Merhaba arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden hp 1115 yazıcı almıştım 6 7 ay önce içerisinde gelen demo kartuş vardı onunla bu zamana kadar işimi görecek şekilde çıktı almıştım fakat son 2 3 gündür birşey yazdırmak istediğim zaman siyah renkte kagıdı oldugu gibi bembeyaz veriyor dıt dıt dıt dıt sanki yazıyormuş gibi işlem yapıyor fakat kağıt bomboş 2 3 kere deniyorum ondada örneğin cümleyi silik ince bir çizgi halinde yazıyor anlaşılmıyor yani hp nin programını indirdim oradan hizala yazıcı felan diyorum renkli olan kagıtlar verdi onlarda bir sorun yok gibi gözüküyor ama siyah cıktı alamaz oldum renkli çıktıda da sadece yeşil rengi agırlıklı veriyor gibi. Kartuş seviyelerine hp programı üzerinden bakıyorum yeşil tik gözüküyor %25 %30 civarıda dolu gözüküyor göstergelerde fakat cıktı alamıyorum yazıcıdan. Garantisi var yollasamm bir aydan aşagıya gelmeyecek pek yollamakta istemiyorum acaba diyorum kartuşlar mı bozuldu ?
Yazıcıyı 85 liraya almıştım şimdi kartuşuna bakıyorum sadece siyah renk kartuşu 75 lira. O da 250 300 sayfa çıktı veriyormuş ortalama. Bende aliexpress üzerinden şöyle bir kartuş buldum uyuyormuş sanırım
aliexpress.com
US $11.36 10% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Mürekkep kartuşları'de Befon Dolum 652XL siyah mürekkep kartuşu HP yedek malzemesi 652 XL Deskjet 1115 1118 2135 2136 2138 3635 3636 3638 3838 4536 Aliexpress.com'da | Alibaba Grup