Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam senin ki çok az seviyede benim ki bu kadar olsa sorun olmazdı kullanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Skylake-

Hocam attığım fotoğraftaki adımları uyguladım. Şuan eski laptoplar da nasılsa öyle işlev tuşları (ses açma, ekran parlaklığı vs.) Fn tuşu ile çalışıyor.

Hocam hp indirim ucretini yatirdiginda bilgilendirimisin bizi? En erken alan sensin burda en erken sana yatar:)

• Arkadaşlar Bende Yeni Nesil 1050 olanlardan Alacağım Sizce 15 çift fanlı mı 17 tek fan ssd li model mi?
  • jk21 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle oyun ve filmlerde PC yi TV ye bağlıyorsan evde 17inçe gerek yok. 960 ile 1050 arasında da çok fark görmeyeceksin merak etme. Söz konusu birde HP olunca insan ısı sorununu iki kez düşünüyor.. Çift fan çok büyük avantaj bu PC de. Tek fan alıp çöpe atmayalım paramızı :) Aralarında da 600 TL kadar bir fark var. Zaten HP para iadesi kampanyasıda var 480 TL de oradan kar olacak. Konudaki ürünü alıp 250GB SSD eklemek daha mantıklı olur oyun açısından. 250 GB Samsung SSD ler 400 küsür TL.
  • baggio2 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 mart gibi yatmıştı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Skylake-

Hocam 10 mart gibi yatmıştı :)

Demekki en erken sen almisin hocam hayirli olsun:) banada 9 martta mesaj geldi 25 gun icinde yatacak diye..size mesajdan sonra kac gun icinde yatti?

• baggio2 B kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam :) O e-postadan 17 gün sonra yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Skylake- -- 15 Mart 2017; 22:54:44 >
  • Arkadaşlar bir şey takıldı aklıma. -Bu arada haftaya bilgisayarı bir aksilik olmazsa alacağım- Batarya gömülü müdür? Çıkarabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockxmetalever R kullanıcısına yanıt
    Batarya Birleşik kardeşim cikartamazsin

• 3.169,00 TL görünüyor şuan GG'de acaba anlık indirim mi bilgisi olan varmı?
  • Kötüymüş ya. Oyun oynarken şarj takılı olmalı ama şarj takılı durursa da ömrü kısalır. Ne yapabiliriz bunun için? Ayrıca ömrü bitince de değiştiremeyiz.

• Hocam tavsiye ediyor musunuz hala? Piyasada bu fiyata 960m yok gibi almayı düşünüyorum. Bir sorun da çıkmazsa pcde bence f/p oyun için

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Ben tavsiye ederim kardeşim. Henüz üst seviye oyun oynamadım GTA 5 FarCry 4 gibi ama GTA 4 CODMW3 vs oynadım hiçbir sorun aşırı ısınma kasma olmadı. Bendeki tek sorun ekran ıps olduğu için biraz ışık sızması var. Ama kafaya takmıyorum. Bencede tam bir f/p ürünü. Yani bu fiyata böyle bir üeün zor. Ki ürün birde çift fanlı..
  • Merhabalar, bana böyle bir mail geldi az önce buda eki. Bu mailden kaç gün sonra geldi size ? Kayıt işlemlerini 01.03.2017 de yaptım kayıttan sonra 2 mail geldi.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★
  • Bu mailden 3 5 gün sonra yatıyor. Yurtdışından ödeme yaptıkları için gecikmeli baya.

• Arkadaşlar GG'deki satıcı 3169 yapmış fiyatı bu iade alacaklar için 120 lira net zarar anlamına geliyor.Satıcıya alacaklar mesaj atabilirmi bende gönderdim.
  • Klavyenin aydınlatmasınının resmini çekip atabilirmisiniz?
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Atarım bir ara kardeşim video olarak, pc yanımda değil ve gece çekerim videoyu :)
  • Bi kaç tane de resim atarsın sana zahmet.
    hp bilgisayar bulayım bende bunu almayı düşünüyorum da, bilgisayar mühendisi öğrencisiyim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.