Şimdi Ara

HP 1018 Yazıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Gigabyte 8IPE1000MK anakart + P4 2,40*533*512 işlemci + 2x512 MB Kingston DDR400 Mhz ram + Asus mx400 vga lı bir pc var.. Eskiden beri Gigabyte ın bu anakartı ile çok sistem kurdum. Bu ara bu sistemi kurdum ve Windows service pack3 ü yükledim gayet normal herşeyi tanıdı fakat D-link USB wireless adaptor ün driverı SP3 te çalışmadığından ve bu 1018 inde driverı çalışmadığından dolayı sanırım sp3 ile ilgili bir sorundur diye eskiden beri 1000MK anakartlara kurduğum sp2 cd m ile kurdum. Wireless adaptor bu sefer kuruldu ama hala 1018 yazıcımı taktığımda bilinmeyen aygıt olarak görüyor ve bu aygıt usb 2,0 ile daha hızlı çalışabilir gibi yazı çıkıyor. Anakartın USB 2,0 desteği var ve eskiden aynı cd den aynı anakarta xp kurup aynı yazıcıyı tanıtmıştım. Sorun kablodadır die sağlamlığından emin olduğum başka çalışan bir usb kablosu ile değiştirdim sorun aynı. Driverları aygıt yöneticisinde eksik göstermiyor. orj cd sindende kuruyorum sitesindende indiriyorum sorun hala aynı. BIOS update ide en son f14 sürümü zaten. BIOS ayarlarındada USB controller auto da ve enable da.. Bu sorun hakkından acil yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP yazıcı çalışmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.