Bildirim
How To Get Away With Murder (2014) l ABC (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
2x11
-
Yeni bölümler haftanın hangi gününde geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
Cuma onlinedizi.co'da hazır oluyor altyazılı.
02x12
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
Cuma onlinedizi.co'da hazır oluyor altyazılı.
02x12
Ben de şimdi bitirdim onlinedizi.co'dan
2x12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 27 Şubat 2016; 16:50:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Of of of son sahne neydi öyle
bölümde çok güzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki1903 -- 27 Şubat 2016; 18:07:58 > -
bu 1. sezon sonu tahminlerim;
quote:
bu da 2 sezon kış final bölümü öncesindeki tahminlerim.
quote:
şimdiki tahminlerim ise:
hadi bakalım, hayırlısı :D
bu arada, diziyi millet neden tutmuyor, anlamış değilim bi türlü :/
-
-
-
dizi cok ilginc ve derin ama sanki nasil desem aradan dondukten sonra eski tadi yok gibi bi tek ben mi oyle hissttim acaba.
Weste ne uyuz bi insan arkadas tatile fln gelsede buralara agzini burnunu kirsam butik otelinde. -
kış finalinden sonra 3 bölüm biriktitmişim bir çırpıda izlemek iyi geldi ama genel olarak sezon arasından sonraki başlangıçta fazlasıyla bir durağanlık var karakterlerin dramalarınada inmeye başladılar bu hem bi açıdan iyi daha kaliteli yapar , bir açıdanda bu hızdaki bir tempodaki diziyide zora sokar
02x12
-
-
Üçüncü sezon onayını aldı -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Üçüncü sezon onayını aldı
ABCHow to Get Away With Murder Renewed for Season 3 on ABC | How to Get Away with Murderhttp://abc.go.com/shows/how-to-get-away-with-murder/news/updates/htagwm-gets-renewed-for-the-2016-2017-television-season
02x13
-
-
hakettiği değeri hiç görmüyor bu dizi,yine çok güzel bölümdü -
-
Bölümleri biriktirmiştim normalde dayanamam ama bu bölümden sonra da direkt çıktığı gibi izlerim herhalde yine ağzımı açık bırakarak bitiriyorlar bölümleri.
-
2. Sezon kac bolum surecek bir bilgi var mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X