Şimdi Ara

hp 1020 driver yükleme sorunu(vista 32 bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soruma gelecek olursak benim bilgisayarımda hp 1020 yüklüydü (ben yükledim, internetten yükledim). ama öğle geldim yazıcıyı bilgisayara bağladım aygıt tanınamadı dedi uyarıda, bende çıkardım tekrar denedim gene aynı hatayı verdi. bende denetim masasından girip yazıcılar kısmından hp 1020 olan yazıcıyı sildim tekrar yüklemek için. sildim ama tekrar yüklemeye kalktığımda bir sorunla karşılştı falan diyo. önceden böle bişe hiç olmamıştı. burası iş yeri olduğu için yazıcıyı herkes kullanıyo ama bende böle bi sorun oldu. arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim.

yada windows neresinde saklıyo bu bilgileri silsem hiç yüklenmemiş gibi olsa(olurmu bilmiyorum ama ) tekrar yüklemeye çalışınca arada zaten yüklü olna bi tane sürücü vardiyo, bazende sürüm zaten güncel diyo bişe anlamadım. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    iyi akşamlar

• Denetim masası / program ekle kaldır buradan kaldırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe_black

Denetim masası / program ekle kaldır buradan kaldırabilirsin.

denetşm masasında yok onunla ilgili birşey. orayada baktım ama bulamadım. acaba driverlerin kaydedildiğe bi yermi var ben bulamıyorum.
  • arkadaşlar bu konuda beni aydınlatacak birisi yokmu....
  • bilgisayarım sağ tıkla ordan özellikler -donanım-- aygıt seçe--evrensel seri yol denetliyiciler--usb2 devde dışı bırak
    bu dediğim eğer usb kablon 2.0 desteklemiyorsa çıkna problem için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.