Şimdi Ara

How To Get Away With Murder (2014) l ABC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
10.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu diziyi bir kaç bölüm üst üste izlemek daha iyi oluyor.
  • Voovv

02x06

Frank hastaneye giderek numara yaptı herhalde Asyalı kız yüzünden. Ben hastaneye gitmiştim numarası falan. Asher ifade vermekten vazgeçti ama 5. bölüm sonu her şey olunca gidip ifade verecekti. O zaman herkes batar. Bu Asyalı kızla zenci çocuğun haberi olmayan kuzeni de psikopat gibi bir şey Connor'la diğer çocuktan haberi oldu laptop kamerası ile bakalım ne olacak. Annalise'de yine Wes'e yalan söylüyor. 2 bölüm sonra Annalise'i kim vurdu öğreniyoruz bakalım şok olacak mıyım
  • "Wes,Trust me" bu kadın bu sözü hala ne hakla söylüyor.2x6

dediğim gibi Annalise ölünce ya da en azından öldü gözüküyor sevineceğim heralde Wes'e söylediği yalanlardan Wes'den çok ben sıkıldım ama asıl olaya gelirsek asyalı ablamız son anda uyanması ve bölümün başında arabanın içinde yatıyor olması ilginç daha da ilginci Frank bölüm başında hastaneye neden öyle girdi kameraya gözüktü çıktı gitti heralde Frank'inde planda eli var ama forumda herkes Annalise'i birilerinin öldürdüğünü söylüyor ben öyle düşünmüyorum bence kendini vurdu.Her neyse az kaldı galiba öğrenmemize umarım Annalise ölür diyeceğim ama sanmıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: blabla08a8

"Wes,Trust me" bu kadın bu sözü hala ne hakla söylüyor.2x6

dediğim gibi Annalise ölünce ya da en azından öldü gözüküyor sevineceğim heralde Wes'e söylediği yalanlardan Wes'den çok ben sıkıldım ama asıl olaya gelirsek asyalı ablamız son anda uyanması ve bölümün başında arabanın içinde yatıyor olması ilginç daha da ilginci Frank bölüm başında hastaneye neden öyle girdi kameraya gözüktü çıktı gitti heralde Frank'inde planda eli var ama forumda herkes Annalise'i birilerinin öldürdüğünü söylüyor ben öyle düşünmüyorum bence kendini vurdu.Her neyse az kaldı galiba öğrenmemize umarım Annalise ölür diyeceğim ama sanmıyorum :(

Hocam ne yaptın sen Annalise bize lâzım onsuz olur mu bu dizi Şaka bir yana da Viola Davis bu diziden çıkarsa dizi anında biter zaten kadın oyunculuk dersi veriyor her bölüm.

• 1. sezonun sonlarındayım ama abartıldığı gibi bir efsane dizi değil.

Başroldeki kadın her ne kadar harika iş çıkarsa da dizinin geneli itibariyle her kesime hitap ettiğini söyleyemem , benim için dahi uç kısımlar da dizi.Dizi türünü seven kaçırmasın derim ama dizi türüne aşina olup farklı tat arayan var ise çok beklentiye girmeden izlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukas Podolski

quote:

Orijinalden alıntı: blabla08a8

"Wes,Trust me" bu kadın bu sözü hala ne hakla söylüyor.2x6

Hocam ne yaptın sen Annalise bize lâzım onsuz olur mu bu dizi Şaka bir yana da Viola Davis bu diziden çıkarsa dizi anında biter zaten kadın oyunculuk dersi veriyor her bölüm.

Hocam tabii kadının oynculuğu çok iyi kaç tane ödül aldı onda sıkıntı yokta canlandırdığı karaktere çok gıcığım yani birilerini kendisinden şüphe ettirmeyi çok iyi başarıyo hakkaten o karakter gelse benle konuşsa beni herşeye ikna edebilir işin aslı o yazıyı brazda dizinin etkisiyle yazdım ölmüyeceği aşikar çıkarsa diziden tat alamayız.

• 2x6

Frank her bölüm beni daha çok korkutuyor Oliver'ın bilgisayarı hackleyen eleman da kafamı karıştırdı. Kızı ormanda neden bıraktı o da var. Wes ve AK sürekli aynı konuşmaları yapıyor sanki. 2 bölüm kaldı sona yaklaşıyoruz.
  • en sonunda sizlere yetistim guncel olarak tartisabiliriz artik.

Oncelikle sunu soyliym su Wes ne uyuz bi karakter bigun amerikaya bi daha gidersem sokakta fln karsima ciksa sinir disi edilmeyi goze alip agzini burnunu kirarim 5. kattan asagi atarim bide ustune tararim o kadar uyuz bi karakter, rebecca da uyuzdu iyi geberdi gitti. Annalise muthis bi karakter gercek yani oyla saf iyi fln hatasiz degil arizalari olan insanlari manipule eden mukemmel rol yapan bi oyuncu olmus. Frank italyan mafyasiyla baglantili belli bisey Bonni ye basindan beri uyuzum ama babasi tarafindan tecavuze ugradiysa yazik. Asher a feci kazik atti bizim avukat son anda babasinin kariyerini yaktirip evlatlilktan reddettirdi. Nate su annelise i bi oldurse fln ya bi adam bu kadar serefsizce satilmaz yaw. karisini oldurmedi Allahtan ama gitti kendi verdi haplari Nate. Lesbian sevgilisiyle hapisten kurtardilar tamam ama en basta hapse atan kendisiydi uzak durmak lazim o kadindan, o ogrencilerin flnda uzak durmasi lazim degmez lan 2 tane referans mektubu icin hapiste tecavuze ugramaya.

• 5.ve 6.bölüm mükemmeldi gene ilk sezondaki gibi olaylar çorba ediliyor gene yine ilk seondaki gibi sezon arası finalinde herşey aydınlığa kavuşacak 2 bölüm sonra öğreniyoruz anallise i kimin vurduğunu , sanırım 8.bölümden sonra uzun bir araya girecek dizi
  • 2x7

Bonnie iyi alıştı öldürmeye, savcıyı da o öldürmüş. Eleman da Oliver'ı öldürecek büyük ihtimal. Annalise'i kim vurdu sonraki bölüm belli olacak büyük ihtimal. Biraz garip olan polisi hackleyen Oliver önceki bölüm hacklendiğini anlamıyor Annalise Bonnie hakkında sallıyor sanmıştım doğruymuş anlattıkları.

2x8 promo

• Her bölüm sonu tahminlerimizi çürütüyorlar birçok kişi o avukatı öldürdürdüler işin içinden sıyrılmak için annalise bilerek kendini vurdurdu gibi birşey tahmin ediyordu ama bu bölüm sonu karıştı yine bütün herşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02x07

Gerçekten tekrar görmüş olduk ki Annalise'den nefret etmeyen yok, lezbiyen sevgilisi ve belki Laurel dışında. Herkes ölmesini istiyor kadının, artık kimin vurduğu iyice tahmin edilemez bir hal aldı ama Asher çıkabilir bence. Bonnie Asher'ın intikamını (?), Asher da Bonnie'nin intikamını aldı böylece? İşler iyice çorba oldu geçen sezon bu kadar karmaşık değildi, neyse ki haftaya ortaya çıkacak rahatlarız artık. Bu arada Annalise evet iyi bir insan değil ama çok üstüne oynanıyor, kadın resmen herkesi karşısına almış vaziyette ayakta duruyor ona da üzülmüyor değilim. Ayrıca Wes için it's him dedi herhalde oğlu değil ama bir akrabası falan çıkacak.

• 02x07

Analise'i kimse sevmiyor bunu anladık. Kadın avukatı Bonnie yukarıdan iterek öldürmüş öğrendik ama Annalise'i kim vurdu acaba? Sonraki bölümde açıklanacak sanırım. Artık nasıl bi plan yapıldıysa sezon finalinde şok olucaz kesin. Annalise ve Eve, Wes hakkında konuşuyorlardı o, o felan dedi. Wes hakkında bir şeyler biliyorlar ama ortaya çıkar umarım o da. Psikopat Philip'te Oliver'ın dairesine girdi bakalım ne olacak.
  • 02x07

işler çok fena karıştı. Bonnie'den bu kadar büyük bir tepki beklemiyordum.. resmen ölmeni istiyorum dedi. Diğer taraftan Wes'in engellemeye çalıştığı olay ne acaba en çok onu merak ettim.
    Son sahne cidden harikaydı.. Kameranın yukarıya çıkması ve çatıdan Bonnie'nin gözükmesi.. çok başarılı yapmışlar.. Her geçen bölüm bu diziye hayranlığım artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 9 Kasım 2015; 9:39:01 >
  • nerdeyse yeni bölüm gelecek 7.bölüm çevrilmemiş gelde kanser olma !! Hala izleyemedim
  • 02x08 Ben bu bölümü kış finali zannediyordum ama değilmiş, final haftaya.

Müthiş bir sondu, gerçekten o ayrıntıya hiç dikkat etmemiştim ve Asyalı kız herhalde şüphelendiğim kişilerin sonunda geliyordu. Şimdi neden Frank'in önceki bölümlerde onu bayılttığı anlaşılıyor ama ormanda tekrar uyanması? Artık tahmin üretmektense sadece diziyi izlemeyi tercih ediyorum çünkü kaç kere dedik bilmiyorum da olaylar çorba oldu kim ne yapıyor belli değil. Yine de bu bölümden sonra söyleyebilirim ki Nate ile öğrenci tayfasından birinin Annalise'i vurduğunu düşünmüyorum, Asyalı kız ya da Philip olabilir.

02x09 Promo (Winter Finale)

• quote:

02x08 Ben bu bölümü kış finali zannediyordum ama değilmiş, final haftaya.

Müthiş bir sondu, gerçekten o ayrıntıya hiç dikkat etmemiştim ve Asyalı kız herhalde şüphelendiğim kişilerin sonunda geliyordu. Şimdi neden Frank'in önceki bölümlerde onu bayılttığı anlaşılıyor ama ormanda tekrar uyanması? Artık tahmin üretmektense sadece diziyi izlemeyi tercih ediyorum çünkü kaç kere dedik bilmiyorum da olaylar çorba oldu kim ne yapıyor belli değil. Yine de bu bölümden sonra söyleyebilirim ki Nate ile öğrenci tayfasından birinin Annalise'i vurduğunu düşünmüyorum, Asyalı kız ya da Philip olabilir.

Hocam ben anlayamadım katil Asyalı mı? Catherine ile Philip neden arabada buluştu? Wese o fotoyu Cat mi yolladı? O değilse kim yolladı ve neden yolladı? Frank Asyalı hatunu neden ormana götürdü?

• tam gaz devam.

asyali olan katilmis, zenci ya bilmiyodu yada hersey bittikten sonra cinayet silahini ortaya cikardi. asyali kiz bizim psikopatla tanismis birlikte yapmis olabilirler galibe iliskileride var bide o deli ensest bir iliskinin cocugu oldugu icin hafif ozurlu biraz kafam karisti bu bolumde haftaya kis finali biraz daha aciklayici olur umarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Hocam ben anlayamadım katil Asyalı mı? Catherine ile Philip neden arabada buluştu? Wese o fotoyu Cat mi yolladı? O değilse kim yolladı ve neden yolladı? Frank Asyalı hatunu neden ormana götürdü?

Hocam cinayet ile ilgili en büyük delili, silahı saklamış kız yani ya katil ya da katili koruyor. Sinclair çok uyuz bir avukat olmasına rağmen kadın haklıymış bu konuda, malum daha Annalise falan da öğrenmedi Asyalı kızın silahı sakladığını bakalım öğrenince ne olacak. Fotoğraf Annalise'in ofisindeydi, büyük ihtimal o fotoğraf Philip'in nasıl biri olduğunu öğrenmeye çalıştıkları sırada buldukları bir fotoğraf sadece Wes baya' ince bir ayrıntıyı yakaladı yani. Ne kadar tutar bilmiyorum ama benim teorim Annalise'i ya Asyalı kız vurdu ya da Philip, eğer Asyalı ise Frank polisler onu üstünde Annalise'in kanıyla bulsun diye oraya bırakmış olabilir? Yani Sinclair dahil herkesin o evde olmasını halen çözemedim bakalım ne olacak haftaya.

Bu arada bu dizinin bölümlerdeki müzik seçimlerini de çok beğeniyorum, ilk sezonda IAMX'in şarkılarını kullanıyorlardı genellikle. Bu bölümde de Jai Wolf - Indian Summer diye bir şarkı seçmişler hoşuma gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Hocam cinayet ile ilgili en büyük delili, silahı saklamış kız yani ya katil ya da katili koruyor. Sinclair çok uyuz bir avukat olmasına rağmen kadın haklıymış bu konuda, malum daha Annalise falan da öğrenmedi Asyalı kızın silahı sakladığını bakalım öğrenince ne olacak. Fotoğraf Annalise'in ofisindeydi, büyük ihtimal o fotoğraf Philip'in nasıl biri olduğunu öğrenmeye çalıştıkları sırada buldukları bir fotoğraf sadece Wes baya' ince bir ayrıntıyı yakaladı yani. Ne kadar tutar bilmiyorum ama benim teorim Annalise'i ya Asyalı kız vurdu ya da Philip, eğer Asyalı ise Frank polisler onu üstünde Annalise'in kanıyla bulsun diye oraya bırakmış olabilir? Yani Sinclair dahil herkesin o evde olmasını halen çözemedim bakalım ne olacak haftaya.

Bu arada bu dizinin bölümlerdeki müzik seçimlerini de çok beğeniyorum, ilk sezonda IAMX'in şarkılarını kullanıyorlardı genellikle. Bu bölümde de Jai Wolf - Indian Summer diye bir şarkı seçmişler hoşuma gitti.

Fotoğraf Annalisenin ofisinde değildi ki Philipin evindeydi. Ayrıca o fotodaki kadın çocuk ve erkek neyi simgeliyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.