Şimdi Ara

HP 15-af110nt Uyku Modu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce dizüstü bilgisayarımı uyku moduna aldım. Ekran ve HDD kapanıyor ama uyku moduna geçmiyor (güç ışığı ve fan açık kalıyor). Klavyede bir tuşa basmak desen tepki vermiyor, bip sesi çıkarmak desen incecik bir bip sesi bile çıkarmıyor. Daha önce hiç uyku moduna almamıştım. Ancak bunu pek sorun etmiyorum. Lubuntu isimli bir işletim sistemi ile denedim, Lubuntu'da da bu sorun var. BIOS'u güncellemek desen sorun halen devam ediyor. Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım? (Bu dizüstü bilgisayarın bip sesi çıkardığını biliyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uyku moduyla ilgili benzer bir sıkıntı arkadaşımın bilgisayarında da karşıma çıkmıştı biz de çözemedik bilgisayarın servisini aradık sonra o bilgisayarını servise yolladı . sonraki aşamaları takıp edemedim fakat sorunun servisten sonra düzeldiğini biliyorum.göndermeseniz bile servisin mobil hattından destek alabilirsiniz. telefondayken de yardımcı olmaya çalışıyorlar bazı durumlarda. sizin için bakmaya devam edicem.
  • şairane kullanıcısına yanıt
    Birkaç yıl önce benzer bir sorun yaşamıştım ama çözmüştüm (1-2 yıl kadar önce eski bir dizüstü bilgisayarda). Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ancak Drivermax ile çözdüğümü tahmin ediyorum. Lubuntu'da denedim, BIOS'u güncelledim ama halen bu sorunu çözemedim.

Önemli olan destek hattını aramak değil, uyku modu sorununu çözmek. BIOS'u günceledim ve kurcaladım, Lubuntu ile denedim ama sorunum halen devam ediyor.

Bu dizüstü bilgisayarı söktüğümüzde anakartında bir şey fark ettim. Kondansatörlerden birisi sanki biraz şişmiş gibi duruyor.
    Video:https://youtu.be/6ccXker1PuQ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PC 5 BİP SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.