My english is bad as fuck probably my seviye is a2. I cannot go top uni so i want pass hazirlik year. What can i do i have 1 mont asagi yukari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
How can i improve my english
-
-
You gotta use the language in every aspect of your life
-
What can i do other than this?? Like using grammer books or watching films. I should learn fundamental words
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Well, i've never done that as i think it is boring but if you see yourself doing that, go with it. You would of course see an improvement however it's hard to foretell the impact it is gonna have on your level
-
You can check my topic about how to pass preparation.
-
You should watch youtube videos with English subtitles
Tam da bunu ariyordum
a person seeking to enhance their english proficiency ough to prioritize a wide range of grammatical structures and accuracy.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 17 Temmuz 2024; 8:47:8 > -
Bu kacinci seviye ing hiç bir şey anlamadim
bilmem ki yazabileceğim en ileri seviyede yazdım c1 falan oluyor
-
Eyvallah hocam ough to ogrettin
ula ekrem ne yazdın anlaşılmıyor
-
yaw bu üst düzey cümleyi kim kurmuş a dedim. ben çıktım. ne mübarek adamım.
-
senin hazırlık konusunun linki varmı
-
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-hazirlikta-basarili-olma-rehberi--158359207
çok uzatmışım.
al bir gramer kitabı 1-2 ay iyice her şeyi öğren sonra bir daha bakma.
reading ve vocab için: more to read 1-2
listening: thinking in English podcastleri, bbc 6 min
writing: chatgpt
speaking: chatgpt
bunları hakkıyla yap 7-8 ayda b2-c1 arası olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix -- 16 Kasım 2024; 2:31:31 > -
0 dan 7 8 ay mı
-
çalışmana bağlı kanka. ben tam 1 senede, a2 seviyesinden c1 seviyesine geldim. ama ilk aylar yatış, ortamlara girme, karı kız kovalama vs. derken çok önemsememiştim zaten yarım dönem uzattım bu sebeple.
-
b1e ne kadar surede geldin veya b2ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 16 Kasım 2024; 2:45:3 > -
kanka bilmiyorum valla hazırlığa başladıktan tam 13 ay sonra ielts'ten 7.0 aldım bu da c1 başı oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X