Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qeep

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-265803249

HP GAMING NB 15-BC019NT 1BW82EA i5-6300HQ 12GB RAM 1TB HDD GTX960M DDR5 4GB VGA 15.6 FREEDOS

3.219,00-₺ fiyatı

-480₺ iade

-100₺ worldpuan

-150₺ (%5 indirim)

=2.489,00-₺

Cebimizden ilk aşamada 3.069₺ çıktı ama iadelerle güzel fiyata denk geldi.

3.069 tl çıktığı için 480 tl iade alamıyosun sanırım.
    320 tl iade alacaksın. Ben de almayı düşünüyorum. Yarına özel bi indirim olur umuduyla bekliyorum.

• anochos A kullanıcısına yanıt
    Firmanın satış tutarı 3.219₺. Gg'nin kendi yaptığı indirim firmayı bağlamaz, onun cebine yine 3.219₺ giriyor. Dolayısıyla fatura da 3.219₺ üzerinden oluşturulacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Firmanın satış tutarı 3.219₺. Gg'nin kendi yaptığı indirim firmayı bağlamaz, onun cebine yine 3.219₺ giriyor. Dolayısıyla fatura da 3.219₺ üzerinden oluşturulacak.

Dediğiniz gibiyse ilk indirimde ben de vereyim siparişi. Fiyat çok iyi. Bir de bu 100 tl world puan için sadece mobil cüzdandan kampanyaya katılım yapmak yeterli değil mi? Ayrıca bir şey yapmaya gerek var mı?
  • Urun bugun elime ulasti .win10 kurup oyunlari denedim. Mafia3 ve rise of tomb raider full ayarlarda kasmadan isinmadan oynadim ..tuslarin isiklandirmasi cok iyi hicbi sikintisi yok bu fiyata bu ozellikleri aldim super oldu .

• anochos A kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Ekstra tek bişey yapmadım.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi güzel diyon da indirim vs düştükten sonraki fiyat yatazarsa faturaya 480 değil 320 alacaksın. Faturada ne kadar yazıyor
  • Az yukarıda yazdım cevabını. İndirimi yapan firma değil gg. Firma yapacak olsa zaten direkt fiyatı indirir, daha çok satış yapar.

• HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

Anladım kardeşim güzel olmuş baya, birde SSD patlatırsın bomba olur. Şimdiden hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim.

Sata ssd yuvası var mı bunlarda? Garantiyi bozacak herhangi bir müdahale yapmadan takabiliyor muyuz?

Kardeşim boşta M.2 Slot mevcut m.2 SSD takabilirsiniz. HP müşteri hizmetlerini aradım sordum ben, kırıp dökmeden arka kapağı açıp işlemi gerçekleştirirseniz garanti bozulmayacaktır demişlerdi.. 256GB a kadarmı ne destekliyor sanırım ama bana 120 yetecek
  • Ve bu ürünü de bu gün sipariş verdim 12 TL ye Aliexpresten. Valla büyük kolaylık olacak bu çanta da.. ( BOYUT: 24 x 17 )

LİNK

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 8 Mart 2017; 10:21:56 >

• Aşşağıdaki fotoyu netten buldum. %100 bu modelinmi bilmiyorum ama bi alt veya üst modelde olabilir. Yani %90larda aynı. Anakart aynı sonuçta.

( Fotoğraf üstüne yazıları ben yazdım.. )

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 20 Mart 2017; 11:45:41 >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-265803249

HP GAMING NB 15-BC019NT 1BW82EA i5-6300HQ 12GB RAM 1TB HDD GTX960M DDR5 4GB VGA 15.6 FREEDOS

3.219,00-₺ fiyatı

-480₺ iade

-100₺ worldpuan

-150₺ (%5 indirim)

=2.489,00-₺

Cebimizden ilk aşamada 3.069₺ çıktı ama iadelerle güzel fiyata denk geldi.

Hocam Merhaba

150₺ (%5 indirim) bu indirimde mi worldcard yapıkrediyle alakalı. Gittigidiyorda aradım, %5 anında indirimle ilgili bişey bulamadım.

• xtatic kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayır worldcardla alakalı değil. Gg'nin günübirlik indirimleri. Dün gece 23:59'da bitti. Aceleniz yoksa gg'yi takip edin. Geliyor ara ara.

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Sana farklı bana farklı konuşmuşlar, evet paylaştığım video linkinde de adam 275 takıyor. Ben de 256 almayı düşünüyorum.

2x4 yapmalarının sebebinde mantık aramamak lazım. Adamlar bu sayede parça satışını teşvik ediyorlar. Dolayısıyla eldekileri de 2.el olarak satışa çıkarmak gerekecek sonrasında.
  • HP nin ürün sayfasında;
    http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c05117922

256Gb ssd 512Gb ssd nvme desteğinden bahsediyor. Ama bu hazır gelen kurulumu iade ediyor sanırım.Çünkü maksimum desteklediği kapasite diye bir ibare bulamadım.

Ayrıca desteklediği maksimum bellek miktarını 16Gb olarak belirtmiş mesela; ancak bu anakart kapasitesiyse ddr4 bellekler 32Gb e kadar desteklemesi gerekir. Anakartın desteği 16ysa bu da ömrünü kısaltacak demek.

Biosla ilgili bilgide yok hiçbiryerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 8 Mart 2017; 18:28:20 >
  • Arkadaşlar bu bilgisayardan bende almayı düşünüyorum bende şuan 2011 model pavilion dv6-3340et var aslında HP almamaya yemin etmiştim fakat geri iade olayı çok cazip geliyor.genel anlamda mesajları okudum fakat kullanan arkdaşlar memnunmu kasa tamamıyla metalmi teşekkürler.
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim valla ben memnunum. Çift fan olması büyük avantaj. Dün COD MW3 oynadım 1 saat onu kapatıp GTA 4 açtım ısınma çok az oldu diyebilirim. Kulaklıkla oynadığım için fark etmemişim çıkarınca anladım oyunda 2.fan devreye giriyor ve sanki uçak pervanesi gibi baya ses çıkartıyor ki yapacak bir şey yok ona da. Kalitesi vs beğendim sağlam duruyor. Tek kötü yanı dün akşam film izlerken fark ettim ışık sızması var köşelerde. HP ve gittigidiyoru aradım, bir sonuç olunca yazarım tekrar durumu. Zaten bu fiyata çift fan gtx960 bulmak zor valla bana 2700e geldi forumda başka arkadaşa 2500e geldi. GG da günlük 150 tl indirimi vs bekle öyle al derim. Yanına birde SSD tadından yenmez. SSD takınca HDD ısınması ve sesi de ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Kardeşim valla ben memnunum. Çift fan olması büyük avantaj. Dün COD MW3 oynadım 1 saat onu kapatıp GTA 4 açtım ısınma çok az oldu diyebilirim. Kulaklıkla oynadığım için fark etmemişim çıkarınca anladım oyunda 2.fan devreye giriyor ve sanki uçak pervanesi gibi baya ses çıkartıyor ki yapacak bir şey yok ona da. Kalitesi vs beğendim sağlam duruyor. Tek kötü yanı dün akşam film izlerken fark ettim ışık sızması var köşelerde. HP ve gittigidiyoru aradım, bir sonuç olunca yazarım tekrar durumu. Zaten bu fiyata çift fan gtx960 bulmak zor valla bana 2700e geldi forumda başka arkadaşa 2500e geldi. GG da günlük 150 tl indirimi vs bekle öyle al derim. Yanına birde SSD tadından yenmez. SSD takınca HDD ısınması ve sesi de ortadan kalkar.

Hocam kasa ve klavye çevresi metalmi ve normal kullanımda internet vs fan sesi duyuluyormu bu olaydan nefret ettim çünkü şuanki pcde

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.