Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın üzerinde gelen driverla kullanan arkadşalar, Nvidia kontrol panelinde DSR özelliği var mı acaba CUDA ile ilgili ayarın altında? Ben güncelleme yaptım ve bu özellik görünmüyor bende ondan mı kaynaklandı acaba.
  • Selamlar arkadaşlar sadecenotebooktaki ürünün hatalı bilgilerini ve yanlış resmini değiştirmeleri için e-mail attım ve değiştirdiler.http://www.sadecenotebook.com/hp-15-bc019nt-1bw82ea-pmu401815

Almak isteyen arkadaşlar buraya da bakabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. Cihazı kullananlara bir sorum olacak. Mutlaka farkettiniz klavyenin yukarısındaki F tuşları fn tuşu ile çalışıyor. Yani alışılmışın tam tersi olarak. Bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır?
  • -Skylake- kullanıcısına yanıt
    Fark ettim kardeşim ama üstünde durmadım pek, bilen varsa güzel olur

• BIOS'tan yapılıyormuş.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Skylake- -- 14 Mart 2017; 1:1:7 >
    Eyvallah kardeşim. Birde SSD taktın mı sen, taktıysan hangi marka aldın kasa açmak zor oldumu ?
    Birde FN tuşu ile ilgili bunları okudum.

https://uzmanim.net/soru/notebook-umda-fn-tusu-hep-aktif-fn-tusunu-nasil-kapatabilirim/788
  • Arkadaşlar dün bunu buldum. İlk defa görüyorum böyle bir şet ve inanamadım. 50 TL ye Win10 lisans anahtarı satıyorlar. Bunu bilen var mı ?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-7-8-10-home-32-64-bit-turkce-lisans-anahtari-1pc-269952953

Edit 2 : Satıcıya mesaj attım.
    Soru: Bunlar neden bu kadar ucuz ? Orjinal sitede satışlar 450 TL den başlarken sizde neden 50 TL anlayamadım. Yasa dışı veya korsan bir tarafımı var acaba ?
    Cevap: Merhaba ürünlerin ucuz olması orjinal olup olmaması ile ilgili değildir, kutulu ürün olmadıkları için fiyatları gayet makuldur.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

Windows 7 - 8 - 10 Home 32-64 Bit Türkçe (Lisans Anahtarı - 1 PC)

Dakikalar İçinde Online Teslimat
    Fiziki Kargo Gönderimi Yoktur.

Orjinal Microsoft lisansıdır.

Ömür Boyu Geçerli Lisans (Yalnızca 1 Bilgisayar İçin)

Aynı Bilgisayarda Tekrar Tekrar Sorunsuz Etkinleştirilebilir, ancak başka bir bilgisayara kurulamaz.

Göndereceğimiz linkteki " Windows Disc Image (ISO File) " dosyasını usb veya dvd'ye yükleyip kurulumu başlatabilirsiniz.

Türkçe ve Diğer Tüm Dil Seçenekleri ile 32 ve 64 Bit Seçenekleri Mevcuttur.
    Satın alındığında indirme adresi ve lisans mesajla gönderilecektir.

Edit: N11 de de benzer bir ürün buldum. Burası flashbelleklede yolluyor windowsu. Bu daha güvenilir geldi, en azından 23 tane yorum var.
    http://urun.n11.com/isletim-sistemi/windows-10-pro-home-3264-bit-turkce-oem-lisans-anahtari-P139334808

Ayrıntılar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OEM Lisans Anahtarı ve bilgiler 1 iş günü içerisinde eposta adresinize gönderilir.
    Kurulum ve aktivasyon sonrası sadece aktivasyonu yapılan cihazda yeniden kurulum yapabilirsiniz.

Medya Türü İndirilebilir tercih edildiğinde indirme linki eposta adresinize gönderilir (İndirilmesi gereken dosya yaklaşık 4GB büyüklüğündedir.); Flash Bellek Opsiyonlu satın aldığınızda Kurulum Dosyaları Flash Bellek içerisine yüklenerek faturanız ile beraber gönderilecektir.

Microsoft Windows 10 OEM Sürümü Lisans Anahatarı
    (İndrime Linki ve Lisans anahtarı eposta adresinize gönderilecektir.)

Versiyon Pro & Home 32/64 Bit
    Kullanıcı Sayısı: 1 PC (Aynı Bilgisayarda aktivasyonu yapıldıktan sonra başka bilgisayrda kullanılamaz.)
    Lisans Dili: Türkçe (Çoklu Dil.)
    FreeDOS olarak aldığınız yada Lisansız bilgisayarınıza etkinleştirebilir siniz. Lisans Kurulum yaptığınız cihazdan başka cihaza sonradan değiştirilemez, ilk kurulum yaptığınız cihaza tekrar tekrar kurulum yapabilirsiniz.

OEM Lisans anahtarı Donanım Üreticisi üzerinden temin edilmektedir, ve Perakende Lisansı arasındaki en temel fark Microsoft tarafından teknik destek verilmemesidir.
    Örnek olarak, Microsoft dan veya bir Teknoloji Mağazasından aldığınız Windows 10 için Microsoft istediğiniz adar arayabilir teknik destek alabilirsiniz, OEM Sürümü Lisanslarında ilgili donan satıcısından destek alabilirsiniz.
    Diğer bir fark ise, Perakende Lisansını başka bir Bilgisayara transfer edebilirsiniz, OEM Lisansını ilk aktivasyon yapılan Bilgisayarınızda başka bir cihaza taşımanız mümkün değildir "Aynı cihazalimitsiz kurulum yapabilirsiniz fakat 32 bitd den 64bit geçiş yapamazsınız."

EDİT 3 :

OEM NEDİR ???

Original Equipment Manufacturer (OEM), yani "orijinal ürün üreticisi" anlamındadır. Bilgisayar ürünleri kutulu satılır. Bu ürünlere kutulu ürün denir. Toplu halde parça alımı yapan sistem entegratörleri, ürünleri kutulu almazlar. Çünkü kutu, hacmi artırıp sevkiyat masraflarını yükseltir ve sistem entegratörleri için bu kutular manasızdır. Dolayısı ile kutusuz halde alırlar. Genelde yanında ufak bir kitapçık ile verilir ürün. Bu ürünün kutulu versiyonunda hiçbir farkı yoktur. İşte bu kutusuz ürünlere OEM ürün adı verilir. Hiçbir şekilde kalite göstergesi değildir. OEM kelimesinin anlamı kullanıcılara öyle empoze edilmiştir ki, büyük bir kesim OEM deyince aklına hemen markasız ve kalitesiz ürün gelir.

Sadece bilgisayar alanında değil günümüzde her alan OEM kullanılmaktadır. Örnek verilecek olursa, FORD araba aldığınız Ford burada OEM dir. Arabanın içinde bulunan SONY CD Player ise SONY OEM satıcısı olarak anılır. OEM genel anlamda bakıldığı zaman aldığınız ürünün orijinalliğini belirtir bir ibaredir. Otomotiv sanayide Original equipment from manufacturer olarak kullanılır, sebebi ise birden fazla ürünün farklı sanayi gruplarından teminidir. Kaynak:https://tr.wikipedia.org/wiki/Orijinal_%C3%BCr%C3%BCn_%C3%BCreticisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 14 Mart 2017; 12:35:38 >

• Arkadaşlar 17.3 modelini alıp ışık sızması sıkıntısını yaşamayan var mı?

• IPS ekran olup sızma yaşmayan yoktur diye düşünüyorum..

• Galiba öyle daha az yaşayan vardır galiba 😊

• Yok hocam takmadım gerekte bulmuyorum açıkçası. Tamam bir SSD kadar hızlı değil olmasıda beklenemez ama benim işimi görüyor. İlerde belki takabilirim.

• Az çok modele göre değişmez diye düşünüyorum. Kadere kısmet. Şu an çok azdır ama 3 4 yıla az daha artar sızma

• Hocam attığım fotoğraftaki adımları uyguladım. Şuan eski laptoplar da nasılsa öyle işlev tuşları (ses açma, ekran parlaklığı vs.) Fn tuşu ile çalışıyor.

Ben direk kapatıyor o işlevi sandım. Eskisi gibiyse çok güzel. Bende yapayım akşama
  • Arkadaşlar cihazdan bir parça çıkarmadan(çift fanlı model dvd-rw de yok zaten) direk SSD takabiliyormuyuz yani HDD+SSD şeklinde
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim takabiliyoruz. Anakart üzerinde boşta M.2 yuvası mevcut m2 sata girişli bi SSD takıp ikisi bir arada kullanablirsin.

M.2 SSD link:http://urun.n11.com/hard-disk/samsung-850-evo-mz-n5e120bw-120gb-sata3-m2-ssd-P73085800

Buda M.2 yuvanın yerini gösteren konudaki mesajım:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124574673

• Çok teşekkürler hocam gittigidiyor indirimi geldiğinde alıcam cihazı
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Bende takipteyim. N11 de kuponum var 200 TL ye 20 TL indirim. Daha cazip bulursam alacağım 2 hafta içinde
  • Sizde bu kadar var mı ışık sızması ?

http://hizliresim.com/ZZ75bo

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.