Şimdi Ara

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • House Party (+18) oyunun Türkçe yama çevirisine Why Not çeviri grubu olarak başlamış bulunuyoruz. House Party oyunun çevirisi işini @kenan0990 grup arkadaşımız yapmaktadır. Şuan için oyunun çevirisinde çok erken bir aşamadayız. Gelişmeler oldukça konu güncellenecek.
    Yama Notu: Oyunun Steam versiyonu çevrilmektedir

Yama İlerlemesi:
    24.08.2018:%10
    25.08.2018:%15
    26.08.2018:%20
    28.08.2018:%25
    04.09.2018:%30
    07.09.2018:%35
    11.09.2018:%40
    15.09.2018:%45
    09.11.2018:%100

Yama Yayınlanmıştır. Sitemizi Ziyaret Edin!. Why Not Çevirisiteye gitmek için buraya tuklayınız!

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri)
    Not:Zamanla görseller yenilenecek. Yeni görseller eklendi

Türkçe Yamayı internet sayfamızdan indirebikirsiniz. Why Not Çevirisiteye gitmek için buraya tuklayınız!

Yapacağınız bağışlar ile grubumuza ve projelerimize destek olabilir ve çalışmalarımızı bu sayede devam ettirebiliriz. Şimdiden yapacağınız yardımlar için çok teşşekkür ederiz.

Bedirhan Yücel
    Ziraat Bankası
    Şube: Trabzon Şubesi
    Hesap Numarası: 243-78828292-5001
    IBAN Numarası: TR 3100 0100 0243 7882 8292 5001

Why Not Çeviri olarak web sitemizi kurduk. Aşağıdaki linkten sitemizi ziyaret edebilir ve en son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Sitemizi ziyaret edip yorum yaparak bizlere destek olabilir ve en son gelişmelerden haberdar olabilirisiiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 9 Kasım 2018; 14:17:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

House Party Türkçe Yama: Yeni Güncelleme ile Türkçe Keyfi

Eğer House Party oyununun tutkunuysanız ve Türkçe yama arayışındaysanız, Why Not Çeviri'nin size sunduğu güncel Türkçe yamayı kaçırmamalısınız.

2022 ve 2023 yılları için en son sürüm olarak sunulan House Party Türkçe Yama, oyunu Türkçe olarak deneyimlemenize olanak tanır. Bu yama ile oyunun tüm diyaloglarını, menülerini ve arayüzünü Türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz.

Corpse Party Türkçe Yama çalışmasıyla da tanınan Why Not Çeviri, House Party Türkçe Yama'sını en yüksek kalite standartlarında hazırlamıştır. Yama, oyunun orijinal metninin tüm nüanslarını ve esprilerini Türkçe'ye doğru bir şekilde aktarmaktadır.

House Party oyunu için Türkçe yama kullanmanın birçok avantajı vardır. Öncelikle oyunu kendi dilinde oynamak, oyunun keyfini daha fazla çıkarmanızı sağlar. Ayrıca, oyunun hikayesini ve karakterlerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Eğer House Party oyununu Türkçe oynamak istiyorsanız, Why Not Çeviri'nin House Party TR Yama çalışmasını hemen indirebilir ve oyunun keyfini Türkçe olarak çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kolay gelsin, başarılar dilerim. Sabırsızlıkla beklemedeyim.
  • Teşekkür ederiz. En kısa zamanda çaviri sizler ile olacak
  • hiç aklıma gelmezdi konu açtıgım zaman yamayı yapıcagınız iyi çalışmalar
  • ghostwolf317 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben zaten planlıyordum ama talep ve genel görüş konusunda biraz çekiniyordum açıkçası. Ama siz konusunu açtıktan ve birkaç tane destekleyici yorum geldikten sonra çevirmeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 24 Ağustos 2018; 19:26:56 >
  • oyun konusu itibariyle biraz şey olsa da... neyse emeğe saygı.
  • adamsiniz heyecanla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler takipte kalın
  • Bu arada oyunu Steam versiyonuna göre çeviriyorum arkadaşlar haberiniz olsun.
  • süpriz oldu. umarım en kısa zamanda bitirirsiniz. sabırsızlıkla takip edeceğim. şimdiden kolay gelsin emeğinize sağlık.
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda projeyi bitireceğiz. Sizler de facebook sayfamızı beğenerek bize destek olursanız çok seviniriz.
  • Yeni görseller eklenmiştir arkadaşlar.
  • İlerleme Notu: Yamanın yüzde 15'i tamamlandı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte.
  • Kolay gelsin
  • Konu güncellendi yeni resimler eklendi. İlerlerme yüzde 20
  • elinize sağlık....
    kolay gelsin..
  • Kolay gelsin, yapımcının dili eklemesini isterdim ancak şimdilik böyle bir şey olmayacak gibi... başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: prolotus37

Kolay gelsin, yapımcının dili eklemesini isterdim ancak şimdilik böyle bir şey olmayacak gibi... başarılar
    Yamayı tamamladığımız da yapımcı firma ile bu konuda irtibat kurmayı deneyebiliriz
  • çalışmalarrımız devam ediyor. Şuan için 25'lik kısım tamamlandı
  • tahminen ne zamana biter hocam steamdan alıcamda ona gore ve indirme girer mi oyun beklesem mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.