müsait olduğum ilk anda ssleri paylaşacağım.
  • Nocilisss kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Evet 4 günde 1 karakter dedik. İlk çevirdiğimiz karakter epeyce uzun sürmüştü. Daha sonrasında 2-3 karakterin kısa olduğunu gördük. Bizde ilk başta kısa karakterleri çevirelim dedik ve böyle bir görüntü ortaya çıktı. Ayrıca konu açma olayına gelirse müsait olduğum ilk anda konuyu açacağım ve oyun içi görüntüleri sizinle paylaşacağım. Teşekkürler.
  • deadly.gun kullanıcısına yanıt
    elinize saglık sabırsızlıkla beklıyorum
  • Oyun içi görüntüleri yeni bir konu açarak o konuya koydum. Ayrıca artık gelişmeleri o konudan takip edebilirsiniz.
    Konu linki :https://forum.donanimhaber.com/house-party-18-turkce-yama-calismasi--135601652
  • Yama tamamlandı, Pazar günü veya Pazartesi günü yamayı indirebileceksiniz.
    http://whynotceviri.com/house-part-turkce-yama/

(NOT : Yama sadece v0.11.3 de çalışmaktadır.)
  • 0.13.3 sürümüne uyumlu yapma şansınız varmı en son sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertTR23

0.13.3 sürümüne uyumlu yapma şansınız varmı en son sürüm
    ben oyunu yeni indiriyorum suan calısıyormu yama ?
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Çalışmaz. Dil dosyalarının yapısı komple değişti son sürümlerde.
  • DeadlyGun adlı arkadaş ile yamanın 0.11.3 sürümüne küçük bir düzeltme yapmıştık. Gözümüze çarpan ve saçma çevirdiğimiz birkaç yeri falan çevirmiştik (Aşağı yukarı 70 satır) ancak arkadaş koymayı unutmuş olmalı linki göremedim ne zamandır. Neyse geçti o artık, şimdi eğer bir aksilik olmazsa 0.13.3 sürümü için bir şeyler yapmaya çalışacağız.
  • Yeni Sürüm İçin Lütfen Yama Yapabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.