Şimdi Ara

HOUSTON ROCKETS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HOUSTON ROCKETS BUSENE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR BENİM NBA DAKİ TAKIMIM

• Ah bi de yao ming yavaş olmasa müthiş olucak.Şöyle bi kevin garnett i alsalar.Üffffffffffff
  • Yao yapar mı yapar walla
  • dostum gerçekten houston iyi bir kadro kurdu oyun planı yine tmac in üzerine olacak ama yinede kadroları süper oldu yao iyi oynarsa belki bişey yapabilirler ama bu sene şampiyon yine spurs bence adamlar dehşet kadro kurdular onları kimse geçemez bu sene hatta onların bu sene 10 mağlubiyetin üstüne çıkmıcaklardır

ama houston şampiyon olursa da çok sevinirim
  • warmısın iddaasına..10dan fazla malubiyet alcaklar..yiyosa girelim....

edit:ulans@ogü biras tutarlı ol be..houston şampion olsa çok sevirirmiş..sac. şampion olsa sevinirsin..spurs olsa sevinirsin..adam gibi bi taqım tut la..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 17 Eylül 2005, 15:34:37 >
  • bence en az 25 maglubiyet alir... hem de çok rahat... bende girebilirim her türlü iddaasina...
  • iddaya girerim ama bi şartla çok ciddi bi sakatlık olmayacak yoksa 10 mağlubiyeti geçmeleri imkansız
  • sie..yemedi desene..güveniyosan takıma girersin..sakatlık olmadan ligi tamalıyan takımmı var qa..
  • bak söle yapalim kimin söledigine daha yakinsa maglubiyet sayilari o kazansin, yani 15 olursa sen, 20 olursa ben falan
  • tamam sakatlıkları bahane ederek 15 diyorum
  • sus ailenin yüz karası..biraz daha zorlasam play off yapamıcak diceksin..
  • ne play off yapamaması ben şampiyon olacaklar diyorum kimse bu kadroyla onları durduramaz
  • tamam s.ktin houston topicini s.a diye diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.