Şimdi Ara

HOUSTON ROCKETS EFSANESİ ISLAK İMZALI KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar
    2005 senesinde Philadeiphia seyahatinde tanışma şansı bulduğum Houston Rockets'ın all star efsanesi World b. Free'nin benim için imzaladığı kartı maddi sıkışıklığım yüzünden üzülerek satışa çıkarıyorum.
    Islak imzalıdır
    Tertemizdir ve hiç bir aşınma yoktur
    1975-1988 yılına kadar NBA kariyeri olmuştur 80-90 yılında doğanların çok anımsaması zor.
    Koleksiyoncular ve ya NBA severler için bulunmaz bir fırsat.
    Lütfen öneri ve görüşlerinizi pmden her sorunuz cevaplanacaktır

FİYAT: 300 TL
     HOUSTON ROCKETS EFSANESİ ISLAK İMZALI KARTI HOUSTON ROCKETS EFSANESİ ISLAK İMZALI KARTI HOUSTON ROCKETS EFSANESİ ISLAK İMZALI KARTI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintyler -- 20 Kasım 2013; 14:37:04 >

• Yanlış anlamayın ama böyle birşeyin sizin için manevi değeri çok önemli iken başka biri için alt tarafı bir kart üzeri imzadır ve değeri yoktur. O kartın imzalanması yaşanmış güzel bir şey ve maneviyatı yüksektir maddiyatla ölçülemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

Yanlış anlamayın ama böyle birşeyin sizin için manevi değeri çok önemli iken başka biri için alt tarafı bir kart üzeri imzadır ve değeri yoktur. O kartın imzalanması yaşanmış güzel bir şey ve maneviyatı yüksektir maddiyatla ölçülemez.

çok haklısınız hocam ama şuan sıkışık durumdayım yoksa zaten satmayı düşünmem bile ama malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

Yanlış anlamayın ama böyle birşeyin sizin için manevi değeri çok önemli iken başka biri için alt tarafı bir kart üzeri imzadır ve değeri yoktur. O kartın imzalanması yaşanmış güzel bir şey ve maneviyatı yüksektir maddiyatla ölçülemez.

bi bu nu duymamistim cok sasirdiim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka yapıyorum hayırlı satıslar,iyi bir koleksiyon parcası anlayana
  • arayan için bulması zor bir parça olabilir ,
    kimine göre de yolda bulsa dönüp bakmaz ,
    bol şans ,iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highcourt -- 23 Ocak 2014; 1:21:11 >
  • Hocam size bir tavsiye ebay de acik arttirmaya koyun bence. Dolar da artmisken iyi bir gelir elde edersiniz belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske187

Hocam size bir tavsiye ebay de acik arttirmaya koyun bence. Dolar da artmisken iyi bir gelir elde edersiniz belki

haklısınız hocam ama daha önce ebayden hiç satış yapmadım ama sadece bunun için deneyebilirim tavsiyeniz için çok teşekkürler
  • satılmamalı, 300 lira için hele hiç satılmamalı
  • Orjinalse böyle kartların binlerce dolara satıldığını gördüm satmayın bence kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Orjinalse böyle kartların binlerce dolara satıldığını gördüm satmayın bence kalsın

nakite sıkıştığım için satıyorum hocam ne yazık ki
  • quote:

Orjinalse böyle kartların binlerce dolara satıldığını gördüm satmayın bence kalsın

Link verebilirmisin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 17 Nisan 2014; 10:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N@sH

quote:

Link verebilirmisin hocam

Acık arttırmada dostum

• kevin durant olsaydı belki alırdım:)
  • Hocam history channel kanalında modern rehinciler adlı bir program var. Ordaki adamlara bir danışın derim.pazarlığı kel olanla yapmayın aman
    şaka bir yana koleksyoncuların ilgisini çeker ama bu ülkede böyle şeyler pek fazla ilgi çekmiyor maalesef. Abd veya ingiltere de olsa 500 $ edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maske187

Hocam size bir tavsiye ebay de acik arttirmaya koyun bence. Dolar da artmisken iyi bir gelir elde edersiniz belki

kardeş ebayde bunlar aşağı yukarı 40 dolar civarına gidiyor.
    kartı bırak orjinal adamın giydiği terli formayı bulursun 300 -400 civarına :D

Hocam iyi satışlar bu arada, ilanınızı baltalamak için değil.
    zaten emin ol türkiye'de kimse böyle şeylere para vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stairway to Hell

Hocam history channel kanalında modern rehinciler adlı bir program var. Ordaki adamlara bir danışın derim.pazarlığı kel olanla yapmayın aman
    şaka bir yana koleksyoncuların ilgisini çeker ama bu ülkede böyle şeyler pek fazla ilgi çekmiyor maalesef. Abd veya ingiltere de olsa 500 $ edebilir.

Hahahahaha aynen kel çok fena pazarlık yapıyor chumlee en yüksek parayı veriyor, oraya da bu tarz şeyler çok geliyor ve 20-30 dolardan aliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ebaye koyarsanız eminim güzel paralardan satılır ama burada zor

• şuursuz şutör
  • Abim 3 yıl oldu ben sıkıldım sen güncellemekten sıkılmadın mı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.