Şimdi Ara

How To Get Away With Murder (2014) l ABC (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
10.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölümlerin finaline yaklaştıkça çalan şarkıları nasıl buluyorsunuz ? resmen diziyi bırakıp müziğe odaklanıyorum.bazen geri sarıp tekrar izlemek zorunda kalıyorum.güncele yetişmem baya zaman alıcak ama yetişincede sonraki bölümü beklemek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

bölümlerin finaline yaklaştıkça çalan şarkıları nasıl buluyorsunuz ? resmen diziyi bırakıp müziğe odaklanıyorum.bazen geri sarıp tekrar izlemek zorunda kalıyorum.güncele yetişmem baya zaman alıcak ama yetişincede sonraki bölümü beklemek zor.

Tunefind adlı siteden diziyi aratıp müziklere ulaşabilirsin. Bu arada 4. sezon hakkında bilgi veren olmamış?
  • Nefes kesen bir finalle 2.sezonu bitirmiş bulunuyorum.senaryo bazen çok dağılıyor ama bir noktada tekrar birleşip herşey açıklığa kavuşuyor.Müzikler zaten efsane .The Killing de böyleydi fakat 3.sezonu izlemeden bırakmıştım .Bu sene eğer 4.sezon olacaksa güncele yetişip yorumlara katılmak isterim.
  • Jimmy Smits 4. sezon kadrosuna katıldı:
  • 04x01

Güzel başladı

Direk özete geçiyorum Laruel'in babasına yazacağı şeyi görünce ben şok Demekki biliyor babasının Wes'i öldürttüğnü ama nasıl? Geçen sezondaki Dominik miydi neydi onu görünce mi anladı sonra mı anladı? Ayrıca babasına yalan söyledi çocuğu aldırdım diye. Sonda 3 ay sonrasına gittiler (muhtemelen 9. bölüm olacak o) ve bebeğine bir şey oldu. Acaba babası mı öğrendi bir şey yaptı?

Geçen sezonki gibi pek merak yaratmadı o ama güzel başlangıçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 29 Eylül 2017; 21:58:5 >

• bölüm sıkmasada geçtiğimiz sezonlara göre biraz sönük başladı
  • diziye yeni başladım 1. sezon 5. bölümdeyim dizi gayet güzel.Dizi arayanlar başlayabilirler hemen.
  • çok sakin başladı önceki sezonlara göre

wes'i öldürenin babası olduğunu bilmesi şaşırttı sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Eylül 2017; 13:57:4 >
  • 04x02

OMG Son 3 dakika yine beni benden aldı

Laruel Micheala'ya söyledi babasının Wes'i öldürdüğünü. Artı Annalise kayıp. Otelde bir şeyler olmuş ve tabanca, kan var. Yine neler oldu çok merak ediyorum. Bu psikolog neden bu işlerin içinde onu anlamadım. Laruel, Annalise falan?

Bir sonraki bölüm daha dolu dolu. Bu forumda neden izleyen yok anlamıyorum. Konuda yalnız gibiyim.

• Tam bu sezon beklentileri karşılayamayacak mı acaba derken yine güzel toparladılar karışık baya ortalık geçen sezon Wes'in ölümü ile iyi ters köşe yaptılar bakalım bu sefer nasıl gelişti olaylar tahmin için birkaç bölüm daha beklemek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    dizi hakkında biraz bilgi verir misin hocam ? yeni bir diziye başlamayı düşünüyorum. aksiyon bir şey arıyorum. Tatmin eder heralde isimden öyle anlıyorum çünkü
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla hemde. Bu dizi benim için 1. sırada ve orada kalacak. İlk sezonda birkaç bölüm sıkıcı gelebilir ama daha sonra feci sarıyor. Hele 2. ve 3. sezon efsaneydi. Bazı bölümlerde Annalise'i daha iyi tanıyacaksınız, bazı bölümlerde davalarda nasıl olduğunu göreceksiniz bazı bölümlerde de ağzınız açık kalacak izlerken. Zaten bölüm sonları genelde hep şok edici bitiyor. Açıkçası daha fazla şey söyleyemem spoiler olur. Olayları da ilk bölümden göstermeye başladığı için nasıl bir dizi olduğunu anlarsınız zaten. Bölümleri izlerken tahmin etmeye çalışmayın çünkü hiçbiri tutmuyor, ters köşe kralı bir dizi. Bence izleyin pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Fazlasıyla hemde. Bu dizi benim için 1. sırada ve orada kalacak. İlk sezonda birkaç bölüm sıkıcı gelebilir ama daha sonra feci sarıyor. Hele 2. ve 3. sezon efsaneydi. Bazı bölümlerde Annalise'i daha iyi tanıyacaksınız, bazı bölümlerde davalarda nasıl olduğunu göreceksiniz bazı bölümlerde de ağzınız açık kalacak izlerken. Zaten bölüm sonları genelde hep şok edici bitiyor. Açıkçası daha fazla şey söyleyemem spoiler olur. Olayları da ilk bölümden göstermeye başladığı için nasıl bir dizi olduğunu anlarsınız zaten. Bölümleri izlerken tahmin etmeye çalışmayın çünkü hiçbiri tutmuyor, ters köşe kralı bir dizi. Bence izleyin pişman olmazsınız.

teşekkür ederim bakacağım

• İlk bölümü izledim, güzeldi ama çok seri ilerliyor sanki hikaye
  • Diziye yaklasik 3 ay once basladim bir ikihaftada 3 sezonu bitirdim. Su an haftalik takip ediyorum. Dizinin genel işleyişi her bolum bir dava ve genellikle 8. Bolumde çözülen sezonun genel olayindan ibaret. Hemen hemen her bolumde dizi merak uyandirmayi basariyor. Bolum konulari iyidusunulmus konular. Asil merak uyandiran sezon genel konusuda bu gune kadar hep sasirtmayi basardi. Viola devis cok iyi bir oyuncu zaten. Onun disinda karakterlerden acikcasi kendimle ozlestirdigim bir karakter yok. Biraz zorlama geliyorlar bana. Olaylara tepkileri zorlama ve bu tepkiler yeni olaylara sebebiyet veriyor. Begenerek izliyoruz. Guncel sezonla ilgili ilk bolum vasatti ama 2. Bolum yine merak uyandirdi. 8. Bolume kadar psikiatrist laurel bebegi ve annalise arasindaki iliski cozulmez meraklandirirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04x03

YİNE ŞOK EDİCİ SON!!!

"Is he dead?" diye sordu Micheala. Yine birisi ölecek, yine erkek. Konu sadece bebek değil yani bu sezon. Acaba Asher mı, Nate mi? Kime ne oldu? Vurulan kişi kim? Annalise neden ortalıkta değil? Bu terapist neden her şeyin içinde? Kafamda deli deli sorular.

Bölüm çok iyiydi bu arada. Bu davalar iyi gidiyor bu sezon. Bonnie'ninde kendine gelmesi lazım anladık Annalise seni kovdu uzatma artık. Ayrıca sezon sonuna doğru Laruel'in babasıyla ilgili bölüm olacak mı? Hapse atacaklar mı onu çok merak ediyorum.

• bende bu dizinin forumda ve ülkemizde pek izlenmediğine katılıyorum. bence benzeri olmayan harika bir dizi. neyse yeni sezona geçecek olursak, çok farklı bir sezon olacak gibi duruyor.

04x03

Annalise herkesi kovduktan sonra, hemen hemen hepsinin ona cephe alması hoşuma gitmiyor. Sanırsam sadece Frank kaldı eski kadrodan ona bağlılığı kalan. Çıkardığı kadının uyuşturucudan ölmesi de çok üzücüydü.. Terapist yavaş yavaş hikayeye giriyor.. Laruel tek konuya focus olmuş durumda.. en çok merak ettiğim babasının işin içinde olduğunu nasıl öğrendiği.. bakalım neler olacak :)

• bu diziyi izlerken aldığım zevki başka dizide almıyorum heralde, yine çok iyi bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ekim 2017; 13:16:4 >
  • 04x04

Sonda yine ben şok Bonnie neden terapistle görüşüyor ve gerçek ismini söylememiş? Sonda Connor, Micheala'nın çalıştığı yerde ve orada da birşeyler yaşanmış. Git gide olaylar daha da büyüyor.

Ayrıca Annalise, Micheala'ya sonda iyi laf soktu. Artık Annalise'e karşı saçma sapan davranmayı bırakmaları lazım.

• 04x04 yine güzel bölümdü

şimdi kısaca özetlersek

1.bölüm sonunda dr.Isaac,Frank ve Laureli hastanede görüyoruz laurel bebeğini kaybetmiş
    2.bölüm sonunda Bonnie Annalise'nin oteldeki odasına geliyor yerde kanlar var ve arkadaki seslerden duyduğumuza göre suç mahallinde 1 silah bulunmuş
    3.bölüm sonunda Michaela'yı üstü kanlı şekilde hastanede görüyoruz Dr.Isaac'a öldü mü? diye sorup ağlamaya başlıyor
    4.bölüm sonunda Bonnie'yi bu sefer Caplan&Gold şirketinde görüyoruz yine yerler ve camlarda kanlar var tanık olarakta Oliveri görüyoruz

tahmin yapabilen varsa buyursun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.