Şimdi Ara

How To Get Away With Murder (2014) l ABC (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
10.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dewe34

04x04 yine güzel bölümdü

şimdi kısaca özetlersek

1.bölüm sonunda dr.Isaac,Frank ve Laureli hastanede görüyoruz laurel bebeğini kaybetmiş
    2.bölüm sonunda Bonnie Annalise'nin oteldeki odasına geliyor yerde kanlar var ve arkadaki seslerden duyduğumuza göre suç mahallinde 1 silah bulunmuş
    3.bölüm sonunda Michaela'yı üstü kanlı şekilde hastanede görüyoruz Dr.Isaac'a öldü mü? diye sorup ağlamaya başlıyor
    4.bölüm sonunda Bonnie'yi bu sefer Caplan&Gold şirketinde görüyoruz yine yerler ve camlarda kanlar var tanık olarakta Oliveri görüyoruz

tahmin yapabilen varsa buyursun

:) :)

çok güzel özetleme yapmışın.

giderek tahmin yapabilmek zorlaşıyor. Annalise gittikçe güçleniyor ve moduna giriyor bu çok sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 24 Ekim 2017; 9:42:44 >

• 3.sezon netflixe gelmiş
  • 04x05

Güzel bölümdü. Sonda terapist anladı kim olduğunu Bonnie'nin. Ve şüpheli olarakta Asher var. Annalise'e ne oldu hala göstermediler.

Şimdi erkek biri ölecekse

Şu an sağ kalanlar
    Asher
    Oliver
    Terapist

Hala gözükmeyenler
    Connor
    Nate

Tahminen vurulan kişi
    Laruel
    Ve belki Annalise

Ve Laruel'in bebeği de ölebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 27 Ekim 2017; 19:47:33 >

• 04x05

güzel bir bölümdü. Geçmişe gidince karakterleri daha da iyi tanıyoruz. Annalise'in dans sahnesi çok güzeldi.. uzun zamandır mutlu görmemiştik... fakat çok kısa sürdü.. Bonnie gerçekten sinir etti. Nate'in Annalise'e karşı iyi olması da şaşırttı beni.. umarım böyle devam eder.. Terapistin olayı çözmesi Bonnie'nin Mae olarak bahsettiği kişinin Annalise olduğunu anladığındaki tepkileri çok iyiydi.. tekrar izlemek istiyorum o sahneyi.. son sahnede Asher'ı şüpheli gördük. Michaela hakkında şüpheleri başladı, kıskançlıktan dolayı garip durumlar yapmış olabilir diye düşünüyorum. bu arada Laurel yanlış anlamadıysam Wes'i aldatmış..

• 04x06

Asher neyin kafasını yaşıyorsun? 1. ve 2. sezonda olanları zor kaldırdın, az daha her şeyi söyleyecektin bir daha sana nasıl güvensinler de her şeyi anlatsınlar? Çok saçma davrandı bence neden bana söylemiyorsun diye. Onun dışında güzel bölümdü. Sonda Annalise kanlı şekilde bir yerdeydi. Muhtemelen otelde olan şeyden sonra oraya gitti veya birisi götürdü. Haftaya daha fazla kişi asıl olayı öğrenecek ama Annalise ve Connor'da bunu öğrenecek mi onu merak ediyorum.

• Yeni dizi arayıp duruyordum. Farklı olsun, sürükleyici olsun istiyordum. Çok iyi diziye benziyor. Geç de olsa yerimi alayım
  • 04x07

Son sahne yine olay

Ameliyathanede olan kim? Laruel değildir herhalde başka biri bence. İnşallah Connor değildir.

Asher
    Oliver
    Laruel
    Frank
    Bonnie
    Annalise
    Terapist

Bunları şimdiye kadar gördük. Tanıdık olarak Connor ve Nate'i göstermediler. O gece ne oldu çok merak ediyorum. Özellikle kim Laruel'i vurdu? Tabi vurulan oysa.

İnşallah bu sezonda 15 bölümdür. IMDb'de bilgi yok.

Ve Annalise bir sonraki bölümde Wes'i kimin öldürdüğünü öğreniyor.

• Agaaaaa bu nasıl bir sondu (1. sezon finali)

Sam telefonla konuştuğunda aklıma ilk Nate geldi sonra bir anda ampul yandı ve Frank dedim. Sonra Frank olduğu da göründü.Rebecca' dan şüphelendiklerinde Sam' in de yapmadığını düşünmüştüm ama dolaylı yoldan yapmış oluyor. Rebecca' yı da Frank' den başkası öldürmüş olamaz.
  • 04x08 kış finali

Frank ne biçim insansın herkesin bebeğine zararın dokunuyor. Psikopat herif. Bebek ölecek diye çok korktum Laruel'den çok Annalise bir daha onu kaldıramazdı. Vurulan kişi Connor olacak diye de çok korktum salak Simon kendini vurdu Asher silaha dokunduğu için şüpheli oldu sanırım. Connor telefonda konuşurken Dominic her şeyi duydu muhtemelen Laruel'in babasına söyleyecek her şeyi. Merak ettiğim bebek nerede? Sonda ağlama sesi geldi yani yaşıyor. Laruel'e söyleyecekler mi söylemeyecekler mi orasını anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

İlk bölümü izledim, güzeldi ama çok seri ilerliyor sanki hikaye

Güncele geldim, dizi biraz formdan düşmüştü ama 4.sezonda yine arşa çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTGAWM ve Scandal'dan crossover geliyor, şu an çıldırıyorum

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 4 Ocak 2018; 21:55:48 >

• crossover olayı fanları çıldırttı ama benim gibi Scandal'ın bir bölümünü dahi izlememiş biri ne yapacak :)
  • 04x09 tanıtım

• 04x09

Bir dizi bu kadar mükemmel olabilir mi?

Diziyi acayip özlemişim. Öncelikle Lauren'in babası ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN! PİSLİK!

Viola Davis'in yine harika oyunculuğunu izledik. Keating 5'lisi (aslında artık 4'lüsü) iyi yalan uydurdu Simon için. O da hala hayatta yuh yani. Kendini öyle vurduktan sonra nasıl hala yaşıyor anlamadım. Frank, Dominic'i yakalayıp icabına baktığında sonunda bir oh dedim. Hak etmişti. Bebeğe umarım bir şey olmaz. Şimdi onu nereye götürdülerse onun için savaşacaklar sanırım sezon sonuna kadar. Umarım sezon finaline kadarda Laruen'in babası ölür. Sonda Wes'i gördük sürpriz oldu. Galiba önceki sezonda yardım amaçlı Dominic'i aramış. O aramadan sonra olaylar daha ne kadar ileri gitti acaba? Wes'in onu araması da aslında en büyük hatalarından biri. Bir türlü akıllanmıyorlar. Eğer Simon uyanıp her şeyi anlatırsa büyük derte girecekler. Ölürse de Asher'ın durumu ne olur bilemiyorum. Frank, Dominic'i öldürmeden önce Oliver'la ilgili konuşuyordu. Acaba Oliver'a bir şey olur mu sezon sonuna kadar? Çok heyecanlıyım ya. Bütün sezonu izleyip bitirmek istiyorum şu an.

Böyle bir dizi nasıl bu forumda tutmuyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 19 Ocak 2018; 22:44:41 >

• İlk gördüğümde(seneler önce) sanki sıradan cnbcedeki diziler gibi bir dizi olarak görüyodum ama burada herkes aşırı önermiş. Başlıyorum şimdi diziye bakalım nasılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x09

çok güzel başladı
    Simon ölmemesi şaşırttı uyanırsa işler iyice karışacak
    sondaki Wes'in telefon sahenside meraklandırdı bakalım ne çıkacak altından yabancılar Dominic Wes'i öldürmedi öldü gibi gösterdi gibi bi teori atmış ortaya
  • 4x9

Wes ölmedi mi ya? Valla bu dizi yoruyor beni.
  • uzun bir aradan sonra 3.sezona başlıyabildim.Yine bir soru işareti bıraktılar ve meraktan delir dediler bakalım neler olacak ?
  • 04x10

Bu bölüm biraz daha sakindi. Sonunda Laurel'i hastaneden çıkardılar. Oliver'ın Simon'a karşı hareketleri hem saçma hemde vakit kaybı bence. Simon'da o vurulmadan sonra normal bir şekilde uyanırsa yuh artık. Bonnie ve Annalise'in de barışması iyi oldu. Bonnie'nin sert tavırları çekilmiyordu.

Sonraki bölüm bomba gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 28 Ocak 2018; 12:1:57 >

• 04x11

Olaylar çok karıştı.

Direk son sahneyle başlıyorum. Wes ölmeden önce Laurel'in annesiyle buluşuyor. Habersiz. Aynı zamanda Dominick'i de aramıştı. Belliki Laurel'den habersiz çok şey oldu. Wes'in ölümü gerçek mi sahte mi? Gerçekse ölümünü Laurel'in anne ve babası mı planladı?

Bonnie'de aynı zamanda tehlikede. Denver belliki Bonnie'yi izliyor, belki diğerlerini de. Laurel'in babasına çalıştığı belliydi önceki bölümde. Bu sezon sonuna kadar biri ölür mü bilemiyorum. Isaac'in kızıyla olan durumu da garip. Eve gittiği zaman 911'i aramadan önce 15 dakika geçiyor. O sırada ne oldu acaba o evde? Onunda durumu karışık.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.