Şimdi Ara

HP 1125 mi samsung r522 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu alacağım şeyi araştırma manyaklığına ikinci defa girdim. ilki klima alırken di...

neyse tam sadece notebooktan r522 yi 1337 tl ye alacaktım ki, 1507tl ye dv6 1125ET yi gördüm.

dost tavsiyeleriniz nedir? hp adı bana biraz güven veriyor ama samsung a göre kasası çok mu büyük? birde touch pad de parmak izi mi kalıyor (veya klavyenin olduğu kasada leke mi kalıyor)

• link verseydin 2 laptopa ait daha çabuk yanıt alabilirsin.

(en azından ben bakmam)
  • HP'de bluetooth,uzaktan kumanda,home premium işletim sistemi gibi artı özellikler var
    Samsung'un ram 4 Gb olmasına karşın Home Basic işletim sistemi var ve bu 4 GB'ın hepsini kullanamazsın.Ayrıca HP'de Win7 işletim sistemine ücretsiz yükseltme seçeneği var ki bu çok güzel bir artı
    Ben HP derim
  • Bence Samsung R522, HP'nin ısınma problemi var, sıklıkla sorun çıkardığı da aşikar. Ben de yarın kısmetse Samsung R522 alacağım
  • aynı gibi ama 522 daha alınası..kişisel tercih tabi.
  • aralarında 170 tl. fark var..işletim sistemi bluetooth gibi bazı + ları var..fiyat sorun deilse 1125 derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M2 ssd'yi hp cihaz görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar R522 aldım.

içime de sindi. herkese hayırlı günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: symrna35

arkadaşlar R522 aldım.

içime de sindi. herkese hayırlı günler...

Hayırlı olsun güle güle kullan
  • öncelikler hayırlı olsun... ben hp öneriridim...

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Bence Samsung R522, HP'nin ısınma problemi var, sıklıkla sorun çıkardığı da aşikar. Ben de yarın kısmetse Samsung R522 alacağım

arkadaşım hp nin ısınma problemi var demişsin. tamam ama dv5 lerde dediğin sorun var dv6 larda herhangi bir problem yok. Yani kullanmadan insanları yanlış yönlendirmeyelim..
  • Arkadaşlar dün gece aralıksız full ayarlarda fear 2 oynadım 4-5 saat..Sizi temin ederim pc'de hiç bir şekilde ısınma problemi oluşmadı.Hiçkimse boşuna çamur atmasın :) dv6 serisi canavar gibi.ati radeon 4650 içim ise kelimeler kifayetsiz kalıyor :) inanılmaz güzel ya ne Kane lynch, ne cod 5 ,ne fear 2 ,ne pes 2009, ne undercover ,ne assassin's creed , ne medal of honor airborne,Ne crysis warhead ..Hepsini çok rahat oynattı full özelliklerde.Birde hdmi çıkışı ile full hd plazmaya bağladım büyük :) ama ne keyif ya :P

Not : Şuana Kadar bir tek gta 4 kaldı denemedigim.hiçbir arkadaşımda yok bu oyun :) herkes kaldırmaz diye almaya bile tenezzül etmemiş.2 güne kadar oyun elime geçecek.Gta4 teki performansınıda yazarım.Zaten Gta 4 üde açarsa hp ye mail atacagım bu nb ile hangi oyunu açamam diye :P:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter35 -- 17 Temmuz 2009; 10:23:04 >
  • beyler bende dv6-1125et almayı düşünüyorum. samsung'un klavyesi esniyor içe doğru diyorlar. estetik olarak ta çok sade bir laptop gibi görünüyor..

mxsmxm arkadaşım ısınma sorunu ilk aylarda gözüne çarpmaz. bende dell 1520 vardı 8600gt li model. ozamanlarn oyun canavarıydı 2 sene önce.. 6-7 ay sonra ısınma sorunu ortaya çıktı ve bu yüzden de ekran kartı chipsetim yandı. o yüzden şuan yeni bir laptop arıyorum. çok sağlam bir soğutucu kullansanız dahi laptopların ısınması kaçınılmaz yani. arkadaşımda da dell 1520 vardı ısınmıyordu hatta bana laf sokuyordu senin laptop sorunlu diye. aylar sonra onda da ısınma sorunu çıktı ek olarak acer 5920 ydi sanırım alan ark.larımda ısınma sorunu yaşıyor.. samsung da 5-6 ay sonra ısıma sorunları baş gösterebilir. ne olur ne olmaz paraya kıy en iyisinden bir soğutucu almanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.